skip to Main Content

Snelle reactie op vraag en vervolg afspraak. Prima afwerking en bijzondere klantvriendelijke medewerker(s). Allard Doorn krijgt een 9.

Houden zo!

Heel duidelijk en reële prijsafspraak. Bij mij moest een apart deurtje door de fabriek worden gemaakt en dat heeft Allard Doorn prima geregeld. Hij had al een alternatief uitgezocht voor het geval het deurtje niet gemaakt kon worden. Hij was zeer vriendelijk, komt zijn afspraken na en werkte heel netjes en verzorgd. Allard Doorn krijgt een 10.

Onze ervaringen Allard Doorn zijn uiterst positief over het meedenken over het vernieuwingsplan, het overleg over nadere (onverwachte) aanpassingen en de plaatsing en afwerking van de keuken. De afspraken werden goed nagekomen, zelfs onder bepaalde beperkingen door de Coronacrisis. Ook het inschakelen van de nodige andere vakmensen verliep goed. Allard Doorn krijgt een 10.

Allard Doorn krijgt een 10 voor de snelle en adequate afhandeling. Hij denkt goed met je mee!

Allard Doorn krijgt een 9 gezien de afwerking van het geheel. Netjes afgeleverd en gemaakt zoals wij het wilden hebben.

Een 10 voor Allard Doorn. Goed advies, goed overleg, denkt mee en komt afspraken na. Kortom er is goed werk geleverd. Pluspunt; na de klus is alles netjes opgeruimd.

De heer Allard Doorn werkt secuur en netjes en luisterde goed naar onze wensen. Kortom; niets dan lof! Een 10 voor Allard Doorn.

Een 10 voor Allard Doorn. Keurig gedaan, hij was snel klaar en ik ben er heel erg blij mee!

We hebben een hele goede ervaring gehad met Allard Doorn. Hij krijgt een 10!

Allard Doorn krijgt een 10; goede afspraken, goede planning en een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Een 10 voor Allard Doorn. Ook keurig binnen het budget wat wij hiervoor hadden gereserveerd.

Een 10 voor Allard Doorn. Ik ben zeer tevreden over Allard, hij is zeer deskundig.

Ga zo door!

Back To Top