skip to Main Content

Frank is zeer betrouwbaar, vriendelijk en werkt netjes en vakkundig. Hij gebruikt uitstekende materialen en maakt goede afspraken. Een 10 voor Frank van Oers.

Frank van Oers laat legio mogelijkheden zien om de keuken een facelift te geven en berekend direct de prijs. Desnoods doet hij meerdere prijsopgaven voor verschillende opties. De montage verloopt exact volgens afspraak en wordt vakkundig uitgevoerd. Zelfs in deze Coronatijd wist Frank met 1,5 meter afstand zijn werk uit te voeren. We zijn erg tevreden met het eindresultaat! Een 9 voor Frank van Oers.

Een 10 voor Frank van Oers. Een geweldige ervaring qua afspraken en uitvoering en hij luisterde goed naar onze wensen.

Goed advies, rustig, duidelijk en hij is zeer deskundig! Een 10 voor Frank van Oers.

Een 9 voor Frank van Oers omdat hij heeft gedaan wat hij heeft beloofd en was prettig in de communicatie.

Frank werkt netjes en snel. Nieuwe frontjes zien er geweldig mooi uit! Hij denkt goed mee. Frank moet nog wel iets naleveren en monteren. Daarom een 8 voor Frank van Oers.

Een 9 voor Frank van Oers. Hij komt zijn afspraken na en is zeer vakkundig.

Goede en complete informatie vooraf, goede planning, klantgericht meedenken en oplossingen zoeken voor problemen. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Frank van Oers krijgt een 9.

Een 10 voor Frank van Oers. Een goede inschatting van de werkzaamheden, goed overleg, prima begroting en planning en prima levering op juiste datum. Ook de installatie was goed. In een woord prima gedaan!

Een 9 voor Frank van Oers. Snel en vakkundig!

Een 10 voor Frank van Oers. Duurzame oplossing. In goed overleg de mogelijkheden bekeken.

Frank van Oers krijgt van ons een 10. Zeer goede uitleg over wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn! Alle werkzaamheden zijn zeer netjes en goed uitgevoerd.

Ga zo door!!

Back To Top