skip to Main Content

Zo iemand zou je voor al jouw bouwklussen in huis willen halen!

Een 10 voor Peter Heesen. Peter Heesen is een echte vakman. Hij luistert goed naar de wensen van de klant, maar geeft ook zijn eigen visie/advies, zeker als de wens van de klant leidt tot onnodige kosten of kwaliteitsverlies. Daar spreekt echt deskundigheid uit. Hij werkt rustig en netjes en aan het eind van de keukenrenovatie is alles opgeruimd. Zo iemand zou je voor al jouw bouwklussen in huis willen halen! Keukenvernieuwers levert materiaal dat er kwalitatief en goed afgewerkt uitziet en netjes wordt afgeleverd. We zijn trots op onze nieuwe keuken.

Afspraak is afspraak.

Afspraak is afspraak. Een 9 voor Peter Heesen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Prima vakman.

Prima vakman.

Wij zijn heel blij met onze "nieuwe" keuken. Goed advies en meedenkend.
Tevreden over opgeleverde keuken en wijze van werken. Compleet pakket (nieuwe deurtjes en achterwand/werkblad), was niet goedkoop, maar wel het geld waard. Over de prijs/kwaliteit verhouding zijn wij zeer tevreden. Een 10 voor Peter Heesen.

Absoluut een aanrader als je je keuken wilt vernieuwen.

Ik geef een 9 aanKeukenvernieuwer Peter Heesen, hele vriendelijke man, werkt precies en netjes en denkt met je mee. Absoluut een aanrader als je je keuken wilt vernieuwen.
Mijn keuken ziet uit als nieuw.

Top!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen: Peter heeft prima kwaliteit geleverd. IJskast keurig geplaatst en kastjes netjes recht gehangen. Top!

Ik kan maar één ding zeggen: Perfect!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen: Als ik de kwaliteit zie van de vernieuwing en de manier waarop wordt gewerkt, kan ik maar één ding zeggen: perfect!

Niet goedkoop, maar het geld wel waard….

Tevreden over opgeleverde keuken en wijze van werken door Peter Heesen. Compleet pakket was niet goedkoop , maar wel het geld waard. Prijs/kwaliteit verhouding zijn wij tevreden over. Een 10 voor Peter Heesen.

Een 10 voor Peter Heesen.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen: -- Correcte nakoming afspraken -- Schoon werk dwz opruimen van afval -- Prettige omgang met klant.

Alert en correct!

Normale prijzen, alerte en correcte medewerker, goede service. Peter luisterde goed naar onze wensen. Een 9 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen.

Het lijkt wel een nieuwe keuken….

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen. Hij heeft goed werk geleverd. Het lijkt wel een nieuwe keuken. Gewoonweg klasse! Peter werkt netjes.

Keurig netjes. Zo doorgaan!

Een 10 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen. Keurig netjes, alles afgewerkt. Heel rustig en afspraken nagekomen. Prettige sfeer.

Zo doorgaan!

Goede en nette service.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Peter Heesen. Een goede en nette service. Hij luisterde goed naar onze wensen.

Contactformulier van Peter Heesen

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top