skip to Main Content

Ik kan het vrijwel allemaal alleen oplossen

Ik ben Wim Kranen. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Eindhoven, mijn werkgebied de hele regio Groot Eindhoven. Ik ben blij dat ik een ruime kennis heb van allerhande ‘kluswerk’ – electra, loodgieterswerk, timmerwerk, het plaatsen van airco’s. Al deze ervaringen komen prima van pas in de keukenrenovatie, want soms kom ik onverwachte problemen tegen en dan is het wel zo handig dat ik het vrijwel altijd helemaal zelf kan oplossen.

Keukenrenovatie

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na verloop van tijd wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, compleet anders uit. En ook als u een totaal nieuwe keuken wilt, bent u bij mij aan het juiste adres.

Wilt u meer weten? Bel me op T 040 – 293 25 26 of ga naar mijn contactformulier.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. De opdracht is volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Wij zijn daarom tevreden. Wim is zeer deskundig.

De heer en mevrouw Vandersteen

Wij geven Keukenvernieuwer Wim Kranen een negen. Goede service en de afspraken worden nagekomen.

De heer en mevrouw Slaats

Wij geven Keukenvernieuwer Wim Kranen een negen. Keurig en goed werk geleverd. Wim is een prettige man en hij komt zijn afspraken na. Een goede prijs/kwaliteitverhouding - maar hij mag wel beter de rommel opruimen....

KRS Beheer BV

Wij geven Keukenvernieuwer Wim Kranen een negen. De reparatie is naar tevredenheid verricht. Er is een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

De heer en mevrouw IJzermans

Een tien voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Correcte manier van werken, vrij snel, persoonlijke aandacht. Goede communicatie.

De heer en mevrouw Maasdam

Contactformulier van Wim Kranen

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top