Het plaatsen van een geheel nieuwe keuken

Project Details

Het plaatsen van een geheel nieuwe keuken.

Klant: Familie van den Berg
Plaats: Bavel

Project Beschrijving

De Keukenvernieuwers zijn niet alleen goed in renovatie, maar ook sterk in het installeren van een compleet nieuwe keuken.

Dorothé van den Berg: “De Keukenvernieuwer die ons thuis kwam bezoeken, zag gelijk wat voor soort huis we hebben. Hij kon prima inschatten welke stijl en kleuren we mooi vinden en wat voor type mensen we zijn. Dat was exact hetgeen we in onze speurtocht naar de juiste keuken gemist hadden! We hebben een Portugese leistenen vloer en onze champagne hoogglans keuken met donker composiet blad past daar prachtig bij. Terwijl we eerst eigenlijk voor wit wilden gaan.

De Keukenvernieuwer liet ons de witte deur zien op de positie waar de keuken zou komen, met de werkelijke lichtinval. Het wit kwam heel kil over en toen was de keuze voor de champagne-kleur snel gemaakt. De manier waarop een kleur overkomt, het gevoel wat een kleur oproept, kun je echt alleen maar in de thuissituatie bekijken. Inschakelen van De Keukenvernieuwers geeft veel rust. Het zijn leuke mannen die je in je eigen huis het vertrouwen geven dat het goed komt en het dan ook waarmaken. Een aanrader voor iedereen!”