skip to Main Content

Vriendelijke man, denkt mee en zet geen druk op het gesprek / besluit. Hij komt zijn afspraak naar tevredenheid na. Wij zullen ZEKER voor de evt. volgende keer een beroep op hem doen. Een 10 voor André van der Leek.

Een 9 voor André van der Leek. Laagdrempelige houding, denkt en kijkt met je mee naar de mogelijkheden. Hij meet direct in en er is geen lange levertijd. Goede service, en hij komt snel terug als er nog iets niet goed is.

Ik geef André van der Leek een 10. Prima service, levert professioneel werk en luisterde goed naar mijn wensen.

Een 10 voor André van der Leek. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Keurig, netjes en volgens afspraak gewerkt.

Een 10 voor André van der Leek. Vakmanschap en uitstekende service.

André van der Leek krijgt van mij een 10. Zeer vriendelijk, professioneel en flexibel en hij luisterde goed naar mijn wensen.

Een 9 voor André van der Leek. Duidelijke offerte, kennis van zaken en een correcte afhandeling.

Een 7 voor André van der Leek. De offerte moest meerdere malen worden aangepast omdat combinaties die wij wensten, uiteindelijk niet mogelijk waren. Uiteindelijk werd er iets opgeleverd waar toch een afwijking in zat met het gevraagde. Een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een 10 voor André van der Leek. Goed concept, zonder hakken en breken een ‘nieuwe keuken’. Ideaal! Ik ben heel blij met het resultaat.

André van der Leek krijgt van mij een 9. Kosten zijn goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe keuken. Vriendelijke keukenmonteur. Duidelijke offerte.

André van der Leek krijgt van mij een 10. Goede service. Hij komt zijn afspraken na. André heeft kwaliteit geleverd voor een redelijke prijs.

André van der Leek krijgt van mij een 10. Prima vakwerk met een uitstekende nazorg! André denkt goed mee.

Back To Top