skip to Main Content

Keukenrenovatie Amsterdam | Amsterdam Zuidoost | Diemen | Abcoude

Ted Janssen

Met veel plezier ga ik samen met u aan de slag om uw vertrouwde keuken een prachtige metamorfose te geven. U kunt naast mijn vakmanschap ook advies in kleuren, stijlen en materialen verwachten. Deze ervaring neem ik mee uit een opleiding binnenhuisarchitectuur. In het bedrijfsleven werd ik omschreven als eerlijk, betrouwbaar en iemand die veel waarde hecht aan goede communicatie. Voor mij telt alleen een tevreden klant en daar zal ik namens de Keukenvernieuwers alles aan doen.

Graag nodig ik u uit om uw wensen te bespreken!

T 06 – 43 22 00 47

Ik geef ook advies in kleuren, stijlen en materialen!

Van mijn hobby mijn vak gemaakt

Als kind ben ik opgegroeid tussen de houtkrullen en het zaagsel. Mijn beide opa’s waren echte vakmannen en gedurende mijn jeugd was ik dan ook altijd te vinden in de werkplaats. Het vakmanschap heb ik meegekregen van ‘’ome Bert” waarmee ik met veel klussen heb mogen samenwerken in het aannemersbedrijf van mijn ouders.

Met een hbo-opleiding bedrijfskunde op zak heb ik uiteindelijk gekozen voor het bedrijfsleven waar ik ruim 10 jaar met plezier heb gewerkt. Voor mij was de keuze snel gemaakt om aan de slag te gaan als Keukenvernieuwer. Want naast koken is dit vak altijd mijn hobby geweest. En wat is er nu mooier dan van hobby je werk kunnen maken! 

Maak vrijblijvend een afspraak
Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die ik u als keukenvernieuwer te bieden heb bel dan 06 – 43 22 00 47 of vul mijn contactformulier in.

CBW-erkend
De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Amsterdam, Keukenrenovatie Amsterdam Zuidoost, Keukenrenovatie Diemen, Keukenrenovatie Duivendrecht, Keukenrenovatie Abcoude, Keukenrenovatie Braambrugge

    Back To Top