skip to Main Content

Meer dan twaalf jaar ervaring

Ik ben Sjon Slütter. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Dat werk doe ik al meer dan twaalf jaar met veel plezier, dus ik mag me best een ervaren vakman noemen. Ik ben gevestigd in Etten, Gelderland, maar mijn werkgebied is veel ruimer: U kunt me vinden van Doetinchem tot Lichtenvoorde, van Aalten tot aan Groenlo en Didam. En als u twijfelt of ik ook bij u in de buurt kom, bel dan gewoon even! Het fijne aan mijn werk is, dat geen situatie gelijk is. Elke klant heeft weer een andere keuken, andere wensen, andere problemen. Aan mij de taak om te zorgen dat alles weer mooi in orde is als ik weg ga.

Keukenrenovatie

De ‘mankementen’ die ik het meest tegenkom, zijn kapotte scharnieren, lades die niet lopen of werkbladen die versleten zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe anders een keuken er uit komt te zien met ‘alleen maar’ een nieuw werkblad. Natuurlijk houdt keukenrenovatie daarmee niet op: het is mogelijk op de bestaande situatie in te spelen met nieuwe keukenfrontjes, een betere verlichting, een moderne spoelbak en/of andere inbouwapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat het veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Wat anderen zeggen

Wilt u meer weten? Bel me op T 0315 – 34 25 70 of ga naar mijn contactformulier.

Sjon Slütter luisterde goed naar onze wensen - je weet bij hem zeker dat het goed komt. Steekwoorden: verzorgd en betrouwbaar.

Familie Scholten

Sjon Slütter weet waar hij mee bezig is. Hij is vlot en deskundig. De prijzen en de service zijn goed. Wij geven hem daarom een 10.

Familie Landewers

Zeer tevreden: het is een heel rustige installatie geweest, vol begrip en luisteren. Bereid om alles te veranderen als ik daar om vroeg. Sjon Slütter was heel netjes, liet geen troep achter. Super fijne ervaring.

Rose Winnard

Wij geven Sjon Slütter een 10 voor de volgende punten: Technisch bekwaam, goede raadgevingen, en nette uitvoering.

Familie Ruis

Zeer professioneel werk van Sjon Slütter voor een redelijke prijs.

Familie Mulder

Contactformulier van Sjon Slütter

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top