skip to Main Content

In ons huis zat een functioneel goede keuken, maar hoe mooi de keuken eigenlijk was kwam niet echt naar voren door de gekozen kleurstelling. Ik vind het zonde om iets wat qua basis nog helemaal prima is, af te voeren naar de toch al groter wordende afvalberg. Met Miguel Bouwman van de Keukenvernieuwers heb ik een en ander doorgesproken en met relatieve eenvoudige ingrepen zoals het vervangen van de deuren en handgrepen hebben we nu een droomkeuken die qua kleurstelling veel beter tot zijn recht komt in de mooie grote ruimte. Daarnaast heeft hij nog extra kastjes en een inbouwvrieskast geplaatst onder het deel wat voorheen een soort van ‘barretje’ was en hij heeft de inbouwkoelkast vervangen. Hierdoor wordt de ruimte in de keuken functioneel nu optimaal benut.

Deze renovatie is inmiddels twee jaar geleden uitgevoerd en ik geniet nog dagelijks van het resultaat. Onlangs is Miguel nog langs geweest om de deurtjes bij te stellen, wat hij als extra service nog heeft uitgevoerd. Miguel is een echte vakman die netjes en nauwkeurig werkt, maar ook goed meedenkt. Een topper die we iedereen kunnen aanbevelen.

Het is wat lastig om de kleur van de keuken goed op de foto’s te krijgen, Miguel is met zijn klanten altijd welkom om langs te komen om de keuken te bekijken.

Back To Top