skip to Main Content

Een 9 voor Erik de Kort. Onze keuken is netjes gerenoveerd door een vakman.

Een 10 voor Erik de Kort. Erik is een secure vakman. Denkt mee in oplossingen. Hij heeft een hele mooie keuken afgeleverd. Als hij klaar is, is je vertrek ook netjes opgeruimd. Erik de Kort krijgt van mij een tien.

Een 9 voor Erik de Kort. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Erik de Kort krijgt van ons een dikke 10! Dankzij zijn goede adviezen en vakmanschap genieten wij van een prachtige gerenoveerde keuken. Denkt goed mee, werkt heel netjes en komt afspraken keurig na en is gezellig in de omgang. Een aanrader.

Een 9 voor Erik de Kort. Ben zeer tevreden over de renovatie van de keuken. De oude deurtjes vervangen en de lades vernieuwd. De keuken ziet er weer als nieuw uit !! Dhr. Erik de Kort was zeer accuraat en een hardwerkende persoon . Erik ,hartelijk dank voor de mooie keuken.

Erik is betrouwbaar, service gericht, goede kwaliteit. Hij komt afspraken na. Erik de Kort krijgt een 9.

Erik de Kort krijgt een 10. Netjes gewerkt, keuken ziet er weer goed uit.

Erik de Kort heeft ons voorzien van uitstekend advies, komt altijd zijn afspraken na en levert, ook niet onbelangrijk, vakwerk. Tijdens de plaatsing van de nieuwe fronten heeft Erik zelfs enige bestaande problemen met de keuken verholpen. Ten slotte is Erik een fijne man om over de vloer te hebben. Kortom niets dan lof en we zouden hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Hij krijgt een 10.

Erik de Kort is een geweldige vakman.

Erik de Kort geeft goede voorlichting, er wordt meegedacht en alle afspraken worden stipt nagekomen.

Erik de Kort werkt snel en precies.

Een 10 voor Erik. Zeer deskundig en accuraat door Erik de Kort.

Back To Top