Keukenrenovatie Breda | Oosterhout | Ulvenhout | Bavel

Tim Bastiaansen

Mijn naam is Tim Bastiaansen. Ik ben de Keukenvernieuwer in de regio Breda. Vanuit die stad verzorg ik de ‘keukenrenovatie’ in plaatsen als Bavel, Oosterhout, Ulvenhout en, bijvoorbeeld, Gilze en Rijen. Ik ben onder meer gespecialiseerd in het monteren van fronten en keukenbladen en het aansluiten van alle soorten keukenapparatuur. Als u in mijn regio woont en u wilt iets laten doen aan uw keuken, neem dan vrijblijvend contact met me op: Ik maak uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

Ik weet waar ik op moet letten.

Ervaren interieurbouwer

Ik ben van huis uit interieurbouwer – maar ik heb me geleidelijk helemaal  toegelegd op het renoveren van keukens. De brede ervaring die ik heb met algemene interieurbouw komt me daarbij uitstekend van pas. Een keuken staat namelijk niet helemaal alleen in een huis: je moet ook de omgeving meenemen bij het bedenken van renovatieplannen! Dit is vooral van belang als de keuken en de woonkamer in elkaar overlopen….. Ik heb inmiddels al heel wat keukens geplaatst en gemonteerd en ik weet waar ik op moet letten.

Renovatie van bestaande keukens

Nu is het zo dat we bij De Keukenvernieuwers vooral inzetten op de renovatie van bestaande keukens – vaak zijn de onderdelen van de ‘oude’ keuken nog prima bruikbaar en loont het de moeite om alleen datgene te vervangen dat echt versleten of kapot is. Er is met weinig sloop- en breekwerk heel veel mogelijk. Het resultaat is vaak niet van een totaal nieuwe keuken te onderscheiden, terwijl het toch echt gaat om het ‘upgraden’ van de oude keuken! En dan komt het allerleukste moment: als ik een klant zie die blij en gelukkig is met de aanpassingen die ik heb gedaan.

Vraag mij om een vrijblijvend advies

Dus: als u niet meer blij bent met uw keuken of als er iets gedateerd, stuk of versleten is – vraag mij om een vrijblijvend advies. Ik denk echt met u mee en als het tussen ons ‘klikt’ dan kunnen we samen een plan van handelen afspreken.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  MIJN REGIO

  Keukenrenovatie Breda, Keukenrenovatie Oosterhout, Keukenrenovatie Teteringen, Keukenrenovatie Dorst, Keukenrenovatie Ulvenhout, Keukenrenovatie Bavel, Keukenrenovatie Oosteind, Keukenrenovatie Den Hout, Keukenrenovatie Rijen, Keukenrenovatie Molenschot, Keukenrenovatie Hulten, Keukenrenovatie Gilze.

  REFERENTIES