skip to Main Content

Goede en complete informatie vooraf, goede planning, klantgericht meedenken en oplossingen zoeken voor problemen. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Frank van Oers krijgt een 9.

Een 10 voor Frank van Oers. Een goede inschatting van de werkzaamheden, goed overleg, prima begroting en planning en prima levering op juiste datum. Ook de installatie was goed. In een woord prima gedaan!

Een 9 voor Frank van Oers. Snel en vakkundig!

Een 10 voor Frank van Oers. Duurzame oplossing. In goed overleg de mogelijkheden bekeken.

Frank van Oers krijgt van ons een 10. Zeer goede uitleg over wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn! Alle werkzaamheden zijn zeer netjes en goed uitgevoerd.

Ga zo door!!

Een 10 voor Frank van Oers; deskundig, rustig en een vakman.

Een 10 voor Frank van Oers. Professioneel bedrijf, alles keurig geregeld en verzorgd. Men luisterde goed naar mijn wensen.

Ga zo door!!

Een 10 voor Frank van Oers. Snelle service, geen overbodige informatie of opdringerige verkooptrucjes. Eerlijk. hardwerkend, en een keurige afwerking van een prima vakman.

Een negen voor Frank van Oers. Wij zijn netjes en goed geholpen. Frank is zeer deskundig.

De benadering van en het (vrijblijvend) meedenken van Frank van Oers is zeker een 10 waard. Zijn opstelling was zeer professioneel, maar niet opdringend bepalend. Verder de prima afwerking van de keuken en alle afspraken zijn perfect nagekomen. Prijs/kwaliteitsverhouding prima in orde.

Je kan bepaalde dingen vernieuwen zonder een nieuwe keuken te plaatsen. Netjes gewerkt Frank van Oers, een 9!

Frank van Oers is zijn afspraken perfect nagekomen en heeft vakwerk afgeleverd, hij verdient hiervoor een 10. De keuken ziet er weer als nieuw uit.

Back To Top