skip to Main Content

Meer dan twaalf jaar ervaring

Ik ben Sjon Slütter. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Dat werk doe ik al meer dan twaalf jaar met veel plezier, dus ik mag me best een ervaren vakman noemen. Ik ben gevestigd in Etten, Gelderland, maar mijn werkgebied is veel ruimer: U kunt me vinden van Doetinchem tot Lichtenvoorde, van Aalten tot aan Groenlo en Didam. En als u twijfelt of ik ook bij u in de buurt kom, bel dan gewoon even! Het fijne aan mijn werk is, dat geen situatie gelijk is. Elke klant heeft weer een andere keuken, andere wensen, andere problemen. Aan mij de taak om te zorgen dat alles weer mooi in orde is als ik weg ga.

Keukenrenovatie

De ‘mankementen’ die ik het meest tegenkom, zijn kapotte scharnieren, lades die niet lopen of werkbladen die versleten zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe anders een keuken er uit komt te zien met ‘alleen maar’ een nieuw werkblad. Natuurlijk houdt keukenrenovatie daarmee niet op: het is mogelijk op de bestaande situatie in te spelen met nieuwe keukenfrontjes, een betere verlichting, een moderne spoelbak en/of andere inbouwapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat het veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Wat anderen zeggen

Wilt u meer weten? Bel me op T 0315 – 34 25 70 of ga naar mijn contactformulier.

Wij geven Keukenvernieuwer Sjon Slütter een negen. Hij is de gemaakte afspraken volledig nagekomen en heeft kwalitatief perfect werk afgeleverd.

De heer en mevrouw Messing

Ik geef een 10 aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter. Prima service. Hij heeft de rommel opgeruimd.

De heer Jansen

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter. Dit voor kwaliteit, kennis en service. Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Kobus

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter. Alle afspraken worden stipt nagekomen. Complete ontzorging, keurige montage en alles is na de klus weer netjes opgeruimd. Verder een prima advisering betreffende de keuze van materialen.

De heer en mevrouw Roerdink

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter. Hij levert goed werk, is secuur. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. En afspraak is afspraak.

Mevrouw Kort

Contactformulier van Sjon Slütter

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top