Ga naar hoofdinhoud

Al enkele keukenboeren af geweest voor een nieuwe keuken en toen toevallig De Keukenvernieuwers gespot. Ook met hen een afspraak gemaakt. Wat we erg prettig vonden is dat zij, in ons geval Henk Bouwers, bij ons langs konden komen zodat we duidelijk, in de keuken zelf, konden uitleggen wat we voor ogen hadden. Henk is daarvoor drie keer langsgekomen, nam uitgebreid de tijd en heeft alles duidelijk doorgenomen. Hij kweekte hoge verwachtingen over de kwaliteit die ze leveren en we besloten met ze in zee te gaan.

Teun en Leo kwamen de keuken installeren. Het zijn leuke jongens die elkaar goed aanvullen. Ze hebben zeer precies werk geleverd en punten gerepareerd (zoals grote gaten tussen keukenonderdelen, zoals de koelkast en zeer slecht afgewerkt laminaat) die bij een nieuwe keuken niet mogelijk waren geweest. Het zijn echt gewoon handige jongens die weten wat ze aan het doen zijn. Er zat bij levering een klein deukje in de spoelbak, maar ook dat is geregeld: hij is er eerst ingezet en de leverancier komt langs om te kijken of uitdeuking mogelijk is, of dat ze een nieuwe installeren.

Lang verhaal kort: de hoge verwachtingen zijn ruimschoots gehaald. Er wordt echt veel tijd voor je genomen en wij hebben zeker geen spijt dat we gekozen hebben voor renovatie in plaats van een nieuwe keuken.

Back To Top