Ga naar hoofdinhoud

Mijn keuken van 23 jaar oud is prachtig gerenoveerd. Eerst met Henk Bouwers om de tafel gezeten om te kijken wat de mogelijkheden waren. Hij heeft mij voorzien van deskundig advies omtrent de mogelijkheden, en mij in alle rust mijn keuze laten maken.
Het opmeten van de te vervangen materialen is goed gedaan, de levering heeft op 2 augustus 2016 plaatsgevonden, de levering was compleet, geen nalevering nodig gehad.
Van 9-11 augustus 2016 heeft de renovatie plaatsgevonden. Zoon Teun en collega Leo hebben de werkzaamheden zeer deskundig en netjes uitgevoerd. Wat mij opviel was dat de onderlinge samenwerking heel goed was. Teun, nog zo jong maar al zo vakkundig, en Leo, ook al zo vakkundig en zeer ervaren. Hij had rustig en onopvallend de supervisie. Er werd heel netjes en goed georganiseerd gewerkt. Aan het eind van de dag werd alles weer keurig opgeruimd.
Het contact met Henk, zoon Teun en Leo heb ik als zeer correct, vriendelijk en beschaafd ervaren. Conclusie: Ik ben zeer tevreden met de renovatie van mijn keuken, en zal Henk Bouwers en De Keukenvernieuwers zeker aanbevelen.

Back To Top