skip to Main Content

Meer dan twaalf jaar ervaring

Ik ben Sjon Slütter. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Dat werk doe ik al meer dan twaalf jaar met veel plezier, dus ik mag me best een ervaren vakman noemen. Ik ben gevestigd in Etten, Gelderland, maar mijn werkgebied is veel ruimer: U kunt me vinden van Doetinchem tot Lichtenvoorde, van Aalten tot aan Groenlo en Didam. En als u twijfelt of ik ook bij u in de buurt kom, bel dan gewoon even! Het fijne aan mijn werk is, dat geen situatie gelijk is. Elke klant heeft weer een andere keuken, andere wensen, andere problemen. Aan mij de taak om te zorgen dat alles weer mooi in orde is als ik weg ga.

Keukenrenovatie

De ‘mankementen’ die ik het meest tegenkom, zijn kapotte scharnieren, lades die niet lopen of werkbladen die versleten zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe anders een keuken er uit komt te zien met ‘alleen maar’ een nieuw werkblad. Natuurlijk houdt keukenrenovatie daarmee niet op: het is mogelijk op de bestaande situatie in te spelen met nieuwe keukenfrontjes, een betere verlichting, een moderne spoelbak en/of andere inbouwapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat het veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.

Wat anderen zeggen

Wilt u meer weten? Bel me op T 0315 – 34 25 70 of ga naar mijn contactformulier.

Ik geef Sjon een 10, omdat Sjon Slütter het perfect heeft afgewerkt en we krijgen geregeld complimenten dat de keuken weer als nieuw is.

Louis Borgonjen

Sjon Slütter werkt netjes en precies. Geeft een eerlijk advies en neemt de tijd voor de klant.

Bianca vd Meene

Ongeveer 12 jaar geleden is Sjon Slütter ook langs gekomen om het een en ander te veranderen, is toen goed bevallen. En nu ook weer.

Familie Fruchte

Keuken laten renoveren door Sjon Slütter. Fijne betrouwbare vakman die topkwaliteit levert. Wat ons betreft een absolute aanrader.

Familie Krämer

We geven Sjon Slütter een 10 omdat we heel tevreden zijn met de service en het resultaat.

Hajo Hakfoort

Contactformulier van Sjon Slütter

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top