skip to Main Content

Geweldig resultaat alles is mogelijk, duurzaam om de keuken te vernieuwen i.p.v. helemaal vervangen. Maar ook dat is mogelijk. Bij ons keuken voorkant vernieuwd, nieuwe aansluitingen voor elektra en extra kastjes geplaatst. We zijn er erg blij mee, Benno Sprangers denkt met je mee in alle mogelijkheden die er zijn en adviseert. En in twee dagen geplaatst ondanks verschillende uitdagingen die we tegenkwamen. Geweldig gedaan, aanrader! Een 10 van ons.

De Keukenvernieuwers doen vakkundig werk en het resultaat is een prachtige (droom)keuken. Benno Sprangers krijgt daarom een 10.

Benno Sprangers krijgt een 9. Ik ben zeer tevreden! Optisch gezien misschien weinig veranderd, maar de nieuwe verlichting onder de keukenkastjes, de nieuwe afzuigkap en vaatwasser zijn goed geïnstalleerd. Benno is zeker aan te bevelen, 100%!

Benno Sprangers en zijn collega zijn vakmannen die nauwkeurig werken en goed adviseren. Hij krijgt van ons een 10.

Een 10 voor Benno Sprangers. Zeer goed meedenkende en vakkundige monteurs, direct reagerend op mails ed. Betrouwbaar proactief in voorstellen om iets op te lossen. Hij werkt heel precies met een keurige afweking van de keuken.

Benno Sprangers krijgt een 10. De afspraken zijn nagekomen en het resultaat na de renovatie ziet er geweldig uit!

Ik ben erg tevreden over de professionele en vriendelijke manier waarop ik van begin af aan geholpen ben door Benno Sprangers. Hij krijgt een 10.  Zowel bij het maken van de juiste keuze als bij de uitvoering. In twee dagen tijd een ‘nieuwe’ keuken, ben er erg blij mee.

Een 9 voor Benno Sprangers. Hij is vriendelijk en werkt overzichtelijk. Hij denkt goed mee om met een paar aanpassingen je keuken weer mooi te maken!

Keurig gewerkt, denkt goed mee en de communicatie was ook goed. Een 1o voor Benno Sprangers.

Een 1o voor Benno Sprangers. Rustige man met inlevingsvermogen. Voelt wat financieel haalbaar is en zo ook info/advies gegeven. Keurig gewerkt en ondanks de Coronacrisis snel en vakbekwaam gewerkt.

Goede begeleiding met het ontwerpen en veranderen van mijn keuken. Alles is netjes afgewerkt en het was voor mij gezellig om ze in huis te hebben. Snelle werkers en goede samenwerking onderling. Daarom een 1o voor Benno Sprangers.

Opdracht volgens planning uitgevoerd en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarom een 1o voor Benno Sprangers.

Back To Top