fbpx
skip to Main Content

Collin Stomps levert goede service en is een aardige monteur.

Omdat zowel het contact vooraf als de feitelijke plaatsing door Collin super fijn zijn verlopen en ik heel blij ben met de ‘nieuwe’ keuken! Collin Stomps heeft ook heel fijn en goed geadviseerd over onderdelen. Een 10 voor Collin.

 Collin Stomps krijgt een 10. Professionals die goed meedenken. Daarnaast zeer goed werk geleverd.

 Collin Stomps krijgt een 10. Vakkundig, realistisch, betrouwbaar en service nazorg.

Een 10 voor Collin!
1. vanwege het verkrijgen van een zeer aantrekkelijk keuken aanzien tegen een zeer redelijke prijs als het onnodig of ongewenst is de gehele keuken te vervangen
2. het ervaren van gedegen vakkennis, inzet en meedenken van in ons geval Collin Stomps. Zijn communicatie via e-mail en anderszins liet niets te wensen over.

Collin Stomps werkt netjes en correct.

Omdat wij zeer tevreden zijn over de snelle service van Collin Stomps. Hij reageerde heel snel op een vraag van ons en gaf goede adviezen. Ondanks de grote drukte heeft hij zo snel als mogelijk een inductiekookplaat en afzuigkap geïnstalleerd en een paar weken later op zijn advies een mooi spatscherm achter de kookplaat. Het is een super monteur! Hij is gezellig en werkt keihard. Als het nodig is zullen wij graag weer een beroep op hem doen. Een 9 voor Collin.

Collin Stomps krijgt een 10. Een nieuwe keuken voor weinig geld, service en vakmanschap.

Collin Stomps krijgt een 9. Met een eenvoudige opknapbeurt is mijn keuken weer als nieuw! Goede uitleg en informatie vooraf. Montage en verkoop door dezelfde persoon. Top!

Een 9 voor Collin Stomps. Het is een goede mogelijkheid om duurzaam bezig te zijn.

Een 9 voor Collin Stomps. Dit betreft dan vooral de monteur, omdat hij in mogelijkheden dacht ipv beperkingen en zijn zeer nette manier van werken.

Een 10 voor Collin Stomps. Geen gedoe met verbouwingen.

Back To Top