skip to Main Content

Ik kan het vrijwel allemaal alleen oplossen

Ik ben Wim Kranen. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Eindhoven, mijn werkgebied de hele regio Groot Eindhoven. Ik ben blij dat ik een ruime kennis heb van allerhande ‘kluswerk’ – electra, loodgieterswerk, timmerwerk, het plaatsen van airco’s. Al deze ervaringen komen prima van pas in de keukenrenovatie, want soms kom ik onverwachte problemen tegen en dan is het wel zo handig dat ik het vrijwel altijd helemaal zelf kan oplossen.

Keukenrenovatie

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na verloop van tijd wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, compleet anders uit. En ook als u een totaal nieuwe keuken wilt, bent u bij mij aan het juiste adres.

Wilt u meer weten? Bel me op T 040 – 293 25 26 of ga naar mijn contactformulier.

Wij geven een 10 aan Wim Kranen. Hij is rustig en duidelijk. Hij geeft een goede, duidelijke uitleg. Adequaat.

Familie Colsen

Ik geef een 10 aan Wim Kranen. Hij is een prettige, harde werker die meedenkt en doet wat hij belooft. Hij is zeer deskundig, ik ben helemaal tevreden.

Mevrouw Hagenaars

Wij zijn zeer tevreden over deze keukenvernieuwer. Wij hebben een eilandkap laten vervangen en nieuwe inbouwverlichting laten plaatsen. Daarnaast is ook alles opnieuw afgekit. Wim Kranen werkt snel, nauwkeurig en geeft goede adviezen.

Rob Reniers

Fijne service en goed geregeld. Afspraken worden nagekomen door Wim Kranen.

Marlies Geldens

Afspraken worden perfect nagekomen, prijzen zijn goed, werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Ik geef Wim Kranen een 10!

Mevrouw Verschuren

Contactformulier van Wim Kranen

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top