Ga naar hoofdinhoud

De gebroeders Hoekstra zijn hier 8 november jl. geweest om een inductieplaat en een nieuwe grotere oven te plaatsen. Ook de kraan hebben ze vervangen. Verder hebben ze van de kasten waar de koelkast en de vriezer in zaten, opbergkasten gemaakt. Hiervoor hebben ze o.a. elementen uit een ikea-kast gebruikt. Piet is zelfs ’s avonds nog teruggekomen toen ik had gebeld dat de nieuwe kraan lekkage gaf, echt top service!

De klik was er al voor ons toen ze samen langs kwamen om de offerte op te maken. Ze dachten echt met ons mee en wat we ook als heel prettig hebben ervaren, was dat ze er niet op uit waren om maar zoveel mogelijk te verkopen, maar om ons met raad en daad bij te staan, om zo onze wensen te verwezenlijken. We wilden namelijk in eerste instantie ook onze afzuiginstallatie laten vervangen omdat we dachten dat die niet goed werkte. Zij raadden ons dit af omdat hij nog prima werkte; alleen gebruikten we hem verkeerd. Zo hebben we wel meer tips van ze gekregen, echt super! We vroegen al wanneer het boek met tips uitkwam, want ze hadden er genoeg. Maar wat wil je ook met 12/12,5 jaar ervaring.

Wij zijn in ieder geval enorm tevreden met hoe de gebroeders Hoekstra de klus geklaard hebben. Netjes en nog snel ook. Piet en Henk bedankt, en houd die heerlijke droge humor vast a.u.b!

icon_smile

Met vriendelijke groet,

Back To Top