skip to Main Content

De uitvoering en de afspraken werden keurig nagekomen. Het eindresultaat was heel erg goed en we kijken nog steeds met genoegen naar onze “nieuwe” keuken. Fred Olislagers heeft keurig en heel netjes gewerkt en heeft laten zien dat het een vakman is. Een klein probleem met een lade geleider dat achteraf ontstond werd binnen no time opgelost. Wij zijn heel tevreden. Bedankt Fred.

Fred Olislagers komt mij heel netjes en correct over. Werkt netjes en krijgt daarvoor een 9.

Fred Olislagers krijgt een 9 van ons.

Fred Olislagers is heel deskundig geeft goede adviezen en komt zijn afspraken na. Een 9 voor Fred.

Fred Olislagers krijgt een 9. Er wordt vakmanschap geleverd. Alles wordt heel schoon en zeer correct uitgevoerd. Vragen worden duidelijk en onderbouwd beantwoord.

Doorgaan op de ingeslagen weg van Fred Olislagers

Alles via afspraak geleverd en gemonteerd. Zelfs extra dingen gedaan en alles met een glimlach. Offerte gekregen, alles tot in de puntjes verzorgd. Tips gekregen waar wij zelf van te voren niet bij stil hadden gestaan. Ook de levering van de spullen prima verzorgd. Wij hadden rekening gehouden dat er spullen niet gebracht zouden worden je hoort wel eens verhalen. De prijs …. het was niet goedkoop maar zeker geen mis koop. Fred Olislagers krijgt een 10.

Heldere afspraken; vakwerk geleverd! De afzuigkap was beschadigd en is snel en vakkundig vervangen. Een 10 voor Fred Olislagers.

Vooral zo doorgaan!!!

Een 9 voor Fred Olislagers. Prima service en contact.

Een 10 voor Fred Olislagers voor de goede communicatie, het vakmanschap en de goede kwaliteit en prijs.

Keurige en nette service geleverd! Daarom een 10 voor Fred Olislagers.

Fred Olislagers krijgt een 10. De heer Fred Olislagers van De Keukenvernieuwers is zeer vakkundig, nauwkeurig, precies, aardig, behulpzaam en komt zijn afspraken na. De Keukenvernieuwers spelen goed in op de samenwerking met de heer Olislagers en leveren op tijd. Top!

Vanaf oriëntatie bezoek tot aflevering werkzaamheden; alles perfect. Hij is zeer deskundig. Fred Olislagers krijgt een 10.

Zo doorgaan!

Back To Top