fbpx
skip to Main Content

Snel en goed werk door Frank Rouwenhorst.

Wat ik prettig vond is dat Frank Rouwenhorst met mij mee dacht en met ideeën kwam waar ik zelf niet aan had gedacht Hij werkt netjes en laat alles schoon en opgeruimd achter.

Frank Rouwenhorst geeft goede voorlichting wat de mogelijkheden zijn. De tijd die daar voor genomen wordt. Niet opdringerig erg vrijblijvend. Geen haastwerk. Keurig afgewerkt. Een prettige samenwerking. Een 9 voor Frank

Frank Rouwenhorst krijgt een 9 omdat een nieuwe keuken veel duurder is. Er wordt in deze tijd veel te veel onnodig weggegooid.

Frank Rouwenhorst is een vriendelijke en vakkundige man. Hij krijgt een 9.

Ik kan niet spreken voor alle keukenvernieuwers, maar met het werk van meneer Frank Rouwenhorst ben ik zeer tevreden. Hij luistert goed naar je wensen, denkt mee in oplossingen, is duidelijk in uitleg en levert zeer goed werk. Hem zal ik zeker bij anderen aanbevelen en mocht mijn keuken er weer aan toe zijn zal ik hem zeker weer vragen het werk te doen.

Frank Rouwenhorst werkt zeer nauwkeurig. Denkt goed mee wat de mogelijkheden zijn. Is vriendelijk en komt zijn afspraken goed na.

Een 9 voor Frank. Mede door de uitgebreide heldere toelichting op zowel de informatie als de gang van zaken en mogelijkheden rondom de vernieuwing van onze keuken en de wijze waarop de uitvoerder, Frank Rouwenhorst, de gang van zaken uitlegde en ook de keuken zeer vakkundig vernieuwde!

Vakmanschap, Frank Rouwenhorst heeft bij ons goed werk afgeleverd, duidelijke informatie gegeven wat er mogelijk was.

Frank Rouwenhorst krijgt een 10. Keukenzaken zitten niet te wachten op klanten die hun keuken willen aanpassen, zij verkopen liever een geheel nieuwe keuken. Bij de Keukenvernieuwers kun je net zoveel veranderen als je zelf wilt.

Al vanaf het eerste gesprek met Frank Rouwenhorst, onze keukenvernieuwer, hadden we een goed gevoel. Deze man weet waar hij het over heeft. Iemand die met ons meedenkt en oplossingen kan bedenken voor de uitdagingen die onze keuken had. Onze keuken is ooit gemaakt door mijn vader en heeft dus niet overal standaard maten. Voor Frank geen probleem. Vakkundig heeft hij in 3 dagen onze traditionele keuken omgetoverd in een moderne variant. We zijn ontzettend blij met het resultaat en hebben al aan meerdere vrienden De Keukenvernieuwers – met een gerust hart – aangeraden. Een 10 voor Frank.

Back To Top