skip to Main Content

Zeer nette service, duidelijke prijsstelling, vriendelijk contact en een mooi eindresultaat! Benno Sprangers krijgt een 10.

Een 10 voor Benno Sprangers. Hij is een echte vakman, geeft persoonlijk advies en denkt goed mee. Benno heeft netjes en rustig gewerkt.

 

Benno Sprangers krijgt een 10 omdat onze opdracht tot volle tevredenheid werd uitgevoerd.

 

Een 10 voor Benno Sprangers:

1. Alles in één pakket: bezoek inventarisatie-bestellen-maken-registratie apparaten
2. Denken in oplossingen en ook vinden
3. Servicegerichtheid
4. Netheid
5. Vriendelijkheid

Een 10 voor Benno Sprangers. De Keuken vernieuwers bieden een nieuw uiterlijk zonder veel sloopwerk. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Benno Sprangers krijgt een 10. Van begin tot eind zeer tevreden over het gehele traject.

Benno Sprangers van De Keukenvernieuwers heeft bij ons oa het keukenblad vernieuwd. Alles ging precies volgens afspraak en het resultaat is prachtig en netjes afgewerkt. Benno Sprangers krijgt van mij een 10.

Benno Sprangers krijgt een 10. Als je je keuken nieuw leven wilt inblazen zit je bij De Keukenvernieuwers goed. Benno is zeer professioneel, geeft goed advies, denkt met je mee en.. neemt ruim de tijd voor een gesprek. Service gericht boven sales gedreven en komt afspraken na, heel fijn! Onze keuken was ruim 15 jaar oud en is weer zo goed als nieuw. Benno heeft voor ons vernieuwd: keukenblad en vensterbank, kraan en wasbak, inductie kookplaat, achterwand en oven. Wij zijn zeer tevreden!

Benno Sprangers krijgt van mij een 10. Top service, ze denken echt mee, werken goed volgens schema en je kan ze altijd bereiken. Had niet beter kunnen wensen.

Benno Sprangers krijgt van mij een 10. Betrouwbaar, correct, kwaliteit. Goede communicatie.

Benno Sprangers is een echte professional. Vakbekwaam, helder in z’n communicatie, en buitengewoon vriendelijk. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je, denkt mee, stelt heldere offertes op en, nogal belangrijk, hij heeft een prachtige keuken voor me geïnstalleerd. Echt een aanrader!

Ik ben zeer tevreden over het werk van Benno Sprangers en Marco, nieuwe keukenfronten en verlichting boven spoelbak, alles ging volgens afspraak. Ik heb nu weer een mooie keuken. Nogmaals bedankt Benno en Marco!

Back To Top