skip to Main Content

OVER ROLAND

Alles via één aanspreekpunt

Mijn naam is Roland Abma en ik werk als keukenvernieuwer in de gemeenten Súdwest-Fryslân, De Friese meren, Littenseradeel, Heerenveen en Weststellingwerf. Ik kom niet alleen in de grotere plaatsen, maar u kunt mij in dit hele gebied ‘bestellen’. Ik kom met mijn bus naar u toe!

Nij uterlik & gefoel

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in ‘de keukens’. Ik durf me zelf gerust een vakman te noemen. Bij De Keukenvernieuwers gaan we uit van het idee dat we zoveel mogelijk van uw oude keuken bewaren. Waarom zou je iets weggooien dat nog goed is? Slechts datgene dat stuk of compleet uit de tijd is vervangen we. We breken en slopen het liefst zo weinig mogelijk. Toch kan het wel gebeuren dat er klein installatiewerk moet worden gedaan (electra, water, cv, tegels) – normaal gesproken kan ik dat ook allemaal zelf doen. Dat is wel zo handig – u heeft dan maar één aanspreekpunt.
Het materiaal dat we gebruiken is altijd eersteklas. We werken samen met de beste leveranciers in Nederland. We leveren voordelig maatwerk. Het mooie van ons concept is dat uw keuken er na de renovatie echt als nieuw uitziet en aanvoelt – terwijl de basis vaak gelijk is gebleven…

Aanpassen is ook mogelijk voor minder validen en als u ouder wordt

Misschien is uw keuken niet gedateerd of stuk, maar loopt u door een handicap of door het ouder worden voortdurend tegen irritante probleempjes op (u kunt ergens niet meer bij, te hoog, te laag etc.). In zo’n geval kan ik u ook goed van dienst zijn. U neemt contact met me op, ik kom langs, we bekijken het samen, we bespreken het een en ander en als we het eens zijn, zorg ik voor een oplossing. Zo gemakkelijk kan het zijn!

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend. Dit garandeert dat u voor 100% kunt vertrouwen op mijn deskundigheid en kwaliteit van werken.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 12 89 27 14 of ga naar mijn contactformulier.

KLANTENREACTIES

Lees hier wat anderen over Roland Abma zeggen

Goed concept. Niet nodeloos zaken die goed zijn vervangen, maar alleen datgene dat nodig is. Bijdrage aan de circulaire economie. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Vakmanschap van de heer Roland Abma. Prettige contacten met hem.

Familie De Groot

Wij hebben eind juni onze keuken laten renoveren door Roland Abma. We zijn hier zeer tevreden over. De keuken is in onze beleving weer als nieuw. Wat ons trof is het vakmanschap, de attente en nette manier van werken en het meedenken. Wij hebben een goede keuze gemaakt met deze plezierige en professionele keukenvernieuwer en kunnen nu weer jaren vooruit . In één woord TOP.

Familie De Groot

Hoi Roland Abma. We zijn echt heel tevreden met onze keuken! Heel erg bedankt voor de goede ideeën, de duidelijke afspraken en je vakwerk!
Hadden we zelf niet kunnen bedenken en doen. Echt top!

Petra en Hepke

Wij hebben uitstekende ervaringen met Roland Abma: hij werkt heel secuur, is deskundig, komt met suggesties en aanbevelingen en laat alles keurig netjes achter en neemt alle afval en rommel mee. Kortom: een vakman, die wij bij iedereen kunnen aanbevelen.

Klaas Marten Woudstra

Wij geven Roland Abma een 10 omdat we een goede ervaring hebben gehad, alles is goed gegaan. We zijn super blij!

Familie Appeldoorn - Stornebrink

Contactformulier van Roland Abma

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top