skip to Main Content

Allard Doorn verzorgt een prima service, prijs en kwaliteit.

Allard Doorn doet precies wat afgesproken is.

Allard Doorn krijgt een 9. Ze geven op een prettige manier advies en werken netjes.

Een 9 voor Allard Doorn. Duidelijke afspraken, alles klopte qua bestelling. Netjes gewerkt en opgeleverd.

Ik zou De Keukenvernieuwers wel aanraden, echter de wachttijd is absurd lang voor je aan de beurt bent. Drie maanden wachten is niet van deze tijd. Daarom krijgt Allard Doorn een 6.

Reactie Allard: “Mevrouw heeft dit ook aangegeven bij de bestelling. We hebben haar de vrije keuze gegeven om iemand anders in te schakelen die wel eerder zou kunnen. Daarop heeft zij vrijwillig de keuze gemaakt om op ons te wachten.”  

Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd door Allard Doorn. Daarom krijgt hij een 9.

Onze keukenvernieuwer was erg aardig en netjes in zijn werk. Allard Doorn krijgt een 9.

Ze zijn gewoon goed en komt zijn afspraken na. Allard Doorn krijgt een 9.

 

Snelle reactie op vraag en vervolg afspraak. Prima afwerking en bijzondere klantvriendelijke medewerker(s). Allard Doorn krijgt een 9.

Houden zo!

Heel duidelijk en reële prijsafspraak. Bij mij moest een apart deurtje door de fabriek worden gemaakt en dat heeft Allard Doorn prima geregeld. Hij had al een alternatief uitgezocht voor het geval het deurtje niet gemaakt kon worden. Hij was zeer vriendelijk, komt zijn afspraken na en werkte heel netjes en verzorgd. Allard Doorn krijgt een 10.

Onze ervaringen Allard Doorn zijn uiterst positief over het meedenken over het vernieuwingsplan, het overleg over nadere (onverwachte) aanpassingen en de plaatsing en afwerking van de keuken. De afspraken werden goed nagekomen, zelfs onder bepaalde beperkingen door de Coronacrisis. Ook het inschakelen van de nodige andere vakmensen verliep goed. Allard Doorn krijgt een 10.

Allard Doorn krijgt een 10 voor de snelle en adequate afhandeling. Hij denkt goed met je mee!

Back To Top