Ga naar hoofdinhoud

Keukenrenovatie Woerden | Nieuwegein | IJsselstein | Lopik | Montfoort | Oudewater | Houten

Robin Banen

Ik ben Robin Banen, keukenvernieuwer in de regio Woerden Nieuwegein IJsselstein Houten. Woont u in ‘mijn gebied’ en wilt u iets aan uw keuken laten doen, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ik kom bij u langs met demonstratiemateriaal, voorbeelden en een grote dosis enthousiasme. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring ‘in de keukens’, ik hou van koken en weet daarom precies hoe belangrijk het is om je volkomen thuis te voelen in je eigen keuken.

T 06 – 25 29 21 00

Gewoon doen!
Het hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn.

Keukenrenovatie Regio Woerden Nieuwegein

Het is mijn doel om voor iedereen een mooie keuken bereikbaar te maken, zodat jij je er thuis voelt. Daarbij vind ik het belangrijk , dat dit proces een feestje is. Al jaren krijg ik regelmatig op verjaardagen te horen, dat veel mensen het uitzoeken van een keuken niet leuk vinden, vanwege opdringerige verkopers en de ellenlange bezoeken aan de showrooms. Het mooiste aan mijn manier van werken is, dat ik bij de mensen thuis kom. Hierdoor krijg je goed de ruimte in beeld met de mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarnaast kunnen de klanten ook meteen de kleuren in het juiste licht zien.

Het is mogelijk om bestaande keukens te vernieuwen, uit te breiden en of een nieuwe keuken te ontwerpen en plaatsen. Wat ik hierbij vooral belangrijk vind, is verwachtingen scheppen die ik ook echt waar kan maken!

Optimaal advies

Gezien mijn ervaring, zowel in de particuliere, als in de professionele keukens en daarbij mijn interesse om lekker te koken, kan ik mijn klanten voorzien van een optimaal advies. Gewoon doen. Ik zorg voor het feestje

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik te bieden heb, bel dan 06 – 25 29 21 00 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie IJsselstein, Keukenrenovatie Benschop, Keukenrenovatie Lopik, Keukenrenovatie Lopikerkapel, Keukenrenovatie Jaarsveld, Keukenrenovatie Polsbroek, Keukenrenovatie Montfoort, Keukenrenovatie Oudewater, Keukenrenovatie Snelrewaard, Keukenrenovatie Nieuwegein, Keukenrenovatie Woerden, Keukenrenovatie Linschoten, Keukenrenovatie Papekop, Keukenrenovatie Hekendorp, Keukenrenovatie Kamerik, Keukenrenovatie Zegveld, Keukenrenovatie Harmelen, Keukenrenovatie Houten, Keukenrenovatie ’t Goy, Keukenrenovatie Schalkwijk, Keukenrenovatie Tull en ’t Waal.

    Back To Top