fbpx
skip to Main Content

De kennismaking met André van der Leek was boven verwachting. Onze wensen werden rustig besproken en André kwam met de oplossing(en). Later kwam de offerte en is de planning besproken. Alles op een rustige en correcte manier. De dag van de uitvoering van de werkzaamheden was ook helemaal ok. Wij vinden André open, makkelijk en met name rustig en praktisch in de omgang, en zijn van mening dat een zeer bekwaam vakman de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Al met al was het ook nog een gezellige dag waarvoor onze dank. Zet dit voort. Een gezellige groet van Sonja en Paul.

André van der Leek is deskundig en afspraken worden nagekomen.

Ik heb nieuwe keukenkastdeurtjes en die zijn heel mooi en makkelijk schoon te maken. Ik ben er nog elke dag blij mee. Complimenten voor André van der Leek, die de werkzaamheden deskundig heeft verricht. De communicatie verliep uitstekend, vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering. Ik raad hem dan ook van harte aan als u een vernieuwing van uw keuken overweegt.

André van der Leek krijgt een 10. Vakmanschap van het personeel voor niet standaard keukenmaten en oplossings gericht.

Zeer behulpzame vak mensen.  André van der Leek krijgt een 10.

André van der Leek is zeer vakkundig en zeer plezierig in de omgang. Komt afspraken prima na en denkt goed mee. André krijgt een 10.

André van der Leek heeft kennis van zaken en geeft advies als erom gevraagd wordt en komt met oplossingen.

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat dat André van der Leek heeft afgeleverd.

André van der Leek krijgt een 10. Keuken aangepast zoals afgesproken. Nette manier van werken en service. Het eindresultaat is precies zoals we hadden gehoopt.

Back To Top