skip to Main Content

Collin Stomps is een echte vakman. Van begin tot eind alles tip top geregeld. Bij het kennismakingsgesprek denkt hij mee zonder te verkopen. Bij de offerte legt hij alles goed uit Bij de vervolgprocedure alles goed . En het plaatsen ,alleen perfect is goed genoeg voor Collin. Prachtig resultaat. Lijkt of ik een nieuwe keuken heb. Een 10 voor Collin.

Collin Stomps heeft de frontjes van onze keuken vervangen. Wij zijn zeer tevreden! De folie van de oude frontjes liet los. Met de nieuwe frontjes ziet de keuken er weer prima uit! Helaas werd één frontje in de verkeerde maat geleverd, maar deze wordt nog nageleverd. Colin werkt snel en netjes, bedankt Collin!

Collin Stomps is zeer vakbekwaam en geeft heel erg goed advies. Wij zijn zeer tevreden. Hartelijk dank! Collin krijgt een 9.

Collin Stomps heeft goed werk geleverd, een 10!

Snelle reactie, prettig contact, duidelijke uitleg, snelle levering, goed resultaat, goede prijs. Heel prettig om zaken mee te doen! Collin Stomps krijgt een 10.

Collin Stomps is een deskundige en vriendelijke monteur. Hij doet wat is afgesproken. Prima service!

Het was heel gemakkelijk om een afspraak te maken. Deze was met een goede reden wat later dan gehoopt, maar hier is duidelijk over gecommuniceerd. Collin Stomps is vriendelijk. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en nam hier ook ruim de tijd voor. Zijn adviezen waren duidelijk net als de gemaakte afspraken. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Het plaatsen van de nieuwe onderdelen is snel en heel netjes gedaan. We zijn heel erg tevreden en raden de Keukenvernieuwers zeker aan.

Collin Stomps heeft kennis en is klantgericht. Hij geeft goede adviezen en komt afspraken na. Een 9 voor Collin.

Vriendelijke en goede service door Collin Stomps. Betrouwbaar. Mooi resultaat. Eerlijk in wat wel en niet kan.Hij heeft snel gewerkt, een 10 voor Collin.

Wij zijn zeer te spreken over Collin Stomps. Komt zijn afspraken na, werkt netjes, denkt mee. Een vakman met hart voor zijn werk. Eerlijk en betrouwbaar. Onze keukenrenovatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. We wachten nog op een klein onderdeel (foutje van de fabriek). Dikke pluim voor Collin. Houd deze man in ere !

Ben zeer tevreden met het resultaat. Alles is netjes afgewerkt en Collin Stomps is zeer ervaren en vriendelijk. Hij krijgt een 9.

 Collin Stomps is goede vakman, die meedenkt! Hij krijgt een 9.

Back To Top