skip to Main Content

Hij komt zijn afspraken na, zeer tevreden!

waarbij de nadruk ligt op de almaar stijgende lasten en er middels de keukenvernieuwer kans op besparing is! Een 8 voor Bernhard Verhage.

De rustige en toch snelle manier van werken en alles volgens van te voren opgegeven kosten. Een 9 voor Bernhard Verhage.

Een 9 voor Bernhard Verhage omdat hij goed werk aflevert. Kortom gewoon top!

Een 10 voor Bernhard Verhage. De heer Verhage werkt met grote nauwkeurigheid en is in onze ogen een echte vakman!

Een negen voor Bernhard Verhage. Voor de prijs, de correcte service en de keus. Bernhard denkt goed mee.

Een negen voor Bernhard Verhage. Omdat als je twijfelt of je aan een nieuwe keuken wil beginnen of je oude keuken wat wil opfleuren zodat de kosten drastisch minder zijn dan is De Keukenvernieuwer toch een aanrader. Bernhard denkt goed mee.

De aanbeveling ging via een collega die ik vertrouw. Dat was al een goed begin. Bernhard Verhage, de uitvoerend keukenvernieuwer bleek een vertrouwen wekkend persoon, Vakkundig, secuur, rustig en overdenkend. Het geeft de basis De Keukenvernieuwers aan te bevelen bij anderen. Een 10 voor Bernhard.

Een verouderde keuken kan erg opknappen met de werkzaamheden van de Keukenvernieuwers. Er wordt netjes en vlot gewerkt door Bernhard Verhage en daarom geef ik hem een 9.

Goede service, goede afspraken. We geven Bernhard Verhage een 10!

Ik ben zeer tevreden over het hele proces om mijn keuken te vernieuwen, van begin tot einde. Bernhard Verhage is zeer kundig en professioneel.

Een 9 voor Keukenvernieuwer Bernhard Verhage. Bernhard levert goed werk. Hij is zeer deskundig.

Back To Top