skip to Main Content

Ik kan het vrijwel allemaal alleen oplossen

Ik ben Wim Kranen. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Eindhoven, mijn werkgebied de hele regio Groot Eindhoven. Ik ben blij dat ik een ruime kennis heb van allerhande ‘kluswerk’ – electra, loodgieterswerk, timmerwerk, het plaatsen van airco’s. Al deze ervaringen komen prima van pas in de keukenrenovatie, want soms kom ik onverwachte problemen tegen en dan is het wel zo handig dat ik het vrijwel altijd helemaal zelf kan oplossen.

Keukenrenovatie

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na verloop van tijd wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, compleet anders uit. En ook als u een totaal nieuwe keuken wilt, bent u bij mij aan het juiste adres.

Wilt u meer weten? Bel me op T 040 – 293 25 26 of ga naar mijn contactformulier.

Er is goed zaken te doen met De Keukenvernieuwers. Wim Kranen kwam betrouwbaar en professioneel over en maakte keurige offertes. Hield zich goed aan de gemaakte afspraken.

Anoniem

Wim Kranen is zeer deskundig.

Rob Beksvoort

Het is fijn zaken doen met Wim KranenHij geeft goede adviezen. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Hij werkt snel en erg netjes.

Als je iemand nodig hebt die iets in je keuken kan vernieuwen, beveel ik Wim van harte aan!

Tineke Bruijs

Wim Kranen - reageerde vlug op onze oproep - kwam op tijd zowel voor de eerste afspraak als voor het werk - werkte netjes en - binnen de geschatte tijd. We bevelen de heer Kranen graag aan.

Familie Elstgeest

Wim Kranen is betrouwbaar, vriendelijk, vakwerk en niet te duur.

Familie Laarhoven

Contactformulier van Wim Kranen

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top