skip to Main Content

Ik had er vertrouwen in en alles is goed gekomen! Bjorn heeft netjes gewerkt. Een 10 voor Bjorn Timmermans.

Nieuwe keuken met alle goede adviezen, geplaatst door Bjorn Timmermans. Er was bij 1 deurtje de handgreep vergeten, dit kan gebeuren. Maar nu heeft Bjorn ongeveer 1 week geleden een handgreep gemonteerd maar dit is een in tweeën gedeelde handgreep. Ziet dus nog steeds niet uit. Dit is niet de schuld van Bjorn maar van De Keukenverniewers. Ik verwacht dat dit binnenkort goed vervangen wordt. Een 5 voor De Keukenvernieuwers.

Een 9 voor Bjorn Timmermans voor de service die geleverd is en het meedenken met de benodigde oplossing. Contact per mail en telefoon was snel en goed. En ook tijdens de werkzaamheden was het contact professioneel, persoonlijk en goed.

Een 10 voor Bjorn Timmermans. Duidelijke informatie en hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. Stipte levering en montage.

Ga vooral zo door!

Een 10 voor Bjorn Timmermans. Flexibel, goede ideeën, goede kwaliteit, goede service en betrouwbaar!

Nieuwe keuken met alle goede adviezen, geplaatst door Bjorn Timmermans. Erg deskundig, goede ideeën. Heel precies. We zijn blij dat we de opdracht aan hem hebben gegeven. Zeer tevreden. Bedankt Bjorn. Je verdient een dikke tien!

Bjorn Timmermans krijgt een 10. De prijs is oké en de afwerking prima.

Bjorn Timmermans van De Keukenvernieuwers krijgt van ons een 10. We werden goed geadviseerd. Hij werkt netjes.

Bjorn Timmermans van De Keukenvernieuwers is klantvriendelijk. Hij denkt mee in oplossingen. Een negen voor Bjorn.

Bjorn Timmermans van De Keukenvernieuwers levert vakwerk in alle opzichten. De levering van de spullen was royaal op tijd zoals afgesproken tijdens onze overeenkomst. Ben super tevreden met mijn nieuwe keuken. Alle lof voor jullie!!!

Goede service en vakmanschap. Bjorn Timmermans is zeer deskundig, een 9.

Goede service en prima kwaliteit voor een faire prijs. Bjorn Timmermans verdient een 10.

Back To Top