skip to Main Content

Keukenrenovatie Winterswijk Rijssen Hengelo Borne Haaksbergen

Hoofdkantoor

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor keukenrenovatie of bijvoorbeeld het vervangen van keukendeurtjes of inbouwapparatuur in in de gemeentes Winterswijk, Berkelland, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Haaksbergen, Hengelo (O) en Borne. We hebben in deze regio momenteel geen vaste Keukenvernieuwer, maar dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen. Als u contact opneemt kijkt men op het Hoofdkantoor wie van onze Keukenvernieuwers beschikbaar is om u te helpen. Wij maken uw vertrouwde keuken weer als nieuw!

T 013 – 469 13 44

Een goed geoliede organisatie met een persoonlijke, klantgerichte aanpak!

Keukenrenovatie Winterswijk Hengelo

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers is gevestigd in Tilburg. Vanuit dit kantoor regelen we bijvoorbeeld de logistiek, maar ook de website wordt vanuit Tilburg gecoördineerd. De contacten met onze leveranciers worden eveneens via dit ‘hoofdkwartier’ onderhouden.

Goed geoliede organisatie

U heeft als klant het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een goed geoliede en betrouwbare organisatie met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van keukenrenovatie, het plaatsen van nieuwe keukens, het vervangen van keukenapparatuur en aanverwante zaken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben bel dan 013 – 469 13 44 of vul ons contactformulier in.

CBW-erkend

De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend dus u kunt voor 100% vertrouwen op de kwaliteit van de geleverde materialen en ons werk.

ONS CONTACTFORMULIER

  • Sleep je bestanden hier of

    MIJN REGIO

    Keukenrenovatie Winterswijk, Keukenrenovatie Winterswijk Meddo, Keukenrenovatie Winterswijk Huppel, Keukenrenovatie Winterswijk Ratum, Keukenrenovatie Winterswijk Kotten, Keukenrenovatie Winterswijk Woold, Keukenrenovatie Winterswijk Miste, Keukenrenovatie Winterswijk Henxel, Keukenrenovatie Winterswijk Brinkheurne, Keukenrenovatie Winterswijk Corle, Keukenrenovatie Eibergen, Keukenrenovatie Beltrum, Keukenrenovatie Rekken, Keukenrenovatie Neede, Keukenrenovatie Rietmolen, Keukenrenovatie Ruurlo, Keukenrenovatie Borculo, Keukenrenovatie Haarlo, Keukenrenovatie Geesteren, Keukenrenovatie Gelselaar, Keukenrenovatie Holten, Keukenrenovatie Rijssen, Keukenrenovatie Goor, Keukenrenovatie Markelo, Keukenrenovatie Diepenheim, Keukenrenovatie Haaksbergen, Keukenrenovatie Delden, Keukenrenovatie Ambt Delden, Keukenrenovatie Hengevelde, Keukenrenovatie Bentelo, Keukenrenovatie Hengelo, Keukenrenovatie Borne, Keukenrenovatie Zenderen, Keukenrenovatie Hertme.

    Back To Top