fbpx
skip to Main Content
Niks aan de basis veranderd maar wel een totaal nieuwe look
Na Renovatie
Na Renovatie
Na renovatie
Voor Renovatie
Voor renovatie
Na Renovatie
Na renovatie
Na RenovatieVoor RenovatieNa Renovatie

Project Beschrijving

Niet te geloven toch! Aan de basis van deze keuken is nauwelijks iets veranderd maar toch ziet hij er totaal anders uit. Keukenvernieuwer André van der Leek plaatste nieuwe fronten, plinten en luifel in superstoer ultra mat carbon, met zwarte greeplijsten. De bruin witte tegeltjes maakten plaats voor een fris witte Bokmerk achterwand. Het bestaande mooie granieten aanrechtblad in steel grey mocht blijven zitten. De nieuwe led-verlichting onder de bovenkasten maakt het plaatje helemaal af.

Wat is er gebeurd?

  1. Nieuwe fronten, plinten en luifel in ultra mat carbon
  2. Zwarte greeplijsten
  3. Witte Bokmerk achterwand
  4. Nieuwe led-verlichting
Back To Top