skip to Main Content

Ik kan het vrijwel allemaal alleen oplossen

Ik ben Wim Kranen. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Eindhoven, mijn werkgebied de hele regio Groot Eindhoven. Ik ben blij dat ik een ruime kennis heb van allerhande ‘kluswerk’ – electra, loodgieterswerk, timmerwerk, het plaatsen van airco’s. Al deze ervaringen komen prima van pas in de keukenrenovatie, want soms kom ik onverwachte problemen tegen en dan is het wel zo handig dat ik het vrijwel altijd helemaal zelf kan oplossen.

Keukenrenovatie

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na verloop van tijd wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, compleet anders uit. En ook als u een totaal nieuwe keuken wilt, bent u bij mij aan het juiste adres.

Wilt u meer weten? Bel me op T 040 – 293 25 26 of ga naar mijn contactformulier.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen vanwege zeer prettige ervaring en goede kwaliteit.

De heer en mevrouw van der Heide

Een 10 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Wim is een goede vakman, betrouwbaar en goede service. Hij is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Claas

Een 10 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Omdat het goedkoper is dan een nieuwe keuken. Wim luisterde goed naar onze wensen.

De heer en mevrouw van Gastel

Een 10 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Wij zijn prettig en goed geholpen met goede adviezen van de verkoper. Het verloop van advies, koop, levering en plaatsing was volledig naar wens.

De heer en mevrouw Aarts

Een 7 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Graag vrolijk blijven tot het eind van de klus. Netter afwerken van het kitwerk.

De heer en mevrouw Brands

Contactformulier van Wim Kranen

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top