fbpx
skip to Main Content

Frank van Oers krijgt een 10. Prima service, uitstekend werk, netjes en vooral ook een goed vakman en goed mens!!!!

Frank van Oers, werkte zeer netjes en communiceerde zeer adequaat over de mogelijkheden en de voortgang.

Frank van Oers krijgt een 10. Als je niet van plan bent een gehele nieuwe keuken aan te schaffen ben je bij de Keukenvernieuwers aan het juiste adres. Wij hebben alle deurtjes laten vervangen het oogt als een nieuwe keuken in één woord geweldig en heel goed werk verricht.

Frank van Oers krijgt een 5.  Trof mijn stofzuiger buiten tegen de garagedeur aan. Monteur had deze zomaar gebruikt om de deur open te houden! -Afvalbakje schuurde na montage tegen het deurtje aan. Toen ik hier een opmerking over maakte zei de monteur dat dit kastje over een jaar wel weer stuk zou zijn en dat dit een slechte construktie was! – Keukenkastje van draaiplateau sluit niet mooi aan en is hangt iets lager.

Frank van Oers krijgt een 10. Ik vind dat er goed werk geleverd is, ben mega blij met de keuken en alles is goed afgerond!

Behoefte van de klant is duidelijk door door te vragen in het eerste contact. Een duidelijk plan wordt gepresenteerd en in de keuken uitgelegd en besproken en aangepast. Definitief plan wordt gepresenteerd met het materiaal en en tijdslijn. Alles wordt op uur en dag geleverd zoals afgesproken. De installateur ( Frank van Oers  ) is een professional van hoog niveau en werkt heel precies. Daarbij worden alle afspraken na gekomen en kom je niet voor verassingen te staan. Het was drie dagen een feest om te zien hoe de keuken weer als nieuw werd. Jammer dat we maar een keuken hebben.

Frank van Oers nam alle tijd om ons te informeren over de mogelijke keuzes. Hij dacht mee en samen kwamen we tot een prachtig resultaat. Hij werkt erg secuur en stopt niet voor het helemaal naar zijn zin is. Wij zijn erg blij met onze nieuwe/gerenoveerde keuken.

Werk is prima gedaan, goed mee gedacht en fijn contact met Frank van Oers.

Frank van Oers omdat het gaat zo als afgesproken is en er netjes en snel gewerkt wordt ook nemen ze oude deurtjes en verpakkingen mee, dus opgeruimd.

Frank van Oers krijgt een 9 omdat het netjes en snel was afgewerkt.

Frank van Oers krijgt een 9 omdat wij tevreden zijn met het eindresultaat.

Frank van Oers krijgt een 9. Voor iedereen die niet direct een nieuwe keuken wil, maar wat aanpassingen in een bestaande keuken, is deze oplossing ideaal.

Back To Top