skip to Main Content

Frank van Oers krijgt een 10. Prima man die afspraken nakomt en goed werk levert en meedenkt. Behoud keukenkastjes die nog goed waren dus goedkoper uit dan hele nieuwe keuken plaatsen.

Vakkundig en nette service door Frank van Oers. Hij krijgt van ons een 9.

Wij zijn blij met het resultaat! Frank van Oers geeft goed advies, werkt heel netjes en komt zijn afspraken na. Een negen voor Frank. Bedankt voor de goede service!

Wij zijn uitermate tevreden over het werk van Frank van Oers. Top!!! Hij krijgt een 10.

Houd de kwaliteit zo hoog als deze nu is.

Frank van Oers heeft een prima advies gegeven en dat is uitstekend uitgepakt. Hij is communicatief en heeft keurig gewerkt. Een 10 voor Frank van Oers.

Een 10 voor Frank van Oers omdat wij Frank ervaren hebben als een zeer vakbekwaam en vriendelijk hulpvaardige man. Ook het materiaal dat is geleverd is erg mooi!

Frank is zeer betrouwbaar, vriendelijk en werkt netjes en vakkundig. Hij gebruikt uitstekende materialen en maakt goede afspraken. Een 10 voor Frank van Oers.

Frank van Oers laat legio mogelijkheden zien om de keuken een facelift te geven en berekend direct de prijs. Desnoods doet hij meerdere prijsopgaven voor verschillende opties. De montage verloopt exact volgens afspraak en wordt vakkundig uitgevoerd. Zelfs in deze Coronatijd wist Frank met 1,5 meter afstand zijn werk uit te voeren. We zijn erg tevreden met het eindresultaat! Een 9 voor Frank van Oers.

Een 10 voor Frank van Oers. Een geweldige ervaring qua afspraken en uitvoering en hij luisterde goed naar onze wensen.

Goed advies, rustig, duidelijk en hij is zeer deskundig! Een 10 voor Frank van Oers.

Een 9 voor Frank van Oers omdat hij heeft gedaan wat hij heeft beloofd en was prettig in de communicatie.

Frank werkt netjes en snel. Nieuwe frontjes zien er geweldig mooi uit! Hij denkt goed mee. Frank moet nog wel iets naleveren en monteren. Daarom een 8 voor Frank van Oers.

Back To Top