Ga naar hoofdinhoud

We wilden onze keuken een nieuwe uitstraling geven en de inbouwapparatuur zoals de gaskookplaat en combimagnetron waren aan vervanging toe.
Een afspraak gemaakt met Ton Schoonebeek van de Keukenvernieuwers om onze wensen en mogelijkheden te bespreken. Tijdens het gesprek konden we keuzes maken uit verschillende soorten aanrechtbladen en allerlei inbouwapparatuur.
Nadat de keuze bepaald was kregen we direct het kostenplaatje te horen met daarbij de datum waarop de werkzaamheden zouden kunnen worden uitgevoerd.

Het was ons inziens geen éénvoudige klus. Zo zat het oude (hoek) aanrechtblad tussen de wanden opgesloten en was deze ingetegeld. De bestaande wandtegels zijn niet meer verkrijgbaar.
Ton wist het oude aanrechtblad, zonder schade aan de wandtegels, te verwijderen en er een nieuw aanrechtblad voor terug te plaatsen.
Ook het vervangen van de inbouwapparatuur werd door hem vakkundig uitgevoerd. Veiligheid staat bovenaan, zo werd de gasaansluiting gecontroleerd op lekkage voordat er definitief werd afgemonteerd.

Ton komt zijn afspraken na. Hij is vriendelijk en oplossingsgericht. Zijn inzet is groot, werkt zorgvuldig, en houdt alles keurig netjes schoon. Men zegt wel “goed gereedschap is het halve werk”, Ton maakt gebruik van zeer goed professioneel gereedschap.

Kortom: wij zijn zeer tevreden over de keukenvernieuwing welke door Ton Schoonebeek is uitgevoerd en geven hem hiervoor een 10. Het ziet er keurig netjes uit!

Back To Top