skip to Main Content

Meer dan twaalf jaar ervaring

Ik ben Sjon Slütter. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Dat werk doe ik al meer dan twaalf jaar met veel plezier, dus ik mag me best een ervaren vakman noemen. Ik ben gevestigd in Etten, Gelderland, maar mijn werkgebied is veel ruimer: U kunt me vinden van Doetinchem tot Lichtenvoorde, van Aalten tot aan Groenlo en Didam. En als u twijfelt of ik ook bij u in de buurt kom, bel dan gewoon even! Het fijne aan mijn werk is, dat geen situatie gelijk is. Elke klant heeft weer een andere keuken, andere wensen, andere problemen. Aan mij de taak om te zorgen dat alles weer mooi in orde is als ik weg ga.

Keukenrenovatie

De ‘mankementen’ die ik het meest tegenkom, zijn kapotte scharnieren, lades die niet lopen of werkbladen die versleten zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe anders een keuken er uit komt te zien met ‘alleen maar’ een nieuw werkblad. Natuurlijk houdt keukenrenovatie daarmee niet op: het is mogelijk op de bestaande situatie in te spelen met nieuwe keukenfrontjes, een betere verlichting, een moderne spoelbak en/of andere inbouwapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat het veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Wat anderen zeggen

Wilt u meer weten? Bel me op T 0315 – 34 25 70 of ga naar mijn contactformulier.

Wij geven een negen aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Hij is vakkundig en erg secuur. Hij werkt netjes.

De heer en mevrouw Knipscheer

Een negen voor Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Hij werkt netjes en accuraat. Ik ben zeer tevreden met het werk en de prijs.

De heer en mevrouw Hoogland

Een negen voor Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Hij werkt correct en netjes en hij komt de afspraken na. Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Weijers

Keukenvernieuwer Sjon Slütter heeft in onze keuken de deurtjes en het blad/spoelbak vervangen. Sjon heeft meer dan prima werk geleverd en wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Wij zullen Sjon dan ook zeker aanbevelen bij iedereen die zijn keuken wil vernieuwen. Echte TOP kwaliteit.

Erik Jansen

Over Keukenvernieuwer Sjon Slütter:  vakkundige en vriendelkijke behandeling. De rommel werd opgeruimd.

De heer en mevrouw Rijer

Contactformulier van Sjon Slütter

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top