Ga naar hoofdinhoud

Onze keuken hebben we ruim 14 jaar geleden met veel zorg uitgezocht. Hij was niet goedkoop maar we hadden het er graag voor over. We verwachtten destijds dat we er lang mee zouden doen. En inderdaad. De keuken op zich is nog steeds zo goed als nieuw, maar zoals je mag verwachten raakt apparatuur op en wil je wellicht toch ook wat vernieuwen. Waar kun je dan terecht?

Wij kozen naar aanleiding van een artikel in het weekblad voor het concept van De Keukenvernieuwers. Het sprak ons erg aan dat de keuken indien gewenst in tact kon blijven maar dat je wel apparatuur, verlichting kon vervangen en wellicht ook een quooker toe kon voegen. Wij vroegen Johan Vos langs te komen om de keuken beoordelen en te kijken wat of we hiermee konden. Na een en ander besproken te hebben kozen we voor een nieuwe combi oven/magnetron, een vaatwasser, een quooker fusion en nieuwe verlichting. Ook kleine klusjes als het vervangen van de scharnieren van de koelkast en het nalopen van het hang en sluitwerk waren geen probleem.

Natuurlijk valt het altijd wat tegen. Zo bleek het aanleggen van de quooker binnen het bestaande leidingwerk best wel een klusje. Ook was het nodig om in het kastje een extra stopcontact te plaatsen. Het bestaande gat voor de zeeppomp was groter dan verwacht voor de quooker zeeppomp. Maar alles werd keurig opgelost door Johan. Fijn om iemand in huis te krijgen die de bestaande omgeving kan waarderen, daar graag aanpassingen in doet als dat nodig is en ook als het wat tegen zit in oplossingen blijft denken. Het resultaat is dat onze keuken weer helemaal van deze tijd is en dat we de nieuwe functionaliteit erg waarderen en graag gebruiken. Wat ons betreft een aanrader!

Back To Top