skip to Main Content

Wij zijn heel blij met onze “nieuwe” keuken. Goed advies en meedenkend.
Tevreden over opgeleverde keuken en wijze van werken. Compleet pakket (nieuwe deurtjes en achterwand/werkblad), was niet goedkoop, maar wel het geld waard. Over de prijs/kwaliteit verhouding zijn wij zeer tevreden. Een 10 voor Peter Heesen.

Ik ben dolblij met mijn keuken die door Keukenvernieuwers Piet en Henk Hoekstra in één dag vernieuwd is. De keuken lijkt helemaal nieuw, alle kastjes en laden sluiten soepel en in mijn ijskast ontstaat veel minder vocht doordat de deur nu goed sluit. Ik kreeg ook handige tips over schoonmaak en onderhoud en zeer belangrijk: ik weet uit ervaring dat Henk en Piet heel snel langskomen als er iets mocht zijn. Zeer aan te raden dus!

Marcel van de Snepscheut werkt keurig en is een goede vakman.
Prettig in omgang en het beste voor de klant.
Wij zijn blij met onze deurtjes.
En geven hem graag een 10!

Super tevreden over het eindresultaat van onze gerenoveerde keuken. Complimenten voor de wijze waarop Henk, Teun en Leo te werk gaan. Ze gaan alleen voor het beste resultaat! Daarnaast werken ze erg netjes en is het prettig gezelschap om over de vloer te hebben. Ik kan Keukenvernieuwer Henk Bouwers en zijn team bij iedereen aanbevelen!

Keukenvernieuwer Remco Lok heeft bij ons geweldig werk verricht. Op 13 maart 2018 kwam Remco op de afgesproken tijd in Nieuwerkerk a/d IJssel. Alles werd netjes opgemeten en er werden creatieve oplossingen voor de keuken gegeven. Wij ontvingen de orderbevestiging op 19 maart dat de keukenspullen waren besteld. Op woensdag 16 mei werden de spullen afgeleverd en de volgende dag werden alles precies en vakkundig door Remco uitgevoerd. Remco is een fijne kerel en prettig in de omgang. We zijn heel tevreden met de keuken.

Wij kregen uitstekend advies. Keukenvernieuwer Henk Bouwers nam alle tijd voor ons. De kastdeuren werden vervangen en een een nieuw aanrechtblad geplaatst. Precies hetzelfde materiaal en kleur als van onze tafel. Alles werd netjes en schoon opgeleverd. Absolute vaklui. Wij zijn helemaal blij en tevreden!

Keukenrenovatie door Henk Bouwers

Keukenvernieuwer Johan Vos is een echte vakman. Hij is rustig, prettig in de omgang, werkt netjes (ruimt altijd de rommel op), is creatief en komt zijn afspraken na. Alles wordt netjes door zijn vrouw Romy administratief verwerkt. Ook evt restpunten worden keurig volgens afspraak opgelost. Alle deur- en ladefronten zijn vervangen, het werkblad is vervangen en diverse apparatuur is geplaatst. Wij kunnen weer jaren van een zo goed als nieuwe keuken genieten!

Medio juni 2017 is onze 17 jaar oude keuken vernieuwd door Piet en Henk Hoekstra. Vooraf kregen wij eerst een deskundig advies m.b.t. de materiaalkeuze, de gewenste kleur en uiteraard een passende offerte aanbieding. Tevens hebben wij besloten tot de inbouw van een nieuwe koelvries combinatie. Op de afgesproken dag werd alles in één dag door totaal 3 man geïnstalleerd. Alles werd conform de gemaakte afspraken naar volle tevredenheid uitgevoerd door een zeer professioneel en goed samenwerkend team. Wij zijn dan ook zeer tevreden getuige de bijgevoegde foto’s van de oude en de nieuwe situatie.

We zijn ontzettend blij met onze knap gerenoveerde keuken. Het werk is keurig uitgevoerd door Piet en Henk Hoekstra en we kunnen eenieder deze vakmensen aanbevelen! Even een foto erbij van de oude en de nieuwe situatie.

In eerste instantie best wel terughoudend, maar Piet en Henk Hoekstra hielden vol. En gelukkig maar. Duidelijke uitleg, vragen tussendoor kon altijd en geen addertjes. Vooral dat laatste was mijn ervaring met “keukenboeren”, maar wees gerust, deze mannen zijn van een andere klasse. Vakmannen in hart en nieren. Mijn keuken is zonder een enkel probleem tot een droomkeuken getransformeerd. Prijs/kwaliteit meer dan goed! Mannen hartelijk dank!

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken die met vakmanschap geplaatst is door Marcel van de Snepscheut.

Het huis dat we kochten had een keuken van 12 jaar oud. Het keukenblad, de achterwand en de paneeltjes waren niet onze stijl, maar om nou een nieuwe keuken te installeren… De koelkast, vriezer en vaatwasser waren nog prima. Het gasstel moesten we wel vervangen, want we koken op inductie. Het duurde 50 seconden voordat het kraanwater echt warm werd, dus wilden we eigenlijk een Quooker. Via het internet ontdekten we De Keukenvernieuwers. We vroegen  Marcel van de Snepscheut eerst de keuken in ons ‘oude’ appartement te bekijken. Zo kreeg hij een idee van onze voorkeuren. Op basis daarvan tekende hij, in nauw overleg met ons, een ontwerp voor de aanpassing van de keuken in de ‘nieuwe’ woning. Al met al werd die aanpassing een forse operatie. Tijdens de uitvoering daarvan keken we Marcel op de vingers. Vond hij niet erg. Integendeel, hij legde graag uit wat hij stap voor stap deed. Niet alles ging meteen volgens plan. Zoiets kan je verwachten, dus geen paniek, maar het ergerde Marcel meer dan ons. Deze perfectionist rust niet voordat hij alles tiptop voor elkaar heeft. De vernieuwde keuken is nu helemaal naar onze zin. Buren die de oude keuken kenden keken hun ogen uit. We hoefden Marcel niet aan te bevelen; zij vroegen zélf naar hem.

Back To Top