skip to Main Content

OVER REMCO

Ik ga altijd voor het mooiste resultaat!

Ik ben Remco Lok, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie en het vervangen van inbouwapparatuur in de keuken. Ik werk in en rondom Barendrecht en Rotterdam-zuid. Dus ook in de Drechtsteden, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam en de kleinere plaatsen hier omheen. U kunt bij mij terecht voor keukenrenovatie van a tot z. Van een kleine verbetering aan een keukenlade tot aan het totale pakket, inclusief water-, gas-, tegel-, schilder en elektriciteitswerk.

Oplossingen zoeken

Keukenrenovatie is de afgelopen jaren al populairder geworden. Dat is heel logisch, omdat de meeste keukens die in de vorige eeuw zijn geplaatst, van uitstekende kwaliteit zijn. Maar de mode en de technische mogelijkheden veranderen en soms hangen er deurtjes scheef door gebrek aan onderhoud. Lades werken niet meer zoals het moet en de vaatwasser doet het alleen maar als je de deur hard dichtslaat. Maar het is niet slim om daar een hele nieuwe keuken voor te installeren.

Het kan anders…

Dat is niet nodig. Dat kan anders. Wij zijn in staat uw keuken in korte tijd een volledig ander aanzicht te geven. Daarvoor hoeven we niet veel te breken en te slopen. Stelt u zich alleen al eens voor hoe uw keuken er uit zou zien met een paar moderne, frisse nieuwe keukendeurtjes…. De Keukenvernieuwers leveren maatwerk: nauwkeurigheid en oog voor detail zijn voor ons van het grootste belang. Alles moet passen! Maak een afspraak met mij, ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te laten zien. Ik heb een mooie koffer met monstermateriaal bij me, u kunt gelijk al een goede indruk krijgen van de vele mogelijkheden!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 41 96 96 24 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Remco Lok zeggen

Keukenvernieuwer Remco Lok krijgt van mij een 10. De keuken is als nieuw voor een schappelijke prijs.

De heer Bennekom

Waarom wij De Keukenvernieuwer zouden aanbevelen, en zeker Remco Lok..... Zeer bekwaam man, helpt waar hij kan, werkt supernetjes, neemt de tijd voor de mensen. Kortom: een TOP man die wij zeer zeker hoog in het vaandel hebben staan.

Mogen jullie trots op zijn.

Vriendelijke groet,

Udo en Ineke Opdedijk

Een 10 voor Remco Lok. Goed contact - goede sewrvice - alles is gegaan zoals we hebben afgesproken. Er was een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer Hoogerwerf

Hallo Keukenvernieuwers Team,

Hartelijk bedankt voor de professionele ombouw van de kookplaat en oven bij mijn moeder. Remco Lok heeft zijn werk heel goed gedaan! Mijn moeder is heel tevreden, ik ben blij dat alles past, en dat het er ook netjes uitziet.
Ze moet nog wel aan de nieuwe techniek wennen, maar dat heeft even tijd nodig, ze is 81 jaar! 🙂

Hartelijke groet vanuit Zwitserland,

de zoon van mevrouw den Buitelaar,

Jan Paul den Buitelaar

Keukenvernieuwer Remco Lok lost alles netjes op voor je. Hij luisterde goed naar onze wensen en krijgt daarom een tien.

De heer en mevrouw Hogentoren

Contactformulier van Remco Lok

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top