skip to Main Content

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten

Ik ben Theo Biesheuvel. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie: het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Weet u dat een oude koelkast die niet meer goed sluit u tientallen euro’s per jaar extra kost? Met de aanschaf van een nieuw apparaat krijgt u dus niet alleen moderne snufjes in huis, maar bespaart u jaarlijks fors op de energiekosten. Let er wel op dat de aansluiting professioneel gebeurt – een goedkoop apparaat dat niet past wordt daardoor vaak een duur apparaat! De Keukenvernieuwers kunnen u hiermee vakkundig van dienst zijn.

We komen er altijd wel uit!

Mijn werkgebied is vrij uitgebreid. Je kunt het de Regio Breda / Oosterhout noemen. Ik kom in de gemeentes Breda, Oosterhout, Alphen-Chaam, Goirle, Baarle-Nassau en Gilze en Reijen. Als u niet zeker weet of ik bij u in de regio werk, bel gerust even met mij of met het hoofdkantoor in Tilburg. We komen er altijd wel uit!

Afspraak

Om u kennis te laten maken met de werkwijze van De Keukenvernieuwers bied ik u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Ik kijk uw keuken van top tot teen na en voer waar mogelijk kleine reparaties uit. Van mijn bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 506 238 46 of ga naar mijn contactformulier.

Theo Biesheuvel is deskundig, levert goede afwerking en rust.

Familie Damie

De heer Theo Biesheuvel is een vakman die zich allang bewezen heeft. Bovendien een betrokken, prettig mens. Of dat voor al zijn collega's geldt, kan ik natuurlijk niet beoordelen. Ik beveel dus aan mijn vrienden Dhr Biesheuvel aan. Ik geef hem een 10.

Mevrouw Werps

Ik zou zeker De Keukenvernieuwers aanbevelen. Om dat hetgeen wat ze doen keurig is afgewerkt. En het werk van Theo Biesheuvel is perfect. Als ik weer nieuwe deurtjes wil, ga ik zeker weer naar De Keukenvernieuwers.

Mevrouw Tetteroo

Bij ons was Keukenvernieuwer Theo Biesheuvel werkzaam. Een ongekend goed vakman. Heeft fantastisch goed vakwerk afgeleverd tot op de halve millimeter nauwkeurig gewerkt. We zijn er ontzettend tevreden over. Ook zijn adviezen waren zeer welkom en vooral ook waar. Ook de apparatuur fantastisch goed geïnstalleerd. Theo...toffe, je bent de beste, jonge. Ze zeggen altijd in de volksmond "de beste reclame is mond-tot-mond reclame". Nou Keukenvernieuwers, ik ga voor jullie reclame maken hoor, dat beloof ik jullie.

Familie Turnhout

Goede prijs/ kwaliteit verhouding van Theo Biesheuvel.

Familie Friederichs

Contactformulier van Theo Biesheuvel

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top