skip to Main Content

André van der Leek heeft perfect gehandeld en alles keurig verzorgd.

André van der Leek is een vakman. Komt afspraak correct na, na het maken van een keurige offerte.

Het is zo mooi geworden het lijkt op een heel nieuwe keuken. Een 9 voor André van der Leek.

Alles is van begin tot eind goed geregeld door André van der Leek.

André van der Leek van krijgt een 8. Alles wat er volgens afspraak moest gebeuren, is naar allen tevredenheid verlopen.

André van der Leek werk fijn. Weinig tot geen breekwerk en ziet er weer uit als nieuw.

André van der Leek is een vakman en werkt zeer netjes. De keuken ziet er weer uit als nieuw en ook Andre zijn advies was zeer goed. Echt een aanrader als je geen hele nieuwe keuken wil en toch een keuken wil hebben die er helemaal als nieuw uit ziet. Hij krijgt een 10 van mij.

Vlotte service, goede prijs kwaliteit verhouding, geen opdringerige verkooppraatjes. Prima resultaat. André van der Leek krijgt een 10.

André van der Leek is vooral meedenkend en doet de complete keuken. Ik had geen loodgieter of elektricien apart nodig. Daarom een 10.

Goede en duidelijke offerte, service-gericht, en hij heeft veel ervaring. Hij is rustig en bekwaam. Een 10 voor André van der Leek.

Een 10 voor André van der Leek! Professionaliteit, vakwerk en goede communicatie. Ik heb inmiddels Andre’s visitekaartje doorgegeven!

Heldere aanpak, duidelijk communicatie en afspraken, mooie materialen, goed advies en prettige manier van werken. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit, zeer tevreden! Daarom een 9 voor André van der Leek!

Back To Top