skip to Main Content

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten

Ik ben Theo Biesheuvel. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie: het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Weet u dat een oude koelkast die niet meer goed sluit u tientallen euro’s per jaar extra kost? Met de aanschaf van een nieuw apparaat krijgt u dus niet alleen moderne snufjes in huis, maar bespaart u jaarlijks fors op de energiekosten. Let er wel op dat de aansluiting professioneel gebeurt – een goedkoop apparaat dat niet past wordt daardoor vaak een duur apparaat! De Keukenvernieuwers kunnen u hiermee vakkundig van dienst zijn.

We komen er altijd wel uit!

Mijn werkgebied is vrij uitgebreid. Je kunt het de Regio Breda / Oosterhout noemen. Ik kom in de gemeentes Breda, Oosterhout, Alphen-Chaam, Goirle, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen. Als u niet zeker weet of ik bij u in de regio werk, bel gerust even met mij of met het hoofdkantoor in Tilburg. We komen er altijd wel uit!

Afspraak

Maak een afspraak met mij en ik vertel u wat er allemaal mogelijk is met keukenrenovatie. Dat is vaak meer dan u denkt!

Bel me op T 06 – 506 238 46 of ga naar mijn contactformulier.

Nog iedere dag genieten wij van onze nieuwe keuken die door de heer Theo Biesheuvel is aangepast. Hij is een TOPPER, heeft super ideeën en werkt rustig en netjes. Komt daarbij zijn afspraken na en is prettig in de omgang. U moet wel begrijpen dat u voor hem wel even in de wachtrij moet staan! Maar uw geduld zal rijkelijk worden beloond !

Familie de Bont

Afgelopen dagen hebben wij Theo Biesheuvel te gast gehad. Nu staan wij bekend als een "meer dan gemiddeld kritisch consument", maar Theo gaat voor kwaliteit en dacht volop mee met hetgeen onze keuken moest worden. Van advisering tot uitvoering. Buiten dat is Theo een opmerkelijk mens, met wie wij het goed konden vinden. Een aanrader voor eenieder die zijn keuken gerenoveerd wil hebben.

Alex Punt

Via internet vonden wij Theo Biesheuvel. Hij werkt netjes. Vakmanschap. We geven Theo een 10.

De heer en mevrouw Bakker

Theo Biesheuvel krijgt van ons een tien. Professioneel, vakbekwaam werk, meedenken met oplossingen.

De heer en mevrouw Zijlmans

Theo Biesheuvel krijgt van ons een tien. Hij heeft mooi werk geleverd. Theo is vakbekwaam. Hij luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw Groenenberg

Contactformulier van Theo Biesheuvel

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top