skip to Main Content

Meer dan twaalf jaar ervaring

Ik ben Sjon Slütter. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Dat werk doe ik al meer dan twaalf jaar met veel plezier, dus ik mag me best een ervaren vakman noemen. Ik ben gevestigd in Etten, Gelderland, maar mijn werkgebied is veel ruimer: U kunt me vinden van Doetinchem tot Lichtenvoorde, van Aalten tot aan Groenlo en Didam. En als u twijfelt of ik ook bij u in de buurt kom, bel dan gewoon even! Het fijne aan mijn werk is, dat geen situatie gelijk is. Elke klant heeft weer een andere keuken, andere wensen, andere problemen. Aan mij de taak om te zorgen dat alles weer mooi in orde is als ik weg ga.

Keukenrenovatie

De ‘mankementen’ die ik het meest tegenkom, zijn kapotte scharnieren, lades die niet lopen of werkbladen die versleten zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe anders een keuken er uit komt te zien met ‘alleen maar’ een nieuw werkblad. Natuurlijk houdt keukenrenovatie daarmee niet op: het is mogelijk op de bestaande situatie in te spelen met nieuwe keukenfrontjes, een betere verlichting, een moderne spoelbak en/of andere inbouwapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat het veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Wat anderen zeggen

Wilt u meer weten? Bel me op T 0315 – 34 25 70 of ga naar mijn contactformulier.

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter. Goed en keurig werk geleverd, wij zijn zeer tevreden. Sjon had een duidelijke offerte.

De heer en mevrouw Hermsen

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter. Sjon is correct en werkt netjes. Klein minpuntje is dat je wel zelf contact moet opnemen om een afspraak te maken.

De heer en mevrouw Geurts

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter. Hij werkt netjes, vriendelijk en volgens plan.

De heer en mevrouw Nederstigt

Een 8 voor Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Ik ben tevreden. Bij mij is tot nu toe alles goed verlopen. Sjon is deskundig.

De heer en mevrouw Koeleman

Een 8 voor Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Concurrerende prijs, want hij werkt prima en handig. Is niet goedkoop maar dat ben je snel vergeten want wij zijn zeer tevreden en daar gaat het om. Dank je wel.

De heer en mevrouw Folmer

Contactformulier van Sjon Slütter

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top