fbpx
skip to Main Content

Allard Doorn heeft 3 jaar geleden onze keuken vernieuwd. Een probleempje met het front van de koelkast heeft hij voortvarend opgepakt en is inmiddels naar tevredenheid opgelost. Een heel goede service! Een 10 voor Allard.

Allard Doorn krijgt een 10.

Een 10 voor Allard Doorn. Zeer duidelijke afspraak en alle afspraken nagekomen. Keurig gemaakt, opgeruimd, alles werkt, problemen (heeeel minimaal) direct een passende oplossing.

Omdat we meer dan zeer goede ervaringen hebben. Allard luistert goed, maar hoort ook de bedoelingen die nog niet helemaal uitgedacht of uitgewerkt zijn in het hoofd. Simpelweg omdat je als klant nog niet altijd direct de exacte maten hebt of weet. Dat betekent dat hij goed meedenkt, rust creëert en vervolgens samen met ons als klant tot een goed resultaat komt. Het hele proces wordt goed begeleid. Communicatie is duidelijk en goed. Het uiteindelijke resultaat is super! Wij zijn er zeer blij mee! Dus zeker aan te bevelen! Een 10 voor Allard Doorn.

Alles is volgens afspraak gebeurd. Levering materiaal, de renovatie van de keuken en de gehele afwerking. Een 10 voor Allard Doorn.

Allard Doorn heeft inmiddels voor de derde keer een keuken voor ons vernieuwd, steeds in andere huizen. Dat zegt waarschijnlijk al genoeg : ) Hij is kundig, werkt keurig, is correct, denkt mee…. het voelt altijd weer vertrouwd! Hij komt bij heel veel klanten van mij en iedereen is lovend. Me dunkt… dat is een mooie opsteker voor hem. Maar ook alle lof voor Jacolien, zijn vrouw. To the point, keurig alle afspraken nakomen: geweldig stel! Een 10 voor Allard!

Allard Doorn krijgt een 9. Goede adviezen, meedenken met de klant, adequate afspraken en goede kwaliteit prijsverhouding. Juiste afspraken en vakgerichte montage.

Allard Doorn krijgt een 10. Prijs/kwaliteit en service zijn heel goed.

Allard Doorn krijgt een 10. Komen hun afspraken keurig na.

Prima vakman, top werk door Allard Doorn.

Allard Doorn krijgt een 10. Vriendelijke mensen en er wordt perfect werk geleverd. Ik kan hett iedereen aanbevelen.

Allard Doorn geeft goede voorlichting over de mogelijkheden. Planning was goed. Levert kwaliteit. Perfecte uitvoering van het aangenomen werk. Vriendelijk.

Back To Top