skip to Main Content

Keukenrenovatie Nijmegen, Berg en Dal, Mook en Middelaar, Heumen, Beuningen en Wijchen

Ton de Bruin

Ik ben Ton de Bruin. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Ik doe dat in Nijmegen en wijde omgeving, dus ook in plaatsen als Groesbeek, Wijchen en Beuningen. Een van mijn hobby’s is het restaureren van mijn oldtimer, een Triumph Spitfire 1500 TC. Dat is een werkje dat veel geduld, liefde voor gereedschap en aandacht voor details vereist. En dat is in de keukenrenovatie eigenlijk niet veel anders: ook daar let ik op details – passen de kleuren bij elkaar, lopen de leidingen logisch, wat valt er op basis van de huidige situatie te verbeteren?

T 06 – 53 73 96 22

Aandacht voor details en liefde voor gereedschap.

Zeer ruim assortiment!

De Keukenvernieuwers beschikken over een zeer ruim assortiment fronten, werkbladen en allerhande accessoires, zoals onder meer verlichting, kranen, afvalsystemen, lades en handgrepen. Daarnaast kunnen we alle inbouwapparatuur in uw keuken op een verantwoorde wijze vervangen. Ik heb ervaring in het renoveren van badkamers: mijn kennis op het gebied van stuc- en tegelwerk komt in de keukenrenovatie regelmatig handig van pas!

Aarzel niet, neem contact op….

Als u wat aan uw keuken wilt laten doen in mijn regio, aarzel dan niet en neem contact met me op. Graag bespreek ik bij u thuis wat uw wensen zijn. Ik zet desgewenst een scheef kastdeurtje even recht. Ik heb uitvoerig documentatie- en demo-materiaal in mijn bus en ik maak, als u dat wilt, een vrijblijvende, duidelijke begroting van de uit te voeren werkzaamheden en kosten.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Nijmegen, Keukenrenovatie Weurt, Keukenrenovatie Groesbeek, Keukenrenovatie Heilig Landstichting, Keukenrenovatie Millingen aan de Rijn, Keukenrenovatie Berg en Dal, Keukenrenovatie Beek, Keukenrenovatie Ubbergen, Keukenrenovatie Persingen, Keukenrenovatie Ooij, Keukenrenovatie Erlecom, Keukenrenovatie Leuth, Keukenrenovatie Kekerdom, Keukenrenovatie Malden, Keukenrenovatie Heumen, Keukenrenovatie Molenhoek, Keukenrenovatie Mook, Keukenrenovatie Plasmolen, Keukenrenovatie Middelaar, Keukenrenovatie Wijchen, Keukenrenovatie Niftrik, Keukenrenovatie Overasselt, Keukenrenovatie Nederasselt, Keukenrenovatie Balgoij, Keukenrenovatie Leur, Keukenrenovatie Hernen, Keukenrenovatie Bergharen, Keukenrenovatie Batenburg, Keukenrenovatie Beuningen Gld, Beuningen Gld, Keukenrenovatie Ewijk, Keukenrenovatie Winssen, Keukenrenovatie Lent.

    Back To Top