skip to Main Content

Keukenrenovatie Woerden Nieuwegein IJsselstein Lopik Montfoort Oudewater

Robin Banen

Ik ben Robin Banen, keukenvernieuwer in de regio Woerden Nieuwegein IJsselstein. Woont u in ‘mijn gebied’ en wilt u iets aan uw keuken laten doen, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Ik kom bij u langs met demonstratiemateriaal, voorbeelden en een grote dosis enthousiasme. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring ‘in de keukens’, ik hou van koken en weet daarom precies hoe belangrijk het is om je volkomen thuis te voelen in je eigen keuken.

T 06 – 25 29 21 00

Gewoon doen! Het hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn.

Keukenrenovatie Regio Woerden Nieuwegein

Ik wil voor iedereen een mooie keuken bereikbaar maken zodat je je er thuis voelt maar vooral nog belangrijker dat dit proces een feestje wordt. Al jaren krijg ik vaak op verjaardagen te horen dat veel mensen het uitzoeken van een keuken niet leuk vinden vanwege opdringerige verkopers en de ellenlange bezoeken aan de showrooms. Ik kom graag bij de mensen thuis aangezien je meteen in huis staat waardoor het project gaat leven. Hierdoor krijg je goed de ruimte in beeld met de mogelijkheden en onmogelijkheden maar daarnaast kunnen de klanten ook meteen de kleuren in het juiste licht zien. Dit doe ik door bestaande keukens te vernieuwen, uit te breiden en of een nieuwe keuken te ontwerpen en plaatsen. Wat ik hierbij vooral belangrijk vind is verwachtingen scheppen die ik ook echt waar kan maken!

Eerst praten, dan handelen

Gezien mijn ervaring ook in de professionele keukens en mijn interesse om lekker te koken kan ik mijn klanten voorzien van een optimaal advies omtrent de apparatuur in de keuken en de bereidingstechnieken. Gewoon doen. Het hoeft niet ingewikkeld en of duur te zijn en kan vaak snel geregeld zijn.

Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik te bieden heb, bel dan 06 – 25 29 21 00 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie IJsselstein, Keukenrenovatie Benschop, Keukenrenovatie Lopik, Keukenrenovatie Lopikerkapel, Keukenrenovatie Jaarsveld, Keukenrenovatie Polsbroek, Keukenrenovatie Montfoort, Keukenrenovatie Oudewater, Keukenrenovatie Snelrewaard, Keukenrenovatie Nieuwegein, Keukenrenovatie Woerden, Keukenrenovatie Linschoten, Keukenrenovatie Papekop, Keukenrenovatie Hekendorp, Keukenrenovatie Kamerik, Keukenrenovatie Zegveld, Keukenrenovatie Harmelen.

    Back To Top