skip to Main Content

Een 9 voor Benno Sprangers. Hij is vriendelijk en werkt overzichtelijk. Hij denkt goed mee om met een paar aanpassingen je keuken weer mooi te maken!

Keurig gewerkt, denkt goed mee en de communicatie was ook goed. Een 1o voor Benno Sprangers.

Een 1o voor Benno Sprangers. Rustige man met inlevingsvermogen. Voelt wat financieel haalbaar is en zo ook info/advies gegeven. Keurig gewerkt en ondanks de Coronacrisis snel en vakbekwaam gewerkt.

Goede begeleiding met het ontwerpen en veranderen van mijn keuken. Alles is netjes afgewerkt en het was voor mij gezellig om ze in huis te hebben. Snelle werkers en goede samenwerking onderling. Daarom een 1o voor Benno Sprangers.

Opdracht volgens planning uitgevoerd en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarom een 1o voor Benno Sprangers.

Ik heb goede adviezen gekregen en hij komt zijn afspraken na. Een 9 voor Benno Sprangers.

Een 10 voor Benno Sprangers. Mijn ervaring is heel goed. Goede adviezen en afspraken worden nagekomen. Had veel vertrouwen en dat is niet beschaamd. Het resultaat is prachtig!

Intake was duidelijk, vriendelijk en professioneel. Werkzaamheden werden correct en volgens de opgave uitgevoerd op een rustige en deskundige manier. Benno Sprangers krijgt een 9.

Ga zo door en probeer deze persoonlijke, vriendelijke en deskundige manier van werken vast te houden!

Benno Sprangers en zijn team hebben onze keuken vernieuwd, en het eindresultaat is echt prachtig geworden, alles is zó mooi en strak afgewerkt! Maar ook het hele proces verliep super: vanaf het doorspreken van de wensen en mogelijkheden (er werd goed meegedacht, geadviseerd en gecalculeerd wat er binnen ons budget past) tot en met het nakomen van afspraken. Planning en communicatie waren punctueel, er is zeer netjes gewerkt en toen er aan het einde nog een punt niet in orde bleek (waarvan de verantwoordelijkheid een beetje in het midden lag), is dit meer dan goed opgelost. En hierdoor is het eindcijfer wat ik zou geven echt van een 8 naar een 10 gegaan. En alles binnen begroting en zonder meerkosten. Dat hoor of zie je vandaag de dag niet vaak meer. Benno Sprangers krijgt een 10.

Ga zo door, top!

Benno Sprangers krijgt een 9. Hij heeft keurig netjes gewerkt, is helder, duidelijk en vakkundig.

Zeer nette service, duidelijke prijsstelling, vriendelijk contact en een mooi eindresultaat! Benno Sprangers krijgt een 10.

Een 10 voor Benno Sprangers. Hij is een echte vakman, geeft persoonlijk advies en denkt goed mee. Benno heeft netjes en rustig gewerkt.

 

Back To Top