Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Weert | Roermond | Maasbracht

Het Hoofdkantoor

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor keukenrenovatie of bijvoorbeeld het vervangen van keukendeurtjes of inbouwapparatuur in onze regio Arnhem
Velp Oosterbeek. We hebben in deze regio momenteel geen vaste Keukenvernieuwer, maar dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen. Als u contact opneemt kijkt men op het Hoofdkantoor wie van onze Keukenvernieuwers beschikbaar is om u te helpen. Wij maken uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt!

Verfijnde afwerking

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers is gevestigd in Tilburg. Vanuit dit kantoor regelen we bijvoorbeeld de logistiek, maar ook de website wordt vanuit Tilburg gecoördineerd. De contacten met onze leveranciers worden eveneens via dit ‘hoofdkwartier’ onderhouden.

Goed geoliede organisatie

U heeft als klant het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een goed geoliede en betrouwbare organisatie met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keukenrenovatie, het plaatsen van nieuwe keukens, het vervangen van keukenapparatuur en aanverwante zaken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 013 – 469 13 44 of vul ons contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    DE REGIO

    Keukenrenovatie Weert, Keukenrenovatie Leudal, Keukenrenovatie Maasgouw, Keukenrenovatie Nederweert, Keukenrenovatie Roermond, Keukenrenovatie Roerdalen, Keukenrenovatie Ell, Keukenrenovatie Haler, Keukenrenovatie Hunsel, Keukenrenovatie Ittervoort, Keukenrenovatie Neeritter, Keukenrenovatie Thorn, Keukenrenovatie Wessem, Keukenrenovatie Nederweert-Eind, Keukenrenovatie Ospel, Keukenrenovatie Kelpen-Oler, Keukenrenovatie Stramproy, Keukenrenovatie Herten, Keukenrenovatie Maasbracht, Keukenrenovatie Posterholt, Keukenrenovatie Vlodrop, Keukenrenovatie Montfort, Keukenrenovatie Linne, Keukenrenovatie Swalmen, Keukenrenovatie Melick, Keukenrenovatie Herkenbosch, Keukenrenovatie Sint Odillienberg, Keukenrenovatie Haelen, Keukenrenovatie Buggenum, Keukenrenovatie Nunhem, Keukenrenovatie Horn, Keukenrenovatie Neer, Keukenrenovatie Roggel, Keukenrenovatie Heibloem, Keukenrenovatie Leveroy, Keukenrenovatie Heythuysen, Keukenrenovatie Baexem, Keukenrenovatie Grathem, Keukenrenovatie Heel, Keukenrenovatie Beegden, Keukenrenovatie Stevensweert, Keukenrenovatie Ohé en Laak.

    REFERENTIES VAN BJORN TIMMERMANS