fbpx
skip to Main Content
Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad

Keukenrenovatie Venlo Venray Tegelen Horst

Rob van Ninhuys

In de regio rond Venlo en Venray ben ik uw Keukenvernieuwer: Rob van Ninhuys is de naam. Ik ben van oorsprong gereedschapsmaker en in dat vak moet je enorm precies zijn. Is iets te dun, is iets te dik – dan past het niet, dan wringt het. Meten is weten. Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat zijn twee clichés misschien, maar ze gaan wel op en zeker ook in de keukenrenovatiewereld. Ook daar geldt dat alles moet kloppen. Ik heb gelukkig een breed scala aan ervaringen opgedaan in oplossingsgericht denken en handelen. Ik zeg: ‘Kom maar op met uw keuken. We gaan er iets moois van maken!’

T 06 – 83 56 45 81

Wilt u ook mooier wonen?
Maak een afspraak!

Keukendeurtjes vervangen Regio Venlo, Venray, Horst en Tegelen

Als u een afspraak met mij maakt om het een en ander aan te passen of te vervangen in uw keuken, dan kom ik vrijblijvend bij u. Ik ben degene die alles met u doorneemt en ik ben ook degene die in principe de werkzaamheden uitvoert. Dat is voor de klant het fijne bij De Keukenvernieuwers: alle verantwoordelijkheid ligt bij één persoon. Dat betekent dat ik van ‘alle markten thuis moet zijn’. Dat lukt meestal wel en mocht ik toch nog iets niet weten of kunnen, dan heb ik nog altijd de steun van ons hoofdkantoor achter de hand! Maar ik hou van uitdagingen – het is leuk om overal oplossingen voor te vinden.

Uitdagend

Zoals ik al aangaf: ik hou van uitdagingen. In mijn vrije tijd ben ik brandweerman. Ik vind het prettig om iets voor de samenleving te kunnen betekenen, en vind de spanning en actie erg leuk. Zeer uitdagend, nooit weten wat of waar je bij uitkomt. En dat geldt natuurlijk ook voor mijn werk als keukenvernieuwer. Elke keuken is anders, elke situatie is anders, elke klant is anders….

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ikj te bieden heb, bel dan 06 – 83 56 45 81 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Horst aan de Maas, Keukenrenovatie Peel en Maas, Keukenrenovatie Venray, Keukenrenovatie Venlo, Keukenrenovatie Beesel, Keukenrenovatie Griendtsveen, Keukenrenovatie Meijel, Keukenrenovatie Oostrum, Keukenrenovatie Oirlo, Keukenrenovatie Leunen, Keukenrenovatie Castenray, Keukenrenovatie Heide, Keukenrenovatie Ysselsteyn, Keukenrenovatie Veulen, Keukenrenovatie Merselo, Keukenrenovatie Vredepeel, Keukenrenovatie Smakt, Keukenrenovatie Wanssum, Keukenrenovatie Geijssteren, Keukenrenovatie Blitterswijck, Keukenrenovatie Meerlo, Keukenrenovatie Tienray, Keukenrenovatie Swolgen, Keukenrenovatie Broekhuizenvorst, Keukenrenovatie Broekhuizen, Keukenrenovatie Tegelen, Keukenrenovatie Steyl, Keukenrenovatie Velden, Keukenrenovatie Lomm, Keukenrenovatie Arcen, Keukenrenovatie Belfeld, Keukenrenovatie Reuver, Keukenrenovatie Horst, Keukenrenovatie Melderslo, Keukenrenovatie Hegelsom, Keukenrenovatie Meterik, Keukenrenovatie America, Keukenrenovatie Grubbenvorst, Keukenrenovatie Lottum, Keukenrenovatie Sevenum, Keukenrenovatie Kronenberg, Keukenrenovatie Evertsoord, Keukenrenovatie Panningen, Keukenrenovatie Koningslust, Keukenrenovatie Grashoek, Keukenrenovatie Beringe, Keukenrenovatie Egchel, Keukenrenovatie Helden, Keukenrenovatie Baarlo, Keukenrenovatie Maasbree, Keukenrenovatie Kessel.

    Back To Top