skip to Main Content

Alle merken en maten keukens en inbouwapparaten

Ik ben Theo Biesheuvel. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie: het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Weet u dat een oude koelkast die niet meer goed sluit u tientallen euro’s per jaar extra kost? Met de aanschaf van een nieuw apparaat krijgt u dus niet alleen moderne snufjes in huis, maar bespaart u jaarlijks fors op de energiekosten. Let er wel op dat de aansluiting professioneel gebeurt – een goedkoop apparaat dat niet past wordt daardoor vaak een duur apparaat! De Keukenvernieuwers kunnen u hiermee vakkundig van dienst zijn.

We komen er altijd wel uit!

Mijn werkgebied is vrij uitgebreid. Je kunt het de Regio Breda / Oosterhout noemen. Ik kom in de gemeentes Breda, Oosterhout, Alphen-Chaam, Goirle, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen. Als u niet zeker weet of ik bij u in de regio werk, bel gerust even met mij of met het hoofdkantoor in Tilburg. We komen er altijd wel uit!

Afspraak

Maak een afspraak met mij en ik vertel u wat er allemaal mogelijk is met keukenrenovatie. Dat is vaak meer dan u denkt!

Bel me op T 06 – 506 238 46 of ga naar mijn contactformulier.

Een 10+ voor Theo Biesheuvel. Theo is een vakman pur sang! Vriendelijk, vrolijk en zeer kundig en precies. Wij zijn meer dan tevreden! Was gewoon afscheid nemen toen de klus klaar was!

De heer en mevrouw Jespers

Een negen voor Theo Biesheuvel. Geweldige klantenservice. Theo is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Waal

Wij zijn zeer tevreden over de nette en zorgvuldige werkwijze van De Keukenvernieuwers en Theo Biesheuvel  in het bijzonder. Hij werkt netjes en secuur en rommel wordt gewoon opgeruimd aan het eind van de dag. De keuken voldoet geheel aan onze verwachting en was klaar op de datum die was afgesproken. Een tien voor Theo.

De heer en mevrouw Rodenbach

Zeer vakbekwaam. Keukenvernieuwer Theo Biesheuvel krijgt van ons een 10. Goede materialen voor een goede prijs. Betrouwbaar en zeer deskundig.

De heer en mevrouw Looman

Iedere keer als ik mijn onlangs aangeschafte 2e hands chalet binnenstap, word ik helemaal blij als ik naar mijn gerenoveerde keuken kijk.
De oude eiken kastdeurtjes en apparatuur zijn vervangen en de keuken heeft weer een frisse en moderne look gekregen.
Alle complimenten die ik over Keukenvernieuwer Theo Biesheuvel heb gelezen heeft hij dubbel en dwars waargemaakt. Ik kan daar nog aan toevoegen dat men zich in Breda e.o. blij mag prijzen met deze vakman. In de Randstad moeten we mensen die nog zo werken, zoeken met een kaarsje. Het concept en Theo Biesheuvel zijn beslist een aanrader.

L. Haenen

Contactformulier van Theo Biesheuvel

  • Sleep je bestanden hier of
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Back To Top