skip to Main Content

John van Dijk krijgt een 10. De keukenvernieuwer heeft mijn kijk op keukens vernieuwd. John van Dijk reageert snel en komt zijn afspraken na. Vandaag is de gerenoveerde keuken opgeleverd. Wij zijn tevreden. John en zijn zoon zijn prettige en vooral schone werkers. Alle oude spullen worden keurig afgevoerd. Mijn complimenten.

John van Dijk krijgt een 10 omdat er goed en vakkundig werk geleverd is, John is geweldig en meedenkend. Alleen maar positief.

Vriendelijk, zorgvuldig. Werkt netjes. Spreekt alles goed met je door en komt met goede adviezen. John van Dijk krijgt een 10.

John van Dijk krijgt een 9. Alles bij een partij. Dus geen discussies bij problemen. Denkt actief mee over mogelijkheden.

John van Dijk krijgt een 10 vanwege de betrouwbaarheid. Als je hem iets vroeg dan wist je al van te voren dat het goed kwam.

Ga zo door!

Persoonlijke benadering, goed advies, betrouwbare en hele deskundige keukenaanpassing. Het is prachtig geworden. John van Dijk krijgt een 10.

Het eindresultaat is super mooi. De service is super. John van Dijk is daarnaast een fijn persoon.

John van Dijk heeft ons keurig geholpen en alles volgens afspraak.

John van Dijk levert prima en netjes werk.

John van Dijk krijgt een 10 omdat er van te voren goed word overlegd, wat de mogelijkheden zijn en er rekening wordt gehouden met mijn wensen.

Wij hebben het ervaren als een vakman en John van Dijk denkt erg mee met oplossingen en “looks” van de keuken.

John van Dijk werkt snel, correct en houdt zich aan afspraken. Vaste prijs.

Back To Top