skip to Main Content

Alex Krigee krijgt een 9. Vlotte reactie, goed afstemmingsoverleg en vervolgens heldere afspraken over levering/betaling.

Zeer goede voorlichting op maat. Prima afspraak te maken. Vlotte, nette montage. Alex Krigee is een vriendelijke monteur.

Alex Krigee werkt professioneel en vakkundig. Een 9 voor Alex.

Alex Krigee levert goede service, netjes gemaakt en opgeruimd. Een 9 voor Alex.

Alex Krigee werkt accuraat, netjes en heeft een vlotte werkwijze.

Alex Krigee levert echt goede service, een vakman!! Dikke 10

Het renoveren van een keuken is een hele goede optie, als je niet de hele bestaande keuken wilt verwijderen. Bovendien zijn er dan nog zoveel mogelijkheden, daar stond ik van te kijken. Alex Krigee heeft suggesties gedaan voor het aanpassen van een kast, zodat de magnetronoven kon worden ingebouwd, voor het vervangen van 2 kastjes door een mooie ladenkast: erg fraai. Bovendien leveren zij ook nieuwe keukens, dus dat is super. Een 9 voor Alex.

Alex Krigee is heel vriendelijk, alles wordt keurig gedaan en goede service. Hij krijgt een 10 van ons.

Alex Krigee krijgt een 9. Zeer goede en klantvriendelijke afhandeling en advisering van de wensen van de klant.

Alex Krigee van De Keukenvernieuwers is een vakman, die eerlijk adviseert en met degelijke merken werkt. Hij komt zijn afspraken na en heeft bovendien een prettige persoonlijkheid. Een 10 voor Alex

Alex Krigee krijgt een 10. Alleen dat vernieuwen wat nodig is.

Alex Krigee krijgt een 10. Geweldig resultaat, ze denken met je mee. Vragen wat je wensen zijn, werken hard en netjes. We waren zo enthousiast dat we de rest van de keuken ook laten doen! Foto volgt!

Back To Top