skip to Main Content

Frank Rouwenhorst is een fijne monteur die zijn afspraken nakomt en zelfs alle rotzooi mee neemt. Niets dan lof voor hem. Frank Rouwenhorst krijgt een 10.

Komen hun afspraken na en zijn punctueel. Frank Rouwenhorst krijgt een 9.

Er wordt prima werk geleverd voor een redelijke prijs. Frank is een prima kerel, die met je meedenkt en heel netjes werkt. Frank Rouwenhorst krijgt een 9.

Ik zou Frank Rouwenhorst aanbevelen omdat hij rustig en precies werkt. Hij denkt goed mee en komt de afspraken goed na. De keuken is als nieuw, ben er super tevreden mee. Frank Rouwenhorst krijgt een 10.

Frank Rouwenhorst krijgt een 9. Frank heeft alles netjes geïnstalleerd. Hij werkt keurig en netjes.

Zeer vakkundig, goede service, kwaliteitsmaterialen en zeer vriendelijk. Frank Rouwenhorst krijgt daarom een 10.

Snel en goed werk door Frank Rouwenhorst.

Wat ik prettig vond is dat Frank Rouwenhorst met mij mee dacht en met ideeën kwam waar ik zelf niet aan had gedacht Hij werkt netjes en laat alles schoon en opgeruimd achter.

Frank Rouwenhorst geeft goede voorlichting wat de mogelijkheden zijn. De tijd die daar voor genomen wordt. Niet opdringerig erg vrijblijvend. Geen haastwerk. Keurig afgewerkt. Een prettige samenwerking. Een 9 voor Frank

Frank Rouwenhorst krijgt een 9 omdat een nieuwe keuken veel duurder is. Er wordt in deze tijd veel te veel onnodig weggegooid.

Frank Rouwenhorst is een vriendelijke en vakkundige man. Hij krijgt een 9.

Back To Top