skip to Main Content

Iedereen aan te bevelen

We zijn ontzettend blij met onze knap gerenoveerde keuken. Het werk is keurig uitgevoerd door Piet en Henk Hoekstra en we kunnen eenieder deze vakmensen aanbevelen! Even een foto erbij van de oude en de nieuwe situatie.

Persona3 02

Zeer blij met de opgeknapte keuken

Duidelijke uitleg, goed opgemeten en advies van Piet en Henk Hoekstra. Vakmanschap, alles opgeruimd en gezellige mensen. Wij zijn zeer tevreden en blij met de opgeknapte keuken.

Persona3 02

Beter dan het origineel

De mannen Piet en Henk Hoekstra hebben vakkundig en snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, het ziet er zelfs nog beter uit dan de originele deurtjes 17 jaar geleden.

Persona3 02

De keuken kan weer jaren mee

Een goed advies van Piet en Henk Hoekstra naar aanleiding van onze vragen en wensen. Snel de offerte ontvangen en de levering en plaatsing van de apparatuur ging voortreffelijk. Onze keuken kan weer jaren mee.

Persona3 02

In een woord geweldig

Het is zo'n 25 jaar geleden dat ik bij Brugman keukens in Hoofddorp een keuken kocht. Inmiddels is de keuken aan renovatie toe, dus op naar Brugman keukens.
Helaas de tekeningen waren er niet meer (brand gehad). Maar we wilden toch zaken doen. De meneer die ons hielp vertelde ons dat de keuken zo oud was dat er niets meer paste, bovendien voerde zij de werkzaamheden niet uit, er werd een firma ingeschakeld. Kortom een zeer slecht bezoek.

Via een goede kennis kwam ik bij De Keukenvernieuwers uit. Gebeld en na een bezoekje van een uur hadden we een offerte. Niet lang daarna werd mijn keuken gerenoveerd door Piet en Henk Hoekstra van De Keukenvernieuwers. Het was gewoon top, alles paste en de werkzaamheden werden binnen een dag uitgevoerd, en buitengewoon netjes. In een woord geweldig. Dus ga gerust met deze jongens in zee.

Persona3 02

Precies zoals gehoopt én meer!

Piet en Henk Hoekstra geven deskundig advies, zijn voor geen gat te vangen, zoeken oplossingen waar nodig en denken continu mee. Ze zorgen voor een totaalplaatje: cosmetisch, praktische maar ook financieel.
In één dag hadden we een prachtige uitbreiding van onze keuken en de mannen stopten pas toen ze helemaal tevreden waren. Geen onvertogen woord gehoord.
Daarbij kwam een leuke extra: omdat bleek dat er toch één handgreep te weinig was, werden er, op kosten van De Keukenvernieuwers, allemaal nieuwe handgrepen besteld en gemonteerd, waardoor de keuken nóg mooier werd. Cadeautje van de zaak! Top!

Persona3 02

Vakmannen in hart en nieren

In eerste instantie best wel terughoudend, maar Piet en Henk Hoekstra hielden vol. En gelukkig maar. Duidelijke uitleg, vragen tussendoor kon altijd en geen addertjes. Vooral dat laatste was mijn ervaring met "keukenboeren", maar wees gerust, deze mannen zijn van een andere klasse. Vakmannen in hart en nieren. Mijn keuken is zonder een enkel probleem tot een droomkeuken getransformeerd. Prijs/kwaliteit meer dan goed! Mannen hartelijk dank!

Persona3 02

Deskundig

Henk en Piet Hoekstra zijn deskundig en betrouwbaar.

Persona3 02

Top vakwerk

Bij verschillende keukenkastjes had bij ons het vineer los gelaten. Omdat we qua inrichting niet veel anders kunnen was het vervangen van de keukenfrontjes een ideale oplossing. Met het meedenken van Piet en Henk Hoekstra hebben we nu een heel nieuwe andere keuken. Tevens het aanrechtblad, spoelbak en gasfornuis vervangen. Het ziet er erg mooi en strak uit. We zijn er erg blij mee! Top vakwerk van Piet en Henk!

Persona3 02

Een 10 voor Piet en Henk!

Wij geven Piet en Henk Hoekstra een 10 voor de goede prijs en kwaliteit verhouding. Netjes afgeleverd en ook rest materiaal goed verwerkt.

Persona3 02

Uitstekend!

Een goede inventarisatie, scherpe offerte, uitstekende voorbereiding en uitvoering door Henk en Piet Hoekstra.

Persona3 02

Vakmanschap en gezelligheid

Beste Piet en Henk Hoekstra,

Vanaf het opmeten,bezorgen bestelling tot het plaatsen van de nieuwe deurtjes en lades, zijn wij dik tevreden. Vakmanschap, maar ook gezelligheid staan bij jullie voorop. Hartelijk dank hiervoor, wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Groet,

Persona3 02

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
Back To Top