skip to Main Content

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Het is om te beginnen een goed en duurzaam concept, om een keuken waar maar ten dele iets mis mee is op te knappen in plaats van geheel te vervangen. Ten tweede hebben wij er nu een heel goede ervaring mee. Goede kwaliteit voor een nette prijs. En niet de enorme uitgave en het gedoe van een compleet nieuwe keuken. Benno Sprangers krijgt een 10.

Zo doorgaan

Benno Sprangers krijgt een 8.

Fijne samenwerking

Een 10 voor Allard Doorn. Goede afspraken. Goede kwaliteit materialen. Professionele installatie . Fijne samenwerking met jullie mensen ter plekke. Kortom mooi werk en niet al te duur.

Een 10 voor Allard

Allard Doorn bezorgt een zeer correcte afhandeling.

Vragen wat je wensen zijn

Alex Krigee krijgt een 10. Geweldig resultaat, ze denken met je mee. Vragen wat je wensen zijn, werken hard en netjes. We waren zo enthousiast dat we de rest van de keuken ook laten doen! Foto volgt!

Vakkundig en precies in zijn werk

Alex Krigee heeft kennis van zaken, vakkundig en precies in zijn werk. Een 9 voor zijn werk.

Uiterst precies

Allard Doorn is een zeer kundige vakman. Uiterst precies. Een 10 voor Allard.

Vakwerk afgeleverd

Benno Sprangers en Marco hebben mijn keuken schitterend opgeknapt, het is nu een paleisje geworden. Bovendien hebben ze op een zeer prettige manier in mijn huis gewerkt. Door hun professionaliteit had ik er alle vertrouwen in. Het was vakwerk wat ze afgeleverd hebben. Hij krijgt een 10.

Eerlijke adviezen

Benno Sprangers krijgt een 10. Hele goede en professionele vaklui. Eerlijke adviezen, duidelijke communicatie en super netjes!

We wachten nog op verdere afwerking

Benno Sprangers krijgt een 9. Communicatie rondom de planning kan beter: We wachten nog op verdere afwerking, maar hebben geen idee, wanneer dit kan plaatsvinden.

Fantastisch resultaat

Een geweldige vakman die Allard Doorn. Prettig werken en fantastisch resultaat. We zijn helemaal tevreden, een 10 voor zijn werk.

Vakkundig advies in huis

Allard Doorn krijgt een 10. Omdat je enorm kan besparen op de kosten, je vakkundig advies thuis krijgt en dat scheelt een hoop geld en stress.

Duurzaam om de keuken te vernieuwen

Geweldig resultaat alles is mogelijk, duurzaam om de keuken te vernieuwen i.p.v. helemaal vervangen. Maar ook dat is mogelijk. Bij ons keuken voorkant vernieuwd, nieuwe aansluitingen voor elektra en extra kastjes geplaatst. We zijn er erg blij mee, Benno Sprangers denkt met je mee in alle mogelijkheden die er zijn en adviseert. En in twee dagen geplaatst ondanks verschillende uitdagingen die we tegenkwamen. Geweldig gedaan, aanrader! Een 10 van ons.

Een 9 voor Allard

Allard Doorn verzorgt een prima service, prijs en kwaliteit.

Alex krijgt een 9

Alex Krigee heeft netjes werk afgeleverd.

Allard krijgt een 10

Allard Doorn doet precies wat afgesproken is.

Prachtige (droom)keuken

De Keukenvernieuwers doen vakkundig werk en het resultaat is een prachtige (droom)keuken. Benno Sprangers krijgt daarom een 10.

Benno is een vakman

Benno Sprangers krijgt een 9. Ik ben zeer tevreden! Optisch gezien misschien weinig veranderd, maar de nieuwe verlichting onder de keukenkastjes, de nieuwe afzuigkap en vaatwasser zijn goed geïnstalleerd. Benno is zeker aan te bevelen, 100%!

Prettig advies

Allard Doorn krijgt een 9. Ze geven op een prettige manier advies en werken netjes.

Prachtig resultaat

Benno Sprangers en zijn collega zijn vakmannen die nauwkeurig werken en goed adviseren. Hij krijgt van ons een 10.

Een 9 voor Alex

De keukenvernieuwers zijn veelzijdig en Alex Krigee denkt goed mee.

Een 10 voor Alex

Hoe mooi is het, dat je een bestaande keuken kan aanpassen aan je wensen. Daarom een 10 voor Alex Krigee.

Duidelijke afspraken

Een 9 voor Allard Doorn. Duidelijke afspraken, alles klopte qua bestelling. Netjes gewerkt en opgeleverd.

Betrouwbaar en proactief in voorstellen

Een 10 voor Benno Sprangers. Zeer goed meedenkende en vakkundige monteurs, direct reagerend op mails ed. Betrouwbaar proactief in voorstellen om iets op te lossen. Hij werkt heel precies met een keurige afweking van de keuken.

Het ziet er geweldig uit!

Benno Sprangers krijgt een 10. De afspraken zijn nagekomen en het resultaat na de renovatie ziet er geweldig uit!

Lange wachttijd

Ik zou De Keukenvernieuwers wel aanraden, echter de wachttijd is absurd lang voor je aan de beurt bent. Drie maanden wachten is niet van deze tijd. Daarom krijgt Allard Doorn een 6.

Reactie Allard: “Mevrouw heeft dit ook aangegeven bij de bestelling. We hebben haar de vrije keuze gegeven om iemand anders in te schakelen die wel eerder zou kunnen. Daarop heeft zij vrijwillig de keuze gemaakt om op ons te wachten.”  

Afspraken goed nagekomen

Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd door Allard Doorn. Daarom krijgt hij een 9.

Goede voorlichting

Een 9 voor Alex Krigee. Goede voorlichting omtrent de kosten/kwaliteitsverhouding van de merken ,meerkosten voor een betere energielabel.

Klantvriendelijk en eerlijk

Alex Krigee krijgt een 10. Hij is zeer deskundig, klantvriendelijkheid en eerlijk.

Erg netjes in zijn werk

Onze keukenvernieuwer was erg aardig en netjes in zijn werk. Allard Doorn krijgt een 9.

Prijstechnisch voordeliger dan helemaal een nieuwe keuken

Alex Krigee krijgt een 10, omdat De Keukenvernieuwers zijn naam waar maakt. De ‘oude’ keuken wordt geplaatst in een nieuw jasje en weer helemaal van deze tijd. Kortom een echte aanrader als het frame nog helemaal goed is, krijg je door aanpassingen van frontjes, werkblad en evt. apparatuur een geheel nieuwe keuken. Prijstechnisch voordeliger dan helemaal een nieuwe keuken.

In twee dagen tijd een ‘nieuwe’ keuken

Ik ben erg tevreden over de professionele en vriendelijke manier waarop ik van begin af aan geholpen ben door Benno Sprangers. Hij krijgt een 10.  Zowel bij het maken van de juiste keuze als bij de uitvoering. In twee dagen tijd een ‘nieuwe’ keuken, ben er erg blij mee.

Goede ervaring

Ze zijn gewoon goed en komt zijn afspraken na. Allard Doorn krijgt een 9.

 

Alex is zeer deskundig

Alex Krigee heeft keurig werk verricht, daarom krijgt hij een 9.

Bijzonder klantvriendelijk

Snelle reactie op vraag en vervolg afspraak. Prima afwerking en bijzondere klantvriendelijke medewerker(s). Allard Doorn krijgt een 9.

Houden zo!

Alex komt zijn afspraken na

Het werkt als een treintje; op tijd beginnen en op tijd weer klaar zonder klachten! Een 10 voor Alex Krigee.

Ik ben zeer blij met het resultaat en kan weer jaren vooruit!

Heel duidelijk en reële prijsafspraak. Bij mij moest een apart deurtje door de fabriek worden gemaakt en dat heeft Allard Doorn prima geregeld. Hij had al een alternatief uitgezocht voor het geval het deurtje niet gemaakt kon worden. Hij was zeer vriendelijk, komt zijn afspraken na en werkte heel netjes en verzorgd. Allard Doorn krijgt een 10.

Goed vakmanschap

Alex Krigee krijgt een 10 voor de zeer goede service, echt vakmanschap en deskundigheid.

Het eindresultaat voldoet geheel aan onze wensen

Onze ervaringen Allard Doorn zijn uiterst positief over het meedenken over het vernieuwingsplan, het overleg over nadere (onverwachte) aanpassingen en de plaatsing en afwerking van de keuken. De afspraken werden goed nagekomen, zelfs onder bepaalde beperkingen door de Coronacrisis. Ook het inschakelen van de nodige andere vakmensen verliep goed. Allard Doorn krijgt een 10.

Vriendelijk en overzichtelijk

Een 9 voor Benno Sprangers. Hij is vriendelijk en werkt overzichtelijk. Hij denkt goed mee om met een paar aanpassingen je keuken weer mooi te maken!

Een 10 voor Allard

Allard Doorn krijgt een 10 voor de snelle en adequate afhandeling. Hij denkt goed met je mee!

Keurig werk geleverd

Keurig gewerkt, denkt goed mee en de communicatie was ook goed. Een 1o voor Benno Sprangers.

Alles klopte

Een 1o voor Benno Sprangers. Rustige man met inlevingsvermogen. Voelt wat financieel haalbaar is en zo ook info/advies gegeven. Keurig gewerkt en ondanks de Coronacrisis snel en vakbekwaam gewerkt.

Professioneel afgehandeld

Alles wordt professioneel afgehandeld en het product wordt heel goed en netjes geplaatst. Een 10 voor Alex Krigee.

Alles is netjes afgewerkt

Goede begeleiding met het ontwerpen en veranderen van mijn keuken. Alles is netjes afgewerkt en het was voor mij gezellig om ze in huis te hebben. Snelle werkers en goede samenwerking onderling. Daarom een 1o voor Benno Sprangers.

Een 10 voor Benno

Opdracht volgens planning uitgevoerd en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarom een 1o voor Benno Sprangers.

Netjes afgeleverd

Allard Doorn krijgt een 9 gezien de afwerking van het geheel. Netjes afgeleverd en gemaakt zoals wij het wilden hebben.

Goed advies gekregen

Een 10 voor Allard Doorn. Goed advies, goed overleg, denkt mee en komt afspraken na. Kortom er is goed werk geleverd. Pluspunt; na de klus is alles netjes opgeruimd.

Benno luisterde goed naar mijn wensen

Ik heb goede adviezen gekregen en hij komt zijn afspraken na. Een 9 voor Benno Sprangers.

Niets dan lof!

De heer Allard Doorn werkt secuur en netjes en luisterde goed naar onze wensen. Kortom; niets dan lof! Een 10 voor Allard Doorn.

Back To Top