skip to Main Content

Allard heeft al een paar keer een keukenklus bij ons gedaan. De levering van de materialen en de werkzaamheden zijn heel correct gepland en uitgevoerd!! Kortom een 10 voor Allard Doorn.

Met Allard Doorn hadden wij een heel prettig, open, oriënterend gesprek waarin we onze wensen duidelijk konden maken. Het contact met Allard was fijn en professioneel. De uiteindelijke montage van onze nieuwe keukenfrontjes ging soepel en snel. Allard heeft kwaliteit geleverd en we zijn erg blij met onze nieuwe keuken! Een 9 voor Allard Doorn.

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Allard Doorn heeft ons in het kennismakingsgesprek heel fijn en deskundig geholpen om de juiste keuzes te maken. De uiteindelijke plaatsing van de nieuwe frontjes in onze keuken ging heel snel, soepel en gedegen. Onze keuken is weer als nieuw!

Allard, bedankt!

Onze keuken ziet er weer mooi uit en dat zonder de goede delen van de keuken weg te gooien. Kortom een 10 voor Allard Doorn, alles was perfect.

Een 9 voor Allard Doorn. Geen verkooppraatjes, maar eerlijk advies. En afspraak = afspraak. Bestelde keukenapparatuur ook keurig en op tijd geleverd. De keuken kan weer jaren mee. Al met al een zeer plezierige ervaring.

Een 10 voor Allard Doorn: hij werkt netjes, goed advies, eerlijke prijs.

Een 10 voor Allard Doorn. Na het idee en de prijsopgaaf is er heel mooi werk afgeleverd.

Zo doorgaan!

Een 10 voor Allard Doorn. Hij is netjes, zeer aardig en zeer deskundig.

Allard Doorn krijgt van ons een 10. Hij is zeer deskundig!

Hij is accuraat, klantvriendelijk en prijsgunstig.

Een 10 voor Allard Doorn: Er wordt goed geluisterd, snel gereageerd op mails en telefoontjes. Er wordt meegedacht en oplossingen worden aangedragen. Het hele proces wordt goed gepland. Heel nauwkeurig en netjes gewerkt!

Wij zijn erg blij met onze vernieuwde keuken, we hebben hierdoor weer een nieuwe keuken gekregen.
De prima adviezen die we van Allard Doorn gehad hebben, hoe we de keuken zouden moeten afwerken, indelen etc., door zijn vakmanschap werkt alles weer als nieuw en kunnen we weer een mooie tijd van onze nieuwe keuken genieten. Dank hiervoor.

Back To Top