skip to Main Content

Denken goed mee over de opties tot verbetering.

Piet en Henk Hoekstra hebben prima werk verricht. Het zijn vakkundige mensen, helder in de communicatie en maken duidelijke afspraken. Denken goed mee over de opties tot verbetering en hanteren een redelijke prijsstelling. Kortom een tevreden klant die genoemde vernieuwers zeker aanbeveelt.

Persona3 02

Geweldige service zelfs na zoveel jaren. Top!

Acht jaar geleden heeft Piet Hoekstra onze keuken vernieuwd. Fantastische klus en goed uitgevoerd. Op vrijdag 17 november 2017 na een vakantie van twee weken begon onze keukenmengkraan te lekken (alleen het warme water bleef stromen). Wij konden gelukkig de warmwatertoevoer onder het keukenblad afsluiten. Piet gebeld. Nog geen uur later belt hij terug met de mededeling dat hij zaterdag ochtend de kraan even kwam wisselen. Zo gezegd zo gedaan. Geweldige service zelfs na zoveel jaren. Top!

Persona3 02

Duidelijke specialisatie, kundige mensen, praktisch en helder.

Over Henk en Piet Hoekstra: Duidelijke specialisatie, kundige mensen, praktisch en helder in de communicatie, duidelijke prijsstelling, goede afspraken. Ze maken het beste van wat mogelijk is binnen de bestaande beperkingen. Ze doen wat is beloofd en hebben oog voor de situatie van de klant. Een 10 voor de heren Hoekstra.

En nog een suggestie van de klant: "Ik vind het een enorm slim en goed uitgevoerd bedrijfsconcept, met goede mensen, dus vooral: volhouden!"

Persona3 02

Vriendelijke mensen, goed verhaal…

Piet en Henk Hoekstra zijn vriendelijke mensen met een goed verhaal. Ze komen keurig hun afspraken na. De prijs is in orde. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat van onze vernieuwde keuken. Ze werken heel netjes, we geven de heren een 9.

Persona3 02

Alles aan het eind van de dag keurig opgeruimd….

Henk en Piet Hoekstra hebben van onze oude keuken een hele mooie keuken gemaakt. Het ziet er weer prachtig uit. Harde werkers, ondanks dat het een hele warme dag was. Alles eind van de dag keurig opgeruimd. Kastje liep een beetje aan: volgende dag gelijk al gerepareerd. Wij zijn er erg blij mee. Wij geven een 10.

Persona3 02

Voor een goede prijs een hele andere keuken.

Je hebt voor een goede prijs een hele andere keuken. We kregen een goed advies en een goede service van Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra. We geven ze een 10.

Persona3 02

Buitengewoon prettig!

We hebben de samenwerking met jullie (Henk en Piet Hoekstra uit IJmuiden) als buitengewoon prettig ervaren. Helder advies en nakomen van afspraken. Erg fijn.
Een probleempje met de afzuigkap werd snel en zeer correct opgelost.
Top! Hartelijk dank en veel succes!!

Persona3 02

‘Preciesie’ mensen!

Piet en Henk Hoekstra, geweldige vakmensen en 'preciesie' mensen. Allemaal nieuwe frontjes en 's morgens half negen beginnen en om 13.00 uur klaar: KLASSE. Aan iedereen aan te bevelen.

Persona3 02

Kortom: TOPPERS!

Vakmanschap vermengd met vriendelijkheid en behulpzaamheid. Slim adviserend en ze doen wat je verwacht! Kortom: TOPPERS! Tenminste Henk en Piet Hoekstra uit IJmuiden. Ze denken mee en ruimen de rommel op.

Persona3 02

Het proces van inmeten, bestellen, afleveren en plaatsen is vlekkeloos verlopen.

Nadat we besloten hadden om ons keukenblad te laten vervangen kwamen we via de Keukenvernieuwers uit bij Henk en Piet Hoekstra. Na onze keus te hebben gemaakt uit het sortiment van Dekker Zevenhuizen  (keukenblad-kraan-spoelbak) is het hele proces van inmeten, bestellen, afleveren en plaatsen vlekkeloos verlopen. Wij zij dan ook erg blij met het resultaat. Alle lof voor de heren Hoekstra. Na een melding over een klein probleempje kwamen ze gelijk de volgende dag (zaterdag) langs om het op te lossen.

Persona3 02

Vaklieden aan het werk.

Vaklieden aan het werk. Nauwkeurig en zeer deskundig. We hebben het over Henk en Piet Hoekstra. Het eindresultaat is perfect.

Persona3 02

 Service staat hoog in het vaandel bij Henk en Piet Hoekstra

Service staat hoog in het vaandel bij Henk en Piet Hoekstra. Na het versturen van de mail, voor een afspraak te maken voor een vernieuwing van onze keuken, werd er zeer snel contact opgenomen met ons.
Afgelopen week is onze keuken vernieuwd. Zeer vakkundig is deze geplaatst en met de adviezen die waren gegeven mbt kleur, handgrepen en nieuwe kraan, is onze vernieuwde keuken een plaatje geworden!
Met onze vernieuwde keuken kunnen wij weer jaren vooruit.

Persona3 02

Contactformulier van Piet en Henk Hoekstra

  • Sleep je bestanden hier of
    Back To Top