skip to Main Content

Uitvoering prima.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut. Goede, duidelijke voorlichting en offerte. Uitvoering prima.

Ga zo door!

Voelt als een nieuwe keuken.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut. Voelt als een nieuwe keuken en gedaan door vakkundige mensen. Contact verliep prettig en concurrerende prijzen.

Zeer tevreden over de afwerking.

Over Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut: Zeer tevreden over de afwerking en goede communicatie.

Marcel is een wonder van techniek.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut. Er vindt vooraf een duidelijk gesprek plaats over de te verrichten werkzaamheden. Er wordt ook in begrijpelijke taal uitgelegd en geadviseerd. De opdracht wordt op tijd en netjes uitgevoerd. Marcel is daarnaast een wonder van techniek, overal is een oplossing voor. Wij waren erg blij met hem en onze keuken, die al 21 jaar oud was, is weer als nieuw en dat allemaal voor een zeer redelijke prijs.

Hij moet een duidelijker offerte maken.

Een zeven voor Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut. Hij moet een goede afspraak maken, zich houden aan beloften en een duidelijker offerte maken.

Niet tijdig geleverd.

Wij zijn niet tevreden over Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut. We geven een nul. Er is niet tijdig geleverd.

Aan iedereen aan te raden!

Over Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut: Aan iedereen aan te raden, vakman. We zijn zeer tevreden en geven hem een 10!

… gekoppeld aan vriendelijkheid.

Wij geven een 10 aan Keukenvernieuwer Marcel van de Snepscheut voor de uitstekende service en prestaties, gekoppeld aan vriendelijkheid. Marcel denkt goed mee.

Het principe spreekt ons zeer aan!

Een negen voor Marcel van de Snepscheut omdat in deze tijd van verspilling en reclame bombardementen het principe ons zeer aanspreekt: gebruik wat nog bruikbaar is (ik ben geboren in de crisistijd). Marcel luisterde goed naar mijn wensen.

Wij zijn erg blij met Marcel van de Snepscheut!

Wij hadden een afzuigkap met externe motor in de garage. De afzuigkap lekte vet via de lampjes en was niet goed schoon te maken. Ook maakte de afzuigkap steeds meer lawaai. Van een plaatselijke keukenzaak kregen wij het bericht dat de monteur “het niet zag zitten” om de afzuigkap te vervangen!

Toen zag ik de advertentie van Marcel van de Snepscheut en heb ik hem gebeld. Hij heeft onze afzuigkap en de externe motor in de garage verwijderd, een nieuwe afzuigkap geïnstalleerd die perfect op de plek van de oude past en de afvoerbuis naar buiten toe verlengd. Daarna ook nog de plint onder de vaatwasser bijgeschaafd zodat die ook weer zonder problemen open en dicht kan. Wij zijn erg blij met Marcel van de Snepscheut: hij reageerde snel, dacht goed met ons mee, communiceerde goed en werkte netjes. Ik kan Marcel van de Snepscheut zeker aanraden. We geven hem een 10.

Prettige orderbespreking en afhandeling.

Een negen voor Marcel van de Snepscheut. Een prettige orderbespreking en afhandeling. Marcel luisterde goed naar onze wensen.

Wij kunnen De Keukenvernieuwers zeker adviseren aan derden.

Wij zijn zeer tevreden over de heer Marcel van de Snepscheut. Hij heeft ons goed geadviseerd en alle drie apparaten vakkundig gemonteerd. Zijn advies vóór aanschaf én na montage was ook prima. Dhr. van de Snepscheut heeft de keuken netjes achtergelaten en alle rommel meegenomen. De Keukenvernieuwers was ons aangeraden door mijn zusje uit Haarlem. Zij was ook zeer tevreden met De Keukenvernieuwers. Dus kunnen wij De Keukenvernieuwers zeker adviseren aan derden. Een 9.

Contactformulier van Marcel van de Snepscheut

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top