skip to Main Content

Het is om te beginnen een goed en duurzaam concept, om een keuken waar maar ten dele iets mis mee is op te knappen in plaats van geheel te vervangen. Ten tweede hebben wij er nu een heel goede ervaring mee. Goede kwaliteit voor een nette prijs. En niet de enorme uitgave en het gedoe van een compleet nieuwe keuken. Benno Sprangers krijgt een 10.

Benno Sprangers krijgt een 8.

Benno Sprangers en Marco hebben mijn keuken schitterend opgeknapt, het is nu een paleisje geworden. Bovendien hebben ze op een zeer prettige manier in mijn huis gewerkt. Door hun professionaliteit had ik er alle vertrouwen in. Het was vakwerk wat ze afgeleverd hebben. Hij krijgt een 10.

Benno Sprangers krijgt een 10. Hele goede en professionele vaklui. Eerlijke adviezen, duidelijke communicatie en super netjes!

Benno Sprangers krijgt een 9. Communicatie rondom de planning kan beter: We wachten nog op verdere afwerking, maar hebben geen idee, wanneer dit kan plaatsvinden.

Geweldig resultaat alles is mogelijk, duurzaam om de keuken te vernieuwen i.p.v. helemaal vervangen. Maar ook dat is mogelijk. Bij ons keuken voorkant vernieuwd, nieuwe aansluitingen voor elektra en extra kastjes geplaatst. We zijn er erg blij mee, Benno Sprangers denkt met je mee in alle mogelijkheden die er zijn en adviseert. En in twee dagen geplaatst ondanks verschillende uitdagingen die we tegenkwamen. Geweldig gedaan, aanrader! Een 10 van ons.

De Keukenvernieuwers doen vakkundig werk en het resultaat is een prachtige (droom)keuken. Benno Sprangers krijgt daarom een 10.

Benno Sprangers krijgt een 9. Ik ben zeer tevreden! Optisch gezien misschien weinig veranderd, maar de nieuwe verlichting onder de keukenkastjes, de nieuwe afzuigkap en vaatwasser zijn goed geïnstalleerd. Benno is zeker aan te bevelen, 100%!

Benno Sprangers en zijn collega zijn vakmannen die nauwkeurig werken en goed adviseren. Hij krijgt van ons een 10.

Een 10 voor Benno Sprangers. Zeer goed meedenkende en vakkundige monteurs, direct reagerend op mails ed. Betrouwbaar proactief in voorstellen om iets op te lossen. Hij werkt heel precies met een keurige afweking van de keuken.

Benno Sprangers krijgt een 10. De afspraken zijn nagekomen en het resultaat na de renovatie ziet er geweldig uit!

Ik ben erg tevreden over de professionele en vriendelijke manier waarop ik van begin af aan geholpen ben door Benno Sprangers. Hij krijgt een 10.  Zowel bij het maken van de juiste keuze als bij de uitvoering. In twee dagen tijd een ‘nieuwe’ keuken, ben er erg blij mee.

Back To Top