fbpx
skip to Main Content

Allard Doorn krijgt een 9. Goed en eerlijk advies, geheel vrijblijvend. Denken mee in meerdere opties en dit geeft ruimte om na te denken wat je precies wilt en wat je precies wilt uitgeven. Goede service, vriendelijke mensen.

Allard Doorn maakt goede afspraken. Duidelijke planning en je weet waar je aan toe bent.

Allard Doorn krijgt een 10.  De Keukenvernieuwers leveren maatwerk van een hoog niveau. Ze luisteren goed naar de klant en geven goed uitleg. Erg beleefde en klantvriendelijke mensen.

Allard Doorn heeft ons fijn en vriendelijk geholpen. Goed product geleverd. Heel netjes gewerkt. Goede en duidelijke communicatie.

Allard Doorn krijgt een 9. Helder, stipt, netjes, kwaliteit en vooral, gevoel dat je ondanks kleine opdracht serieus wordt genomen (en zo behandeld).

Allard Doorn krijgt een 10. Beter kan niet. Onze keuken ziet er als nieuw uit

Allard Doorn heeft een professionele aanpak, goed advies en uitstekende uitvoering. Een 10 voor Allard.

De hr. en mevr. van Doorn zijn beide zeer deskundig en het is een genoegen om hen opdrachten toe te vertrouwen. Een aantal jaren geleden ook al keukenvernieuwing bij ons uitgevoerd, wat -net als nu – tot volle tevredenheid is gedaan door hun. Allard Doorn krijgt een 10.

Allard Doorn heeft 3 jaar geleden onze keuken vernieuwd. Een probleempje met het front van de koelkast heeft hij voortvarend opgepakt en is inmiddels naar tevredenheid opgelost. Een heel goede service! Een 10 voor Allard.

Allard Doorn krijgt een 10.

Een 10 voor Allard Doorn. Zeer duidelijke afspraak en alle afspraken nagekomen. Keurig gemaakt, opgeruimd, alles werkt, problemen (heeeel minimaal) direct een passende oplossing.

Omdat we meer dan zeer goede ervaringen hebben. Allard luistert goed, maar hoort ook de bedoelingen die nog niet helemaal uitgedacht of uitgewerkt zijn in het hoofd. Simpelweg omdat je als klant nog niet altijd direct de exacte maten hebt of weet. Dat betekent dat hij goed meedenkt, rust creëert en vervolgens samen met ons als klant tot een goed resultaat komt. Het hele proces wordt goed begeleid. Communicatie is duidelijk en goed. Het uiteindelijke resultaat is super! Wij zijn er zeer blij mee! Dus zeker aan te bevelen! Een 10 voor Allard Doorn.

Back To Top