fbpx
skip to Main Content

André van der Leek krijgt een 10. Stelt de klant voorop en is zeer vakkundig. Verbetert de keuken ook daar waar het niet voorzien was. Denkt mee.

André van der Leek is een betrouwbaar persoon en staat voor zijn werk. Daarom krijgt hij een 9.

Gewoon, omdat André van der Leek een vakman is.

Keukenvernieuwers biedt een mooie oplossing om je keuken een frisse en moderne uitstraling te geven. Met onze keukenvernieuwer André van der Leek zijn we tot een mooi renovatieplan gekomen.

André van der Leek krijgt een 10. Geleverde kwaliteit, goede tips/adviezen. Ruime kennis van wat nodig is/ mogelijk is.

André van der Leek komt zijn afspraken na. En levert netjes werk af.

A 9 for André van der Leek. We are really happy with our renovated kitchen. The service and communication was professional, costs transparent and the quality of work great. We are really happy to have chosen de KeukenVernieuwers and to have worked with Andre.

André van der Leek heeft goed zijn werk gedaan.

De kennismaking met André van der Leek was boven verwachting. Onze wensen werden rustig besproken en André kwam met de oplossing(en). Later kwam de offerte en is de planning besproken. Alles op een rustige en correcte manier. De dag van de uitvoering van de werkzaamheden was ook helemaal ok. Wij vinden André open, makkelijk en met name rustig en praktisch in de omgang, en zijn van mening dat een zeer bekwaam vakman de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Al met al was het ook nog een gezellige dag waarvoor onze dank. Zet dit voort. Een gezellige groet van Sonja en Paul.

André van der Leek is deskundig en afspraken worden nagekomen.

Ik heb nieuwe keukenkastdeurtjes en die zijn heel mooi en makkelijk schoon te maken. Ik ben er nog elke dag blij mee. Complimenten voor André van der Leek, die de werkzaamheden deskundig heeft verricht. De communicatie verliep uitstekend, vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering. Ik raad hem dan ook van harte aan als u een vernieuwing van uw keuken overweegt.

Back To Top