skip to Main Content

Meer dan twaalf jaar ervaring

Ik ben Sjon Slütter. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Dat werk doe ik al meer dan twaalf jaar met veel plezier, dus ik mag me best een ervaren vakman noemen. Ik ben gevestigd in Etten, Gelderland, maar mijn werkgebied is veel ruimer: U kunt me vinden van Doetinchem tot Lichtenvoorde, van Aalten tot aan Groenlo en Didam. En als u twijfelt of ik ook bij u in de buurt kom, bel dan gewoon even! Het fijne aan mijn werk is, dat geen situatie gelijk is. Elke klant heeft weer een andere keuken, andere wensen, andere problemen. Aan mij de taak om te zorgen dat alles weer mooi in orde is als ik weg ga.

Keukenrenovatie

De ‘mankementen’ die ik het meest tegenkom, zijn kapotte scharnieren, lades die niet lopen of werkbladen die versleten zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe anders een keuken er uit komt te zien met ‘alleen maar’ een nieuw werkblad. Natuurlijk houdt keukenrenovatie daarmee niet op: het is mogelijk op de bestaande situatie in te spelen met nieuwe keukenfrontjes, een betere verlichting, een moderne spoelbak en/of andere inbouwapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat het veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Wat anderen zeggen

Wilt u meer weten? Bel me op T 0315 – 34 25 70 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenvernieuwer Sjon Slütter krijgt van ons een 10. Het scheelt een hoop geld op een nieuwe keuken, en wat ervan je oude keuken gemaakt kan worden is een heel mooi eindresultaat!! Wij zijn zeer tevreden!!

De heer en mevrouw Jolink

Keukenvernieuwer Sjon Slütter krijgt van ons een 10. Alles correct volgens afspraak. Als extra service de kastjes nog even bijgesteld.

Zo doorgaan!

De heer en mevrouw Bruil

Keukenvernieuwer Sjon Slütter krijgt van ons een 10. We zijn erg tevreden met de geleverde kwaliteit en het vakmanschap van Sjon. Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Roelofsen.

Keukenvernieuwer Sjon Slütter krijgt van ons een 10 omdat we zeer tevreden zijn over het resultaat. Sjon werkt netjes.

De heer en mevrouw Abbink

Keukenvernieuwer Sjon Slütter krijgt van ons een 9. Sjon werkt uitermate nauwkeurig en zeer netjes. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Wel vinden we dat de offerteaanvraag sneller afgehandeld had kunnen worden.

De heer en mevrouw Koster

Contactformulier van Sjon Slütter

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top