skip to Main Content

André van der Leek werk fijn. Weinig tot geen breekwerk en ziet er weer uit als nieuw.

André van der Leek is een vakman en werkt zeer netjes. De keuken ziet er weer uit als nieuw en ook Andre zijn advies was zeer goed. Echt een aanrader als je geen hele nieuwe keuken wil en toch een keuken wil hebben die er helemaal als nieuw uit ziet. Hij krijgt een 10 van mij.

Vlotte service, goede prijs kwaliteit verhouding, geen opdringerige verkooppraatjes. Prima resultaat. André van der Leek krijgt een 10.

André van der Leek is vooral meedenkend en doet de complete keuken. Ik had geen loodgieter of elektricien apart nodig. Daarom een 10.

Goede en duidelijke offerte, service-gericht, en hij heeft veel ervaring. Hij is rustig en bekwaam. Een 10 voor André van der Leek.

Een 10 voor André van der Leek! Professionaliteit, vakwerk en goede communicatie. Ik heb inmiddels Andre’s visitekaartje doorgegeven!

Heldere aanpak, duidelijk communicatie en afspraken, mooie materialen, goed advies en prettige manier van werken. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit, zeer tevreden! Daarom een 9 voor André van der Leek!

Goed advies en overleg. Complimenten en een 10 voor André van der Leek!

Een 9 voor André van der Leek. Goede communicatie, goed werk uitgevoerd en hij is zeer deskundig.

Wij zijn geholpen door André van der Leek. Hij is zeer communicatief ingesteld en denkt ook goed mee. Het werk ging vlot en dingen die fout gingen (er gaat altijd wel iets fout) worden allemaal keurig door hem opgelost. Het is in één woord; super. Dat een deel van je keuken op deze wijze mooi kan worden opgeknapt. Goed concept. Een 10 voor André van der Leek.

Een 10 voor André van der Leek. Bij ons heeft André van der Leek de keukenfronten vernieuwd en nieuwe apparatuur geplaatst. André is een TOPPER! Hij is zeer vakkundig, heel handig en vindt voor van alles een passende oplossing. Daarnaast is André heel prettig in de omgang, hij denkt heel goed mee, komt met goede en duidelijke adviezen en levert vakwerk!

Vriendelijke man, denkt mee en zet geen druk op het gesprek / besluit. Hij komt zijn afspraak naar tevredenheid na. Wij zullen ZEKER voor de evt. volgende keer een beroep op hem doen. Een 10 voor André van der Leek.

Back To Top