fbpx
skip to Main Content

Frank van Oers krijgt een 9. Ze komen hun afspraken netjes na en de spullen mooi op tijd geleverd. En alles netjes afgewerkt bijna geen vuil en stof binnen.

Frank is an experienced monteur, punctual, and very committed and transparent about the work and process. I like the fact that Frank called me way beforehand to reschedule the appointment due to unavailability of the ordered appliances. His transparency enabled us to reschedule the service without major problems. Frank van Oers krijgt een 9.

De uitvoering van de klus (vernieuwen keukendeurtjes, oven vervangen door 2 lades, afzuigkap vervangen) is geheel naar wens verlopen. Prima uitleg. Frank van Oers krijgt een 10.

Frank van Oers krijgt een 10. Rustige en duidelijke uitleg over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Komt afspraken na. Werkt netjes en doet wat hij belooft.

Frank van Oers krijgt een 10. Goede samenwerking en het netjes werken.

Frank van Oers krijgt een 10. Duidelijk contact en begroting, keurig werk. Door overmacht (geen levering magnetron door de fabriek) werk helaas nog niet klaar.

Frank van Oers krijgt een 8. Ben zeer tevreden over de keuze en kwaliteit. Het is net wat wil je uitgeven aan je keuken.

Frank van Oers krijgt een 10. Prima service, uitstekend werk, netjes en vooral ook een goed vakman en goed mens!!!!

Frank van Oers, werkte zeer netjes en communiceerde zeer adequaat over de mogelijkheden en de voortgang.

Frank van Oers krijgt een 10. Als je niet van plan bent een gehele nieuwe keuken aan te schaffen ben je bij de Keukenvernieuwers aan het juiste adres. Wij hebben alle deurtjes laten vervangen het oogt als een nieuwe keuken in één woord geweldig en heel goed werk verricht.

Frank van Oers krijgt een 5.  Trof mijn stofzuiger buiten tegen de garagedeur aan. Monteur had deze zomaar gebruikt om de deur open te houden! -Afvalbakje schuurde na montage tegen het deurtje aan. Toen ik hier een opmerking over maakte zei de monteur dat dit kastje over een jaar wel weer stuk zou zijn en dat dit een slechte construktie was! – Keukenkastje van draaiplateau sluit niet mooi aan en is hangt iets lager.

Frank van Oers krijgt een 10. Ik vind dat er goed werk geleverd is, ben mega blij met de keuken en alles is goed afgerond!

Back To Top