skip to Main Content

Keukenvernieuwing: aandacht voor details

Ik ben Ton de Bruin. Ik ben gespecialiseerd in het renoveren en aanpassen van alle merken keukens en het vervangen van inbouwapparatuur. Ik doe dat in Nijmegen en wijde omgeving, dus ook in plaatsen als Groesbeek, Wijchen en Beuningen. Een van mijn hobby’s is het restaureren van mijn oldtimer, een Triumph Spitfire 1500 TC. Dat is een werkje dat veel geduld, liefde voor gereedschap en aandacht voor details vereist. En dat is in de keukenrenovatie eigenlijk niet veel anders: ook daar let ik op details – passen de kleuren bij elkaar, lopen de leidingen logisch, wat valt er op basis van de huidige situatie te verbeteren?

De Keukenvernieuwers beschikken over een zeer ruim assortiment fronten, werkbladen en allerhande accessoires, zoals onder meer verlichting, kranen, afvalsystemen, lades en handgrepen. Daarnaast kunnen we alle inbouwapparaten in uw keuken op een verantwoorde wijze vervangen. Ik heb ervaring in het renoveren van badkamers: mijn kennis op het gebied van stuc- en tegelwerk komt in de keukenrenovatie regelmatig handig van pas!

Afspraak

Als u wat aan uw keuken wilt laten doen, aarzel dan niet en neem contact met me op. Graag bespreek ik bij u thuis wat uw wensen zijn. Ik zet desgewenst een scheef kastdeurtje even recht… Ik kan een onderhoudsrapport voor u maken, of, als u dat wilt, een vrijblijvende begroting van uit te voeren werkzaamheden op papier zetten.

Wilt u meer weten? Bel me op T 06 – 53 73 96 22 of ga naar mijn contactformulier.

Keukenvernieuwer Ton de Bruin krijgt van mij een 9.

  • Goed vakmanschap
  • Goede voorlichting
  • Goed meedenken
De heer en mevrouw Schrader

Keukenvernieuwer Ton de Bruin krijgt van mij een 9. Het is allemaal naar wens verlopen. Ton komt zijn afspraken na.

De heer Spee

Keukenvernieuwer Ton de Bruin krijgt van mij een 10. Ton is correct in zijn afspraken.

De heer Megens

Keukenvernieuwer Ton de Bruin is een netjes werkende vakman die je ook helpt kiezen met goed advies. Hij krijgt van ons een 10, zeer deskundig.

De heer en mevrouw Mallo

Keukenvernieuwer Ton de Bruin neemt snel contact op. Hij houdt zich aan de afspraak en levert prima werk op. Hij krijgt een 10.

Familie Mortiaux-Peerboom

Contactformulier van Ton de Bruin

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top