skip to Main Content

Ik heb een nieuwe keuken gekregen en dat zonder sloopwerk.

Een 9 voor Peter Heesen. Ik ben heel erg tevreden, het resultaat is verbluffend. Ik heb een nieuwe keuken gekregen en dat zonder sloopwerk. Ook is Peter een heel prettig persoon die rustig is en ook echt met je meedenkt.

Goed werk geleverd.

Een 9 voor Peter Heesen. Goed werk geleverd, maar wel aan de prijs. Peter is zeer deskundig.

Goede service.

Een 9 voor Peter Heesen. Goede service. Hij luisterde goed naar mijn wensen, hoewel de lange levertijd wel een nadeel is.

Onze keuken ziet er weer strak en fris uit.

Een 10 voor Peter Heesen. De Keukenvernieuwers werken volgens afspraak en leveren kwaliteit hoogwaardig werk. Onze keuken ziet er weer strak en fris uit.

Vakkundig probleem opgelost.

Een 10 voor Peter Heesen. Hij is zeer deskundig, hij heeft vakkundig het probleem opgelost.

Bij het uitzoeken van wat je wensen zijn kregen we duidelijke adviezen.

Een 10 voor Peter Heesen. Makkelijk te bereiken om een afspraak te maken om een offerte te laten maken. Bij het uitzoeken van wat je wensen zijn kregen we duidelijke adviezen. Allerhande voorbeelden bij zich wat betreft materialen aanrecht, frontjes, kranen e.d. Afspraken die werden gemaakt zijn ook nagekomen. Vriendelijke en kundige vakman. Peter werkt heel netjes. Ruimt alles op. Prettig in de omgang. Kundig in zijn vak.

Vakkundige en behulpzame aanpak.

Een 9 voor Peter Heesen. Hij is zeer deskundig. Een vakkundige en behulpzame aanpak!

Zo iemand zou je voor al jouw bouwklussen in huis willen halen!

Een 10 voor Peter Heesen. Peter Heesen is een echte vakman. Hij luistert goed naar de wensen van de klant, maar geeft ook zijn eigen visie/advies, zeker als de wens van de klant leidt tot onnodige kosten of kwaliteitsverlies. Daar spreekt echt deskundigheid uit. Hij werkt rustig en netjes en aan het eind van de keukenrenovatie is alles opgeruimd. Zo iemand zou je voor al jouw bouwklussen in huis willen halen! Keukenvernieuwers levert materiaal dat er kwalitatief en goed afgewerkt uitziet en netjes wordt afgeleverd. We zijn trots op onze nieuwe keuken.

Een acht voor Peter.

Een 8 voor Peter Heesen. Wellicht nog beter adviseren.

Peter had veel ideeën om problemen op te lossen

Een 10 voor Peter Heesen. Goede afspraken kunnen maken en zeker goed werk geleverd. Peter had veel ideeën om problemen op te lossen. Hij was vriendelijk en behulpzaam!

Afspraak is afspraak.

Afspraak is afspraak. Een 9 voor Peter Heesen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Prima vakman.

Wij zijn heel blij met onze "nieuwe" keuken. Goed advies en meedenkend.
Tevreden over opgeleverde keuken en wijze van werken. Compleet pakket (nieuwe deurtjes en achterwand/werkblad), was niet goedkoop, maar wel het geld waard. Over de prijs/kwaliteit verhouding zijn wij zeer tevreden. Een 10 voor Peter Heesen.

Contactformulier van Peter Heesen

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top