skip to Main Content

WERKEN BIJ DE KEUKENVERNIEUWERS

De Keukenvernieuwers is een succesvolle, landelijke organisatie gespecialiseerd in keukenrenovatie.

Wij hebben daarvoor een krachtige, efficiënte en herkenbare formule ontwikkeld. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij in Nederland de nummer 1 in het renoveren van keukens en het vervangen van inbouwapparatuur.

Binnen De Keukenvernieuwers werken zelfstandige ondernemers samen met en in een landelijke organisatie. We combineren daardoor de persoonlijke en klantgerichte aanpak van zelfstandige ondernemers met de zekerheid en ondersteuning van een landelijke organisatie op het gebied van keukens en aanverwante zaken.

Wij zoeken verspreid over heel Nederland en met name in de regio’s stad Utrecht, Leiden en Delft nieuwe keukenvernieuwers met ervaring in keukenmontage en/of interieurbouw. Hieronder staan de regio’s waarin wij nog vacatures open hebben staan en nieuwe monteurs zoeken. Geïnteresseerd? Lees hier dan snel verder wat de werkzaamheden zijn en wat wij jou te bieden hebben.

Ik ben onlangs gestart als Keukenvernieuwer in de regio Den Haag. Een stap waar ik geen seconde spijt van heb gehad. Integendeel: ik ben zeer tevreden want door de ondersteuning van het hoofdkantoor kan ik voluit gaan voor de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf. En met enige trots mag ik zeggen dat het boven verwachting gaat. Alleen had ik dit waarschijnlijk niet voor elkaar gekregen!

Jurgen Roos

Profiel & werkzaamheden

Als Keukenvernieuwer renoveer je bestaande keukens. Je bezoekt particuliere klanten om de wensen te inventariseren en zorgt zelf voor de montage. Je komt niet in loondienst maar gaat als zelfstandig ondernemer aan de slag. Je bent dus baas over je eigen tijd en inkomsten. Daarbij word je ondersteund door en werk je samen met het hoofdkantoor en presenteer je jezelf als onderdeel van De Keukenvernieuwers door middel van het dragen van onze kleding & busbelettering. Je zorg zelf voor inschrijving bij de kvk, eigen vervoer en gereedschap.

Als onderstaand profiel bij je aansluit, ben jij misschien wel onze nieuwe Keukenvernieuwer!

  • Je bent slagvaardig, handig en je kunt goed met mensen omgaan.
  • Je levert een hoge kwaliteit van werk.
  • Je hebt een representatieve uitstraling.
  • Je bent fulltime aan het werk voor De Keukenvernieuwers.
  • Ervaring als keukenmonteur of interieurbouwer
Conform de afspraak komen De Keukenvernieuwers bij u langs.

Wat bieden wij

Een uitstekend product, ondersteuning door een geoliede organisatie, intensieve training, goede marketingtools en efficiënte administratieve hulp. We hebben een drukbezochte website waar je van profiteert, bijvoorbeeld door middel van aanvragen voor het renoveren van keukens. Je betaalt geen vast maandbedrag of instaptarief, maar voor onze diensten sta je een percentage van je marge af.

In het kort:

  • goede inkoopcondities bij a-leveranciers, brochures en monstermateriaal;
  • administratie rondom orderbevestigingen, bestellingen (inkoop), facturatie (optioneel: het uitbesteden van de gehele financiële administratie zoals btw en jaaraangifte);
  • technische en commerciële trainingen;
  • voorfinanciering van het benodigde materiaal en aflevering op locatie van de klant;
  • marketing (website, brochures, opmaak advertenties, flyers, visitekaartjes).
De Keukenvernieuwers Martin Goedemans
Martin Goedemans

Ik ben ik 2011 gestart als Keukenvernieuwer in de regio ’t Gooi. Vanaf het eerste gesprek met de mensen achter deze organisatie had ik een goed gevoel bij de samenwerking en ik heb geen moment spijt gehad van mijn beslissing. Het heeft mij echt verrast dat ik zo succesvol kan zijn in keukenrenovatie. In mijn eentje was me dat nooit gelukt.

SOLLICITEER NU

Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!
013 – 469 13 44
info@renove.nl
Kraaivenstraat 21 – 12, Tilburg

SAMEN STA JE STERKER. WIJ BOUWEN MEE AAN JOUW TOEKOMST!

Back To Top