skip to Main Content

Ik kan het vrijwel allemaal alleen oplossen

Ik ben Wim Kranen. Ik ben gespecialiseerd in keukenrenovatie. Ik ben gevestigd in Eindhoven, mijn werkgebied de hele regio Groot Eindhoven. Ik ben blij dat ik een ruime kennis heb van allerhande ‘kluswerk’ – electra, loodgieterswerk, timmerwerk, het plaatsen van airco’s. Al deze ervaringen komen prima van pas in de keukenrenovatie, want soms kom ik onverwachte problemen tegen en dan is het wel zo handig dat ik het vrijwel altijd helemaal zelf kan oplossen.

Keukenrenovatie

Als ik naar een klant toe ga dan is het voor mij een uitdaging om, als ik weer wegga, een tevreden klant achter te laten. Een lade die niet meer goed loopt, moet dan weer soepel glijden, een scheve koelkastdeur moet weer haaks hangen. Dit zijn natuurlijk relatief kleine klussen, maar ze maken het werken in een keuken weer veel leuker. U kunt bij mij ook terecht als u na verloop van tijd wat bent uitgekeken op uw huidige keuken. Met een aantal aanpassingen en voor een zeer aantrekkelijke prijs, ziet uw keuken er bij mijn vertrek, compleet anders uit. En ook als u een totaal nieuwe keuken wilt, bent u bij mij aan het juiste adres.

Wilt u meer weten? Bel me op T 040 – 293 25 26 of ga naar mijn contactformulier.

Een 8 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Hij is deskundig.

De heer en mevrouw Louwers

Een 9 voor Keukenvernieuwer Wim Kranen. Een nette prijs voor apparatuur en uurloon. Tevens alles conform afspraak.

Mevrouw Chen

Een 10 voor Wim Kranen. Hij is kundig, afspraken worden nagekomen. Hij is een prettige, zeer deskundige vakman.

De heer en mevrouw van den Broek

Keuken was snel geplaatst. Enkele kleine oneffenheden die we eigenlijk pas na een paar dagen zagen zijn door de heer Wim Kranen tot tevredenheid verholpen. Eind goed, al goed.

H. J. Pijpers

Wij geven hem een 10: omdat de heer Wim Kranen alles keurig doet. Hij is heel behulpzaam en legt alles goed uit.Hij gaf een duidelijk offerte. Mochten we ooit een nieuwe keuken willen, dan nemen we met hem contact op.

De heer en mevrouw Huissoon

Contactformulier van Wim Kranen

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top