Ga naar hoofdinhoud

De folie van de deurtjes liet los. Het frame van de kastjes was nog prima. Wij wilden graag een afwasmachine geplaatst hebben. Ook de koelkast, diepvries, oven, kookplaat, afzuigkap en aanrechtblad waren aan vervanging toe. Daarom een mail gezonden naar De Keukenvernieuwers en met Allard Doorn in contact gekomen. Deze heeft bij ons een prima offerte gedaan en meteen een afspraak voor de vernieuwing gemaakt.
Alle te plaatsen en te vervangen apparaten en goederen werden een dag van te voren netjes verpakt afgeleverd. In twee dagen werd de gehele keuken perfect vernieuwd. Het geheel ziet er prima uit en we zijn er heel tevreden mee. Allard heeft voor kleine bijkomende problemen prima oplossingen in huis. Bijvoorbeeld bij de nieuwe plint die te ver naar achteren kwam te liggen, maar middels een foefje toch op de juiste maat kwam te liggen.
Allard is een rustige en gemakkelijk pratende man, die alles perfect heeft afgewerkt. Ook bij informatie via de mail krijg je tijdig antwoord op de door jou gestelde vragen. Een absolute aanrader om de keuken door hem te laten vernieuwen.
Allard Doorn geweldig bedankt.

De keuken van familie Drenth na de renovatie
Back To Top