Ga naar hoofdinhoud

Op 18 oktober heeft Alex Krigee bij ons in de keuken een nieuwe combi-oven geplaatst, een nieuwe afzuigkap, een nieuw buitenrooster en de kast van de oven aangepast.

Eerder was hij langs geweest om e.e.a. te bekijken en te bespreken, waarna hij direct een offerte maakte aan tafel. Dat ging lekker vlot. Zoals hij de situatie bekeek voor de oven, liet ons al zien dat hij een vakman was.

Wij hebben n.l. een inductiekookplaat en de oude oven die eronder zat, had tussen oven en inductieplaat voldoende ruimte voor de ventilatie van de inductieplaat. De nieuwe oven, wisten wij al, was hoger. Paste wel in de kast maar zou te weinig ventilatieruimte bieden. Dit heeft Alex keurig aangepast, door de oude plank eruit te zagen en deze een paar centimeter lager weer vast te beugelen. Zo ontstond een niet storende kier voor de ventilatoren van de inductieplaat. Zo kon er geen storing ontstaan aan onze inductieplaat. Toen bleek dat de bestaande afgedopte gasleiding te ver uitstak, heeft hij materiaal gehaald en de leiding aangepast. Dat ging allemaal vlot en professioneel.
De afspraken die wij gemaakt hadden werden keurig nagekomen, alsook de levering van de apparatuur een paar dagen vóór het installeren.
Wij zijn super blij met deze sympathieke vakman, de apparatuur van Siemens is helemaal top, alles is keurig en vaktechnisch gedaan.

Hartelijk bedankt Alex!

Back To Top