fbpx
skip to Main Content

Je hoeft er geen nieuwe keuken voor te kopen. Een 10 voor John van Dijk.

Goed overleg, tips en service van John van Dijk.

Ik ben niet zo van cijfers geven, maar als dit moet dan geef ik John van Dijk de dikste 10 die er te geven is. Van het begin tot het einde, vanaf het contact tot de oplevering was het een groot feest om deze beschaafde heer/vakman in je huis te hebben om zo’n prestatie neer te zetten. De keukenvernieuwers konden zich geen betere reclame man in hun gelederen wensen. Ik hoop dat John van Dijk nog vele keukens mag vernieuwen.

Prima werk wat netjes en goed uitgevoerd is door John van Dijk.

John van Dijk geeft goede informatie en denkt met je mee over je wensen.

John van Dijk krijgt een 10. Goede prijs/kwaliteit verhouding en vernieuwen is duurzamer/minder belastend.

John van Dijk werkt prettig en goed volgens afspraken. Werkt en installeert goed.

Een 9 voor John van Dijk omdat we zeer tevreden zijn over de manier waarop meegedacht werd en de manier waarop gewerkt werd!

John van Dijk krijgt een 10. Omdat John van Dijk vakkundig is en erg secuur te werk gaat. Tevens is hij prettig in de omgang.

John van Dijk heeft keurig werk geleverd. Een 10 voor zijn werk.

Keuken is keurig gerenoveerd en afspraken worden goed nagekomen. Goede communicatie, duidelijk wat er gaat gebeuren en wanneer. Zeer tevreden over het resultaat en John van Dijk heeft keurig werk geleverd, precies zoals afgesproken.

John van Dijk heeft onze keuken naar volle tevredenheid gerenoveerd. Goede afspraken gemaakt en netjes uitgevoerd. John bedankt :))

Back To Top