skip to Main Content

Meer dan twaalf jaar ervaring

Ik ben Sjon Slütter. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Dat werk doe ik al meer dan twaalf jaar met veel plezier, dus ik mag me best een ervaren vakman noemen. Ik ben gevestigd in Etten, Gelderland, maar mijn werkgebied is veel ruimer: U kunt me vinden van Doetinchem tot Lichtenvoorde, van Aalten tot aan Groenlo en Didam. En als u twijfelt of ik ook bij u in de buurt kom, bel dan gewoon even! Het fijne aan mijn werk is, dat geen situatie gelijk is. Elke klant heeft weer een andere keuken, andere wensen, andere problemen. Aan mij de taak om te zorgen dat alles weer mooi in orde is als ik weg ga.

Keukenrenovatie

De ‘mankementen’ die ik het meest tegenkom, zijn kapotte scharnieren, lades die niet lopen of werkbladen die versleten zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe anders een keuken er uit komt te zien met ‘alleen maar’ een nieuw werkblad. Natuurlijk houdt keukenrenovatie daarmee niet op: het is mogelijk op de bestaande situatie in te spelen met nieuwe keukenfrontjes, een betere verlichting, een moderne spoelbak en/of andere inbouwapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat het veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Wat anderen zeggen

Wilt u meer weten? Bel me op T 0315 – 34 25 70 of ga naar mijn contactformulier.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Hij werkte zeer netjes, er is niks op aan te merken. Zeer deskundig.

De heer en mevrouw Kosse

Een 10 voor Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Er is kwalitatief goed werk geleverd door een vakman. Sjon is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Keukenkamp

Een 10 voor Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Hij heeft goed werk afgeleverd en een goede indruk achtergelaten.

Ga zo door!

Familie B.

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Een goede service, hij is zeer deskundig - al mag hij wel sneller reageren als er contact opgenomen wordt....

De heer en mevrouw Weerdmeester

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Sjon Slütter.  Vriendelijk en correct geholpen. Hij heeft keurig werk afgeleverd. Een goede prijs. Sjon werkt netjes.

De heer en mevrouw Hermsen

Contactformulier van Sjon Slütter

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top