skip to Main Content
Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans Glazen op werkblad
Keukenrenovatie Weert Roermond Bjorn Timmermans werkblad

Keukenrenovatie Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Best
Son en Breugel, Veldhoven

Wim Kranen

Ik ben Wim Kranen. Specialist in keukenrenovatie, gevestigd in Eindhoven. Mijn werkgebied omvat de hele regio ‘Groot Eindhoven’. Ik ben blij dat ik een ruime kennis heb van allerhande ‘kluswerk’ – electra, loodgieterswerk, timmerwerk, het plaatsen van airco’s. Al deze ervaringen komen prima van pas in de keukenrenovatie, want soms kom ik onverwachte problemen tegen en dan is het wel zo handig dat ik het vrijwel altijd helemaal zelf kan oplossen.

T 040 – 293 25 26

Ik kan het vrijwel allemaal alleen oplossen….

Keukenrenovatie is een uitdaging.

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na verloop van tijd wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, compleet anders uit. En ook als u een totaal nieuwe keuken wilt, bent u bij mij aan het juiste adres.

Vraag een vrijblijvend advies.

Dit is waar ik het voor doe natuurlijk. Bij deze mensen heb ik de keuken helemaal vernieuwd – maar u kunt ook contact met mij opnemen voor kleinere reparaties aan uw keuken. Ik vervang ook met alle plezier uw oude koelkast of vaatwasser. Als u niet meer tevreden bent met uw keuken of als er iets gedateerd, stuk of versleten is – vraag mij gerust om een vrijblijvend advies.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

MIJN CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Veldhoven, Keukenrenovatie Eindhoven, Keukenrenovatie Geldrop-Mierlo, Keukenrenovatie Best, Keukenrenovatie Son en Breugel, Keukenrenovatie Sint-Oedenrode.

    Back To Top