skip to Main Content

Toen Collin kwam om de offerte te maken dacht hij mee met onze wensen en kwam met diverse opties. Offerte kwam binnen de afgesproken tijd en de prijs was zeer redelijk. Het leek even vertraging op te lopen door leveringsproblemen van bepaalde materialen, maar hierover werden we op tijd geïnformeerd en daardoor voelde dit ook niet als een probleem. Uiteindelijk kon gelukkig toch alles volgens afspraak door gaan. Het contact met Collin was prettig, hij werkt netjes en precies. Binnen twee werkdagen hadden we een compleet andere keuken! Collin Stomps krijgt een 9.

Collin Stomps krijgt een 10. Op maandagmorgen kwam een goedgemutste Collin binnen. Hij kwam het werkblad, kraan en achterwand vervangen van onze keuken. Na het sloopwerk dat met overleg gedaan werd, begon de opbouw. Na passen en meten werden het werkblad en achterwand geplaatst. Problemen werden door Collin vakkundig opgelost. Daarna werd de kraan geplaatst en werden de laatste handelingen verricht om het geheel vakkundig op te leveren. Collin, bedankt!

Collin Stomps krijgt een 9. Goede service en betrouwbaar. Enige jammere is dat de vernieuwers zo druk zijn en je dus wel geduld moet hebben.

Collin Stomps krijgt een 10. Vakmanschap en afspraken nakomen.

Collin Stomps krijgt een 10. Goedkoop alternatief als de apparatuur nog goed is.

We kregen maatwerk geleverd, er werd goed meegedacht, afspraken waren helder en werden nagekomen. Collin Stomps krijgt een 10.

De heer Stomps werkte uiterst secuur en zeer netjes. Hij denkt heel erg mee om de juiste oplossingen te verwezenlijken. Alles in de geplande tijd en met een fantastisch resultaat, Zeer, zeer ,zeer tevreden met deze keukenvernieuwer. Collin Stomps krijgt een 10.

Vanwege de totaal beleving. Een duidelijke beoordeling van wat nodig is voor een vernieuwing van de keuken, waaraan de nodige tijd wordt besteed. Een duidelijke en directe prijsopgave en een direct duidelijke datum afspraak voor de uitvoering. De renovatie is uiterts professioneel uitgevoerd. Collin Stomps krijgt een 10.

Collin Stomps krijgt een 10. Zeer tevreden, fantastisch werk afgeleverd. Collin vinden wij een goede vakman maakt alles bespreekbaar. Wij hebben prettige dagen tijdens de renovatie gehad en het resultaat is verbluffend. Onze zeer oude keuken staat er als nieuw bij. Alles steeds netjes opgeruimd! Dikke pluim en hij krijgt een 10.

Collin Stomps komt zijn afspraken na en heeft goede service verleend. Hij krijgt een 9.

Wij zijn heel erg tevreden over de klus die bij ons gedaan is. Heel prettig en vakkundig werk. We zijn super enthousiast. En zullen ieder die er om vraagt of een klus heeft zeker de keukenvernieuwers aanbevelen. En tot slot vielen de kosten ons ontzettend mee. Collin Stomps krijgt een 10.

Werken netjes, zijn meedenkend en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Collin Stomps krijgt een 9.

Back To Top