skip to Main Content

Ik ga altijd voor het mooiste resultaat!

Ik ben Remco Lok, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie en het vervangen van inbouwapparatuur in de keuken. Ik werk in en rondom Barendrecht en Rotterdam-zuid. Dus ook in de Drechtsteden, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam en de kleinere plaatsen hier omheen. U kunt bij mij terecht voor keukenrenovatie van a tot z. Van een kleine verbetering aan een keukenlade tot aan het totale pakket, inclusief water-, gas-, tegel-, schilder en elektriciteitswerk.

Oplossingen zoeken

Keukenrenovatie is de afgelopen jaren al populairder geworden. Dat is heel logisch, omdat de meeste keukens die in de vorige eeuw zijn geplaatst, van uitstekende kwaliteit zijn. Maar de mode en de technische mogelijkheden veranderen en soms hangen er deurtjes scheef door gebrek aan onderhoud. Lades werken niet meer zoals het moet en de vaatwasser doet het alleen maar als je de deur hard dichtslaat. Maar het is niet slim om daar een hele nieuwe keuken voor te installeren.

Het kan anders…

Dat is niet nodig. Dat kan anders. Wij zijn in staat uw keuken in korte tijd een volledig ander aanzicht te geven. Daarvoor hoeven we niet veel te breken en te slopen. Stelt u zich alleen al eens voor hoe uw keuken er uit zou zien met een paar moderne, frisse nieuwe keukendeurtjes…. De Keukenvernieuwers leveren maatwerk: nauwkeurigheid en oog voor detail zijn voor ons van het grootste belang. Alles moet passen! Maak een afspraak met mij, ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te laten zien. Ik heb een mooie koffer met monstermateriaal bij me, u kunt gelijk al een goede indruk krijgen van de vele mogelijkheden!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 41 96 96 24 of ga naar mijn contactformulier.

Wij waren zeer tevreden over de renovatie van onze keuken door Remco Lok. Van blank eiken naar een witte keuken. Er werd keurig gewerkt, alles klopte. Dit zijn duidelijk vakmensen en ze weten waar ze mee bezig zijn. Ik kan deze mensen aanbevelen. Ik ben er nog steeds blij mee. Geen spijt van gehad.

Kathy Schildmeijer

Duidelijke afspraken en netjes werk van Remco Lok.

De heer De Berg

Remco Lok is zijn afspraken goed nagekomen, snel en binnen 1 dag gereed. Ook de troep goed opgeruimd.

De heer Hofman

Volgens afspraak alles gemaakt op een prettige en rustige manier. Netjes werk afgeleverd door Remco Lok.

 

De heer Mudde

Ik geef Remco Lok een 10 omdat de service heel goed is en omdat er netjes gewerkt wordt.

Mevrouw Velthuizen

Contactformulier van Remco Lok

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top