skip to Main Content

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten

Ik ben Theo Biesheuvel. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie: het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Weet u dat een oude koelkast die niet meer goed sluit u tientallen euro’s per jaar extra kost? Met de aanschaf van een nieuw apparaat krijgt u dus niet alleen moderne snufjes in huis, maar bespaart u jaarlijks fors op de energiekosten. Let er wel op dat de aansluiting professioneel gebeurt – een goedkoop apparaat dat niet past wordt daardoor vaak een duur apparaat! De Keukenvernieuwers kunnen u hiermee vakkundig van dienst zijn.

We komen er altijd wel uit!

Mijn werkgebied is vrij uitgebreid. Je kunt het de Regio Breda / Oosterhout noemen. Ik kom in de gemeentes Breda, Oosterhout, Alphen-Chaam, Goirle, Baarle-Nassau en Gilze en Reijen. Als u niet zeker weet of ik bij u in de regio werk, bel gerust even met mij of met het hoofdkantoor in Tilburg. We komen er altijd wel uit!

Afspraak

Om u kennis te laten maken met de werkwijze van De Keukenvernieuwers bied ik u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Ik kijk uw keuken van top tot teen na en voer waar mogelijk kleine reparaties uit. Van mijn bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 506 238 46 of ga naar mijn contactformulier.

We voelen ons op ons gemak bij de gerenoveerde keuken. Het is ons goed bevallen. Theo Biesheuvel is zeer deskundig.

Familie Riel

Wij zouden Theo Biesheuvel aan vrienden en kennissen aanbevelen, omdat hij bij de kennismaking een goed advies gaf, een duidelijk antwoord had op onze vragen, vriendelijk is, prima vakwerk, maakt er geen haasklus van, vandaag niet af dan morgen en alles komt goed bij Theo.

Familie Kaam

Wij zijn ontzettend tevreden over Theo Biesheuvel, hij geeft een goed advies en heeft prima vakwerk afgeleverd. Voor eventuele problemen zoekt hij een oplossing, werkt nauwkeurig en precies. Neemt de tijd voor alles en raffelt niets af, tevens is hij vriendelijk in omgang. Wij zullen hem dan ook zeker bij anderen aanbevelen. Een dikke 10 voor Theo dan komt zeker alles goed.
Houdoe en bedankt.

Familie Van Kaam

Theo Biesheuvel is deskundig, levert goede afwerking en rust.

Familie Damie

De heer Theo Biesheuvel is een vakman die zich allang bewezen heeft. Bovendien een betrokken, prettig mens. Of dat voor al zijn collega's geldt, kan ik natuurlijk niet beoordelen. Ik beveel dus aan mijn vrienden Dhr Biesheuvel aan. Ik geef hem een 10.

Mevrouw Werps

Contactformulier van Theo Biesheuvel

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top