fbpx
skip to Main Content

Allard Doorn levert goede service. Vriendelijke correcte en beleefde/bescheiden meneer. Vakbekwaamheid. Goede adviezen ondanks lastige vragen van onze kant. Duidelijkheid over de bereikbaarheid. Duurzaamheid, namelijk alleen dat vervangen aan de keuken wat noodzakelijk is. Minder kosten door niet alles te hoeven vervangen. Een 10 voor Allard.

Allard Doorn geeft snelle reactie op de mail. Eerlijke info. Meedenken en prima installatiewerk.

Het is erg prettig overleggen met Allard Doorn en de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken zijn goed uitgevoerd. Een 10 voor Allard.

Allard Doorn krijgt een 9. Heel goed gedaan. Super.

Allard Doorn krijgt een 10. Goede service, duidelijk in de verwachtingen en nakomen afspraken.

Allard Doorn levert goede service en geeft goed advies.

Allard Doorn komt alle afspraken goed na, levert vakwerk en ik ben zeer tevreden. Een 10 voor Allard.

Allard Doorn krijgt een 9. Prima advies/aangeven opties met een open offerte en goede prijs. Meedenken met ons over de uitvoering c.q. vervanging. Uitvoering geheel zoals afgesproken.

Allard Doorn heeft goede deskundigheid en kwaliteit. Een 9 voor Allard.

Allard Doorn van de keukenvernieuwers heeft vakwerk afgeleverd. Hij heeft goede adviezen gegeven en de keukenfronten perfect gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden klanten en zullen hem zeker aanbevelen.

Allard Doorn krijgt een 9. Aardige mensen. Leveren keurig werk!

Een 9 voor Allard Doorn. Het is prettig om met een vakman te overleggen wat een praktische en goede oplossing is voor ontstane problemen in de keuken.

Back To Top