fbpx
skip to Main Content

Benno Sprangers en zijn collega Marco hebben ons totaal ontzorgd. Denken mee, hebben de juiste ervaring en zorgen voor een prachtig eindproduct. Hij krijgt een 10.

Benno Sprangers is vakkundig. Komen afspraken na.

Benno Sprangers krijgt een 9. Goede service en fijne mensen in je huis.

Benno Sprangers is een serieuze man en precies in zijn werk erg goed.

Benno Sprangers krijgt een 10. Prima service. Geen hele verbouwing. Er wordt meegedacht. Prettig aan huis de plannen bespreken.

Benno Sprangers en Marco zijn 2 fantastische werkers, niets is te veel, en werken keurig. Een 10 voor Benno. Een aanrader voor uw keuken.

Benno Sprangers was een goede vertegenwoordiger cq installateur. Verstand van zaken, en erg vriendelijk. De plaatsing en het slopen was sneller geregeld dan gepland was. En de nazorg en service was uitstekend. Een 10 voor Benno.

Geweldige SERVICE me de hoofdletter S. Benno Sprangers krijgt een 10.

Benno Sprangers krijgt een 9. Goede service en werken netjes. Gewoon top team Benno en Marco!

We hebben een prettig contact ervaren met zowel Benno Sprangers als Marco. Ook in de aanloop naar de daadwerkelijke vernieuwing was het contact met Benno goed en werd er snel en adequaat gereageerd met duidelijke adviezen. Een 10 voor Benno.

Benno Sprangers krijgt een 10. Benno en Marco hebben samen de keuken vernieuwd. Ze werkten erg netjes, en waren erg vriendelijk. Ruimde alles keurig op na afloop. Helaas één onderdeel verkeerd geleverd. Gelukkig wordt dit op korte termijn opgelost.

Benno Sprangers krijgt een 10. Het eerste gesprek gaf een betrouwbare vakkundige indruk. Offerte kort daarna ontvangen en uiteindelijk zijn de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Back To Top