skip to Main Content

Benno Sprangers krijgt een 10. Ideaal dat jullie aan huis komen voor mensen zoals wij die niet naar die verschrikkelijke zaken willen. Erg vriendelijk, meedenkend en zeker vakkundig.

Benno Sprangers geeft goed advies, werkt netjes, houdt zich aan afspraken. Een 10 voor Benno.

Benno Sprangers geeft eerlijk en duidelijk advies. Heldere communicatie, uitvoering conform afspraak en hoge kwaliteit producten. Een 10 voor Benno.

Benno Sprangers levert service en kwaliteit. Afwerking is perfect.

Goed, vriendelijk en niets is teveel. Benno Sprangers krijgt van ons een 9.

Benno Sprangers geeft deskundig advies, rustige en deskundige uitvoering. Een 10 voor Benno.

Het gehele traject is zeer goed verlopen, we zijn zeer tevreden over jullie. Het adviesgesprek, de bevestiging van de afspraken, de levering van de spullen en de renovatie van de keuken. We zijn nu nog in afwachting van de levering van 2 deurtjes met grepen, deze waren zonder grepen geleverd. Maar daar kon Benno Sprangers niets aan doen, dat is vanuit de leverancier van de frontjes niet goed gegaan. Ook dit zal naar tevredenheid opgelost worden, daar ben ik van overtuigd.

Benno Sprangers was deskundig informatief, meedenkend en niet opdringend. Een 9 voor Benno.

Ontzettend tevreden over de kwaliteit en ook de communicatie is erg prettig verlopen. Benno Sprangers krijgt een 10.

Benno Sprangers wil meedenken met de plannen om keuken te renoveren. Hij komt zijn afspraken na, heeft de afgesproken werkzaamheden keurig en netjes uitgevoerd en nagenoeg geen overlast.

Benno Sprangers krijgt een 9. De keuken werd zeer netjes en vakkundig opgeknapt, en Benno denkt echt mee met onze wensen.

Op en top professionaliteit in kwaliteit, maar ook voornamelijk aandacht voor de klant en zijn/haar wens. Werken super netjes en met beleid. Niks is teveel en werken met inzet richting super Service verlening en Klantvriendelijkheid. Dit alles gepaard met het beste gereedschap, wat heeft geresulteerd in een eindproduct welke boven onze verwachtingen is afgeleverd. Voor ons is Benno Sprangers een begrip als het om keukens gaat! Super bedankt nogmaals Benno en Marco, jullie zijn toppers, van ons krijgen jullie een dikke 10!

Back To Top