Keukenrenovatie Delft Zoetermeer

Tonnie de Man

Ik ben Keukenrenovatie specialist uit Bergschenhoek. Ik doe mijn werk in de gemeentes Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Als zoon van een timmerman / meubelmaker is het ‘klussen’ mij met de paplepel ingegoten, zoals dat zo mooi heet. Neem de proef op de som en maak een geheel vrijblijvende afspraak met mij als u iets aan uw keuken wilt laten doen.

Ik denk niet in ‘problemen’, ik ga geen uitdaging uit de weg!

Volledig ontzorgen

Het leveren van maatwerk en de klant volledig ‘ontzorgen’ – dat zie ik als mijn belangrijkste taak als Keukenvernieuwer. De metamorfose die wij vaak  teweegbrengen na een of twee dagen werk (want we zijn niet zo vaak langer bezig!) is enorm. Je ziet het aan de blij verraste lach van de klanten als we klaar zijn. Ze geloven vaak hun ogen niet als ze het resultaat zien.

Als een handschoen

Een renovatie, of ie nu klein of groot is, begint altijd met het luisteren naar de wensen van de klant. Als je dat niet doet, begin je direct al met een forse achterstand. Ik probeer een oplossing voor de problemen van de klant te vinden die ‘past als een handschoen’. Het is soms even puzzelen, maar we komen er samen wel uit. Tenminste, dat is mijn insteek.

Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik u als keukenvernieuwer te bieden heb bel dan 06 – 14 38 62 43 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Rijswijk, Keukenrenovatie Delft, Keukenrenovatie Nootdorp, Keukenrenovatie Pijnacker, Keukenrenovatie Delfgauw, Keukenrenovatie Berkel en Rodenrijs, Keukenrenovatie Bergschenhoek, Keukenrenovatie Bleiswijk, Keukenrenovatie Zoetermeer.