skip to Main Content

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten

Ik ben Theo Biesheuvel. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie: het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Weet u dat een oude koelkast die niet meer goed sluit u tientallen euro’s per jaar extra kost? Met de aanschaf van een nieuw apparaat krijgt u dus niet alleen moderne snufjes in huis, maar bespaart u jaarlijks fors op de energiekosten. Let er wel op dat de aansluiting professioneel gebeurt – een goedkoop apparaat dat niet past wordt daardoor vaak een duur apparaat! De Keukenvernieuwers kunnen u hiermee vakkundig van dienst zijn.

We komen er altijd wel uit!

Mijn werkgebied is vrij uitgebreid. Je kunt het de Regio Breda / Oosterhout noemen. Ik kom in de gemeentes Breda, Oosterhout, Alphen-Chaam, Goirle, Baarle-Nassau en Gilze en Reijen. Als u niet zeker weet of ik bij u in de regio werk, bel gerust even met mij of met het hoofdkantoor in Tilburg. We komen er altijd wel uit!

Afspraak

Om u kennis te laten maken met de werkwijze van De Keukenvernieuwers bied ik u een gratis onderhoudsbeurt voor uw keuken aan. Ik kijk uw keuken van top tot teen na en voer waar mogelijk kleine reparaties uit. Van mijn bevindingen krijgt u een gratis onderhoudsrapport en op uw verzoek een duidelijke prijsindicatie voor de aanpassingen die u eventueel aan uw keuken wenst.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 506 238 46 of ga naar mijn contactformulier.

Wij zijn zeer tevreden over keukenvernieuwer Theo Biesheuvel. We geven hem een acht.

In ieder geval zo door blijven gaan!

De heer en mevrouw Soest

Wij hebben het contact, de tijd die genomen is en het advies om tot het eind resultaat van onze keuken te komen als zeer prettig ervaren. Compliment voor het vakmanschap van Theo Biesheuvel.

Wees zuinig op een vakman als Theo!

De heer en mevrouw Haverhals

Theo Biesheuvel levert goed werk. Theo is een hele vriendelijke behulpzame monteur. Hij komt zijn afspraken na. Een 10 voor Theo.

De heer en mevrouw Joosen

Theo Biesheuvel is een zeer vriendelijke man met een enorme kennis van keukens. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. En het plaatsen van de nieuwe keuken is door hem gedaan met een uitzonderlijke precisie. Alles perfect zo als afgesproken. Theo is helemaal top en ik zal hem ook zeker aanraden bij al mijn kennissen. Hij krijgt van mij een 10.

De heer Roeland

We voelen ons op ons gemak bij de gerenoveerde keuken. Het is ons goed bevallen. Theo Biesheuvel is zeer deskundig.

Familie Riel

Contactformulier van Theo Biesheuvel

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top