Keukenrenovatie Krimpen aan den IJssel | Alblasserdam | Ridderkerk | Barendrecht | Zwijndrecht | Dordrecht | e.o.

Remco Lok

Ik ben Remco Lok, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie en het vervangen van inbouwapparatuur in de keuken. Ik werk in en rondom Barendrecht en Rotterdam-Zuid. Dus ook in de Drechtsteden, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam en de kleinere plaatsen hier omheen. U kunt bij mij terecht voor keukenrenovatie van a tot z. Van een kleine verbetering aan een keukenlade tot aan het totale pakket, inclusief water-, gas-, tegel-, schilder en elektriciteitswerk.

Ik ga altijd voor het mooiste resultaat.

Het is (vaak) niet slim om een hele nieuwe keuken te installeren

Keukenrenovatie is de afgelopen jaren zeer populair geworden. Dat is heel logisch, omdat de meeste keukens die in de vorige eeuw zijn geplaatst, van uitstekende kwaliteit zijn. Die gaan niet zo snel kapot. Maar de mode en de technische mogelijkheden veranderen en soms hangen er deurtjes scheef door gebrek aan onderhoud. Lades werken niet meer zoals het moet en de vaatwasser doet het alleen maar als je de deur hard dichtslaat. Maar het is echt niet slim om daar een hele nieuwe keuken voor te installeren.

Dat kan anders

Dat is niet nodig. Dat kan anders. Wij zijn in staat uw keuken in korte tijd een volledig ander aanzicht te geven. Daarvoor hoeven we niet veel te breken en te slopen. Stelt u zich alleen al eens voor hoe uw keuken er uit zou zien met een paar moderne, frisse nieuwe keukendeurtjes…. De Keukenvernieuwers leveren maatwerk: nauwkeurigheid en oog voor detail zijn voor ons van het grootste belang. Alles moet passen! Maak een afspraak met mij, ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te laten zien. Ik heb een mooie koffer met monstermateriaal bij me, u kunt gelijk al een goede indruk krijgen van de vele mogelijkheden!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, pdf, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Ridderkerk, Keukenrenovatie Barendrecht, Keukenrenovatie Heerjansdam, Keukenrenovatie Rotterdam, Keukenrenovatie Strijen, Keukenrenovatie Strijensas, Keukenrenovatie Mookhoek, Keukenrenovatie ‘s-Gravendeel, Keukenrenovatie Dordrecht, Keukenrenovatie Zwijndrecht, Keukenrenovatie Hendrik-Ido-Ambacht, Keukenrenovatie Papendrecht, Keukenrenovatie Sliedrecht, Keukenrenovatie Wijngaarden.

    REFERENTIES VAN REMCO LOK