Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Sittard-Geleen | Echt-Susteren | Beekdaelen | Beek

Hoofdkantoor

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor keukenrenovatie of bijvoorbeeld het vervangen van keukendeurtjes of inbouwapparatuur. We hebben in deze regio momenteel geen vaste Keukenvernieuwer, maar dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen. Als u contact opneemt kijkt men op het Hoofdkantoor wie van onze Keukenvernieuwers beschikbaar is om u te helpen. Wij maken uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

Ik wil mensen geven wat ze nodig hebben, niet wat ze allemaal kunnen krijgen.

Keukenrenovatie Sittard-Geleen | Echt-Susteren | Beekdaelen | Beek

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers is gevestigd in Tilburg. Vanuit dit kantoor regelen we bijvoorbeeld de logistiek, maar ook de website wordt vanuit Tilburg gecoördineerd. De contacten met onze leveranciers worden eveneens via dit ‘hoofdkwartier’ onderhouden.

Goed geoliede organisatie

U heeft als klant het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een goed geoliede en betrouwbare organisatie met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keukenrenovatie, het plaatsen van nieuwe keukens, het vervangen van keukenapparatuur en aanverwante zaken.

Maak nu een geheel vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 013 – 469 13 44 of vul ons contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    DEZE REGIO

    Keukenrenovatie Echt-Susteren, Keukenrenovatie Sittard-Geleen, Keukenrenovatie Stein, Keukenrenovatie Schinnen, Keukenrenovatie Beek, Keukenrenovatie Nuth, Keukenrenovatie Onderbanken, Keukenrenovatie Echt, Keukenrenovatie Koningsbosch, Keukenrenovatie Maria Hoop, Keukenrenovatie Sint Joost, Keukenrenovatie Susteren, Keukenrenovatie Roosteren, Keukenrenovatie Nieuwstadt, Keukenrenovatie Born, Keukenrenovatie Buchten, Keukenrenovatie Holtum, Keukenrenovatie Papenhoven, Keukenrenovatie Obbicht, Keukenrenovatie Grevenbicht, Keukenrenovatie Urmond, Keukenrenovatie Sittard, Keukenrenovatie Limbricht, Keukenrenovatie Einighausen, Keukenrenovatie Guttecoven, Keukenrenovatie Munstergeleen, Keukenrenovatie Windraak, Keukenrenovatie Puth, Keukenrenovatie Geleen, Keukenrenovatie Sweikhuizen, Keukenrenovatie Spaubeek, Keukenrenovatie Elsloo, Keukenrenovatie Maastricht-Airport, Keukenrenovatie Wijnandsrade, Keukenrenovatie Amstenrade, Keukenrenovatie Oirsbeek, Keukenrenovatie Doenrade, Keukenrenovatie Merkelbeek, Keukenrenovatie Schinveld, Keukenrenovatie Jabeek, Keukenrenovatie Bingelrade, Keukenrenovatie Hulsberg.

    REFERENTIES