Keukenrenovatie Harderwijk | Ermelo | Putten | Nunspeet | Elburg | Raalte | Olst-Wijhe | Epe | Heerde

René Martena

Mijn naam is René Martena, en ik ben uw Keukenvernieuwer in Harderwijk en omliggende plaatsen op de prachtige Veluwe. Met een passie voor zowel de keuken als vakmanschap, ben ik er trots op dat ik vanuit mijn achtergrond als timmerman nu Keukenvernieuwer ben. Neem gerust contact met mij op, en laten we samen de eerste stappen zetten naar een mooie vernieuwde keuken!

Ik sta klaar om uw ideeën werkelijkheid te maken

Ik creëer graag iets nieuws

Harderwijk, als Hanzestad, vormt het hart van mijn werkgebied, en ik ben vastbesloten om deze regio te voorzien van keukens die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetisch hoogstandje vormen. Na jaren in de horeca te hebben gewerkt, ben ik overgestapt naar het timmermansvak en ontdekte ik mijn liefde voor het creëren van iets nieuws uit ogenschijnlijk afgeschreven elementen.

Persoonlijke aanpak

Wat mij drijft, is de mogelijkheid om van iets ouds weer iets eigentijds te maken. Ik geloof dat elke keuken, hoe goed ook, op een gegeven moment een frisse uitstraling verdient. Mijn aanpak is persoonlijk en gericht op samenwerking. Samen met u bekijk ik uw wensen en de mogelijkheden voor uw keuken. Of het nu gaat om een nieuw kleurenpalet, een functionele herindeling of moderne apparatuur, ik sta klaar om uw ideeën werkelijkheid te maken.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 06 – 21 45 41 79 of vul ons contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Harderwijk, Keukenrenovatie Hierden, Keukenrenovatie Ermelo, Keukenrenovatie Putten, Keukenrenovatie Nunspeet, Keukenrenovatie Elspeet, Keukenrenovatie Vierhouten, Keukenrenovatie Hulshorst, Keukenrenovatie Elburg, Keukenrenovatie ’t Harde, Keukenrenovatie Doornspijk, Keukenrenovatie Raalte, Keukenrenovatie Luttenberg, Keukenrenovatie Mari, Keukenrenovatie Broekland, Keukenrenovatie Heeten, Keukenrenovatie Nieuw Heeten, Keukenrenovatie Heino, Keukenrenovatie Lierderholthuis, Keukenrenovatie Olst, Keukenrenovatie Wesepe, Keukenrenovatie Wijhe, Keukenrenovatie Epe, Keukenrenovatie Emst, Keukenrenovatie Oene, Keukenrenovatie Vaassen, Keukenrenovatie Heerde, Keukenrenovatie Wapenveld, Keukenrenovatie Vorchten, Keukenrenovatie Veessen.

    REFERENTIES