skip to Main Content

Meer dan twaalf jaar ervaring

Ik ben Sjon Slütter. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Dat werk doe ik al meer dan twaalf jaar met veel plezier, dus ik mag me best een ervaren vakman noemen. Ik ben gevestigd in Etten, Gelderland, maar mijn werkgebied is veel ruimer: U kunt me vinden van Doetinchem tot Lichtenvoorde, van Aalten tot aan Groenlo en Didam. En als u twijfelt of ik ook bij u in de buurt kom, bel dan gewoon even! Het fijne aan mijn werk is, dat geen situatie gelijk is. Elke klant heeft weer een andere keuken, andere wensen, andere problemen. Aan mij de taak om te zorgen dat alles weer mooi in orde is als ik weg ga.

Keukenrenovatie

De ‘mankementen’ die ik het meest tegenkom, zijn kapotte scharnieren, lades die niet lopen of werkbladen die versleten zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe anders een keuken er uit komt te zien met ‘alleen maar’ een nieuw werkblad. Natuurlijk houdt keukenrenovatie daarmee niet op: het is mogelijk op de bestaande situatie in te spelen met nieuwe keukenfrontjes, een betere verlichting, een moderne spoelbak en/of andere inbouwapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat het veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Wat anderen zeggen

Wilt u meer weten? Bel me op T 0315 – 34 25 70 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenvernieuwer Sjon Slütter, de man die bij ons het klusje klaarde, is een vakman 'pur sang'. We geven hem een 9.

De heer en mevrouw Krol

Keukenvernieuwer Sjon Slütter krijgt van ons een negen. Er was een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij zijn tevreden.

De heer en mevrouw Broeke

Keukenvernieuwer Sjon Slütter is betrouwbaar. Hij geeft goede informatie betreft de wensen die we hadden. Hij heeft keurig en netjes gewerkt. Wij geven hem een 10.

De heer en mevrouw Barink

Over Keukenvernieuwer Sjon Slütter: goede service, vriendelijk contact, heldere bevestiging via de mail, kwalitatief prima werk. We geven hem een negen, hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Meima

Prima werk geleverd door Keukenvernieuwer Sjon Slütter. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij geven een negen aan Sjon Slütter.

De heer en mevrouw Kolenbrander

Contactformulier van Sjon Slütter

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top