skip to Main Content

Goed contact gelegd; keurig werk geleverd na een duidelijk advies. Vriendelijk, daarom krijgt Erik de Kort een 10.

Erik de Kort krijgt een 10. Kwaliteit zonder verborgen kosten.

Omdat het niet altijd nodig is om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Erik de Kort is zeer deskundig.

Uitstekende behandeling en afwikkeling; klasse door Erik de Kort!!!

Erik de Kort dacht goed mee over de oplossingen. We wilden graag de oude keuken nog een ronde mee laten gaan en alleen het nodige vernieuwen. Nu blij met de mooie nieuwe afzuigkap en de moderne kastverlichting met afstandsbediening. De prijs viel mee. Erik komt alle afspreken na en heeft keurig werk geleverd. We zijn weer blij met onze keuken. Een 10 voor Erik.

Erik de Kort wil dat de klant tevreden is en doet daar zijn uiterste best voor.

We zijn erg tevreden met het resultaat. Erik werkt erg netjes. Alles verloopt zoals afgesproken. Een 9 voor Erik de Kort.

Bij een eerste afspraak werd al snel duidelijk dat er bij ons méér moest worden gedaan dan alleen renoveren. Dat werd dus een compleet nieuwe keuken. Geen nood: Erik de Kort schakelde een collega in (Erwin) die dáár weer gespecialiseerd in was. Er werd voor ons een compleet nieuwe keuken ontworpen. Er werd niet alleen goed geluisterd naar onze wensen, er werd ook meegedacht naar oplossingen en mogelijkheden. Elke afspraak die wij maakten werd tot op de minuut nagekomen.

Wij vonden het ook erg prettig dat er niets werd opgedrongen, geen woorden van “als u nú beslist dan ….” Ook werd er naar ons gevoel een eerlijke prijs afgegeven. Geen handje klap zoals bij de meeste keukenboeren.

Voor het plaatsen werd weer andere collega (Joep) ingeschakeld. Die, samen met Erik, de keuken perfect heeft afgeleverd. We zijn er erg blij mee.

Erik de Kort werkt netjes en goed en alles wordt tijdig geleverd!

Erik de Kort krijgt een 10 omdat de afspraken worden nagekomen, hij heel netjes werkt en ook netjes heeft opgeruimd. Kortom; zeer tevreden!

Een 10 voor Erik de Kort. Erik heeft de keuken keurig opgeknapt. Alles werd naar wens vernieuwd en aangepast.

Hij heeft kennis van zaken en werkt vooral ook zeer netjes en erg secuur! Top! Erik de Kort krijgt een 10.

Back To Top