fbpx
skip to Main Content

Erik de Kort werkt snel en precies.

Een 10 voor Erik. Zeer deskundig en accuraat door Erik de Kort.

Zeer tevreden over de werkzaamheden van Erik de Kort

Erik de Kort krijgt een 9. Goede prijs kwaliteit verhouding. Komt afspraken na, werkt netjes en bekwaam. Prettig persoon om mee samen te werken. Omdat er een frontje nabesteld moest worden, heb ik deze enquête wat later ingevuld.

Erik de Kort werkt met mooie materialen.

Mijn keuken is weer perfect Erik de Kort.

Correcte afwikkeling door Erik de Kort.

Het gaat om vertrouwen. Erik de Kort voldoet aan dit profiel. Zijn werkwijze is positief en precies. Helaas is de levering van apparatuur vertraagd waardoor het werk nog niet af is.

Goedkoper dan een nieuwe keuken en net zo mooi! Erik de Kort krijgt een 9.

Erik de Kort krijgt een 10 omdat een hele nieuwe keuken hier niet tegenop kan. Een prachtige keuken gekregen met alleen nieuwe frontjes, achterwand en afzuigkap/combi-magnetron en koelkast.

Erik de Kort van de Keukenvernieuwers is zijn afspraken altijd nagekomen. Hij heeft onze keuken fantastisch gerenoveerd. Zijn erg tevreden hoe hij oude keukendeurtjes heeft vervangen voor nieuwe. Werkt ook heel netjes.

‘Onze’ keukenvernieuwer Erik de Kort heeft geweldig werk geleverd. Niet alleen is hij prettig om over de vloer te hebben, vriendelijk, netjes en werkt hij extreem nauwkeurig, ook denkt hij mee en geeft deskundig advies. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en Erik heeft vakmanschap geleverd met het plaatsen. We zijn zeer tevreden over het resultaat en raden iedereen een keuken ‘make over’ aan van De Keukenvernieuwers. Een 10 voor Erik.

Back To Top