skip to Main Content

OVER REMCO

Ik ga altijd voor het mooiste resultaat!

Ik ben Remco Lok, keukenvernieuwer. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie en het vervangen van inbouwapparatuur in de keuken. Ik werk in en rondom Barendrecht en Rotterdam-zuid. Dus ook in de Drechtsteden, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam en de kleinere plaatsen hier omheen. U kunt bij mij terecht voor keukenrenovatie van a tot z. Van een kleine verbetering aan een keukenlade tot aan het totale pakket, inclusief water-, gas-, tegel-, schilder en elektriciteitswerk.

Oplossingen zoeken

Keukenrenovatie is de afgelopen jaren al populairder geworden. Dat is heel logisch, omdat de meeste keukens die in de vorige eeuw zijn geplaatst, van uitstekende kwaliteit zijn. Maar de mode en de technische mogelijkheden veranderen en soms hangen er deurtjes scheef door gebrek aan onderhoud. Lades werken niet meer zoals het moet en de vaatwasser doet het alleen maar als je de deur hard dichtslaat. Maar het is niet slim om daar een hele nieuwe keuken voor te installeren.

Het kan anders…

Dat is niet nodig. Dat kan anders. Wij zijn in staat uw keuken in korte tijd een volledig ander aanzicht te geven. Daarvoor hoeven we niet veel te breken en te slopen. Stelt u zich alleen al eens voor hoe uw keuken er uit zou zien met een paar moderne, frisse nieuwe keukendeurtjes…. De Keukenvernieuwers leveren maatwerk: nauwkeurigheid en oog voor detail zijn voor ons van het grootste belang. Alles moet passen! Maak een afspraak met mij, ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te laten zien. Ik heb een mooie koffer met monstermateriaal bij me, u kunt gelijk al een goede indruk krijgen van de vele mogelijkheden!

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 41 96 96 24 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Remco Lok zeggen

Onze ervaring met Remco Lok is echt geweldig goed. Hij is rustig en een echte vakman, geen praatjesmaker!

Trudy Peek-Jacobs

Remco Lok is klantvriendelijk, correct en afspraakgericht. Hij werkt netjes, we zijn tevreden. We geven hem een 10.

De heer Ruiter

Remco Lok heeft een perfect resultaat neergezet. Hij heeft ons met zijn rustige en zeer nette werkwijze een 'perfect' gevoel gegeven over onze nieuwe keuken. Hij krijgt van ons een 10. De Keukenvernieuwers selecteren hun mensen op kwaliteit!

De heer Burgers

Ik geef Remco Lok een 10 voor het goede vakmanschap en snelle beschikbaarheid. Vriendelijk en netjes, en meedenken voor oplossingen.

De heer Huizinga

Goed geholpen door Remco Lok, mooie vernieuwde keuken.

Lysette Vat

Contactformulier van Remco Lok

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top