fbpx
skip to Main Content

Na veel puzzelen nog steeds geen idee wat te doen met de oude gedateerde keuken. De keuken functioneerde opzich nog goed maar zag er helaas niet meer uit en miste luxe zoals een vaatwasser.

Na wat speurwerk ben ik bij de Keukenvernieuwer Henk Bouwers uitgekomen. Na 3 uur meten/tekenen/ideeën uitwisselen kwam er een prachtig concept uit. Binnen erg korte tijd werd keurig het tijdstip van levering doorgegeven en was er ook al een planning wanneer de keuken werd aangepast.

Toen het zover was was ik positief verrast.
Alles werd vakkundig ‘gesloopt’ en weer opgebouwd.
Denk daarbij aan nieuwe frontjes, grepen, verplaatsen van de afzuigkap/kookplaat (zat niet op een logische plek) en jaaa…weer een vaatwasser.
Helaas was er bij de levering wel iets beschadigd maar dit had ik zelf niet gezien en werd proactief aangeven en direct opnieuw besteld. Hiervoor is een nieuwe afspraak gemaakt zonder enige discussie en inmiddels is de hele keuken tot in detail afgewerkt.

Ik kan hier nog wel veel woorden aan vuil maken maar om een lang verhaal kort te maken….vakwerk en ik zou jullie bij iedereen aanraden.
De foto’s spreken voor zich.

Mocht er in de toekomst weer iets aan de keuken gedaan moeten worden dan zal ik zonder enige twijfel weer contact met jullie opnemen.

Back To Top