skip to Main Content

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten

Ik ben Theo Biesheuvel. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie: het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Weet u dat een oude koelkast die niet meer goed sluit u tientallen euro’s per jaar extra kost? Met de aanschaf van een nieuw apparaat krijgt u dus niet alleen moderne snufjes in huis, maar bespaart u jaarlijks fors op de energiekosten. Let er wel op dat de aansluiting professioneel gebeurt – een goedkoop apparaat dat niet past wordt daardoor vaak een duur apparaat! De Keukenvernieuwers kunnen u hiermee vakkundig van dienst zijn.

We komen er altijd wel uit!

Mijn werkgebied is vrij uitgebreid. Je kunt het de Regio Breda / Oosterhout noemen. Ik kom in de gemeentes Breda, Oosterhout, Alphen-Chaam, Goirle, Baarle-Nassau en Gilze en Reijen. Als u niet zeker weet of ik bij u in de regio werk, bel gerust even met mij of met het hoofdkantoor in Tilburg. We komen er altijd wel uit!

Afspraak

Maak een afspraak met mij en ik vertel u wat er allemaal mogelijk is met keukenrenovatie. Dat is vaak meer dan u denkt!

Bel me op T 06 – 506 238 46 of ga naar mijn contactformulier.

Theo Biesheuvel krijgt van ons een tien. Hij heeft mooi werk geleverd. Theo is vakbekwaam. Hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Groenenberg

Wij zijn zeer tevreden overKeukenvernieuwer Theo Biesheuvel. Hij luistert ontzettend goed naar wat je wilt, geeft goed advies zonder iets op te dringen. Theo werkt zeer nauwkeurig, het is een echte vakman. Hij is prettig in de omgang en houdt zich aan gemaakte afspraken. We kunnen hem zeker aanbevelen.

Hans en Thérèse Sprangers

Wij geven Keukenvernieuwer Theo Biesheuvel een 10. De kosten zijn veel minder dan bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Je gebruikt wat nog goed is, vernieuwt wat vervangen moet worden en de keuken is weer helemaal top!!

De heer en mevrouw Evers

Wij zijn zeer tevreden over keukenvernieuwer Theo Biesheuvel. We geven hem een acht.

In ieder geval zo door blijven gaan!

De heer en mevrouw Soest

Wij hebben het contact, de tijd die genomen is en het advies om tot het eind resultaat van onze keuken te komen als zeer prettig ervaren. Compliment voor het vakmanschap van Theo Biesheuvel.

Wees zuinig op een vakman als Theo!

De heer en mevrouw Haverhals

Contactformulier van Theo Biesheuvel

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top