Keukenrenovatie Leiden | Noordwijk | Lisse | Oegstgeest | Teylingen | Hillegom

Steven de Bondt

Mijn naam is Steven de Bondt. Ik ben uw Keukenvernieuwer in de ‘Bollenstreek’. Mijn werkgebied omvat de gemeentes Lisse, Teylingen, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Leiden en Oegstgeest. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in de renovatie en ik mag wel zeggen dat ik inmiddels gespecialiseerd genoeg ben om vrijwel alles op dat gebied ‘aan te kunnen’.

Als het kan is het altijd slimmer om te renoveren!

Keukenrenovatie Lisse Leiden Katwijk Noordwijk Hillegom

Als u iets aan uw keuken wilt veranderen of als er mankementen zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik kom met mijn ‘rijdende showroom’ bij u aan huis. Daar kan ik de situatie direct persoonlijk in ogenschouw nemen en eventueel adviseren. Ik kan uw keuken opmeten en uit mijn monstercollectie voorbeelden laten zien. Mocht mijn bezoek leiden tot een opdracht, dan ben ik het ook die bij u de aanpassingen zal gaan verrichten. Dat is de kracht van De Keukenvernieuwers: korte lijnen – een eerlijke en directe aanpak!

Renovatie is slim

Een advies kan ik u hier alvast wel geven: uit mijn jarenlange praktijkervaring durf ik wel te stellen dat als de mogelijkheden er zijn, het slimmer is om uw keuken te renoveren. Het bespaart veel hak- en breekwerk en het is vrijwel altijd voordeliger dan het plaatsen van een totaal nieuwe keuken. Neem even de tijd en verdiep u in de vele mooie verhalen van klanten op onze website.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Dus: bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik te bieden heb, bel dan 06 – 45 14 82 78 of vul mijn contactformulier in. Een afspraak maken kost niets en is geheel vrijblijvend!

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Lisse, Keukenrenovatie Sassenheim, Keukenrenovatie Hillegom, Keukenrenovatie De Zilk, Keukenrenovatie Noordwijk, Keukenrenovatie Noordwijkerhout, Keukenrenovatie Voorhout, Keukenrenovatie Katwijk, Keukenrenovatie Rijnsburg, Keukenrenovatie Valkenburg, Keukenrenovatie Leiden, Keukenrenovatie Oegstgeest, Keukenrenovatie Warmond, Keukenrenovatie Teylingen.

    REFERENTIES