skip to Main Content

ROB KOENDERS, KEUKENVERNIEUWER

Ik doe het samen met de klant!

Keukenrenovatie : Ik ben Rob Koenders, keukenvernieuwer, ik vervang alles in uw keuken.  Ik werk vanuit Bakel en bedien de regio Helmond.

Keukenrenovatie Helmond.

Ik ben Rob Koenders, specialist Keukenrenovatie in Helmond, Gemert-Bakel, Nuenen, Someren, Asten, Geldrop-Mierlo, Laarbeek en Deurne. Ik ben creatief en oplossingsgericht – mede doordat ik meer dan 15 jaar gewerkt heb als servicemonteur voor keukens. Daarnaast heb ik in het verleden gewerkt als timmerman, interieurbouwer en meubelmaker. Dat geeft precies aan waar mijn interesses liggen!

Het is een fantastisch gezicht om de verandering aan de keuken te zien.

Ik vind het leuk om de ruimte in een keuken optimaal te benutten en de klant advies daarin te geven, ook op het gebied van materialen en kleurstelling. Het is een fantastisch gezicht om de verandering aan de keuken te zien naarmate de keukenrenovatie vordert en te overleggen met de klant als er keuzemogelijkheden zijn want een keukenrenovatie maak ik niet alleen, maar samen met de klant. Als de klant blij is met het eindresultaat dan ben ik ook blij want uiteindelijk doe ik het daar toch voor.

Als tip voor mensen die hun keuken willen laten veranderen zou ik willen meegeven: Zet op papier wat u graag zou willen veranderen aan uw keuken ook als u denkt dat het waarschijnlijk niet haalbaar is. U zult versteld staan wat allemaal tot de mogelijkheden behoort. Door mijn jarenlange ervaring in keukens is er voor bijna elke wens wel een oplossing denkbaar.

Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Als u erover denkt om iets aan uw keuken te vervangen, uit te bereiden en/of een andere uitstraling te geven, bel me gerust op 06 – 18 56 48 20 en ik kom bij u langs om de wensen in kaart te brengen en u vrijblijvend een offerte aan te bieden. Dan neem ik uitgebreide documentatie mee en vele monsters van onder andere: fronten, werkbladen en grepen zodat u goed geïnformeerd een keuze kunt maken.

De keukenvernieuwers zijn bovendien CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

Contactformulier van Rob Koenders

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top