fbpx
skip to Main Content

Fred Olislagers krijgt een 9. Hij heeft kennis van zaken en werkt netjes.

Fred Olislagers krijgt een 9. In grote lijnen zijn wij erg tevreden. Aandacht voor betere leveringsvoorbereiding.

De Keukenbranche is op zich weinig transparant en klantvriendelijk. Fred was in deze het tegendeel: eerlijk en komt zijn afspraken in tijd en levering stipt na. Fred Olislagers krijgt een 9.

Ik trof bij mijn renovatie via de keukenvernieuwers een zeer vriendelijke en ter zake bekwame persoon die voor mij fantastisch werk heeft geleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden en heel blij dat ik betrekkelijk snel ben geholpen. Fred Olislagers krijgt een 10.

Fred Olislagers heeft zich voor 100% aan de afspraak gehouden, hij was een zeer prettige man en heeft het buitengewoon zorgvuldig en ook nog snel gedaan. Al het materiaal op tijd geleverd en netjes de oude deurtjes weer afgevoerd. Ik maak goede reclame voor hem.

Fred Olislagers krijgt een 9. Goede service en heldere afspraken. Keukenkastjes zijn zeer deskundig geinstalleerd.

Fred Olislagers heeft bij ons fantastisch werk geleverd. Goede tips, het is alsof we een compleet nieuwe keuken hebben. Fred is een prettige man om over de vloer te hebben en een ontzettende vakman. Een 9 voor Fred.

Keurig vakwerk en mee gedacht door Fred Olislagers.

Fred Olislagers geeft goede uitleg, snelle afhandeling en prettig contact. Wij zijn zéér tevreden. Een 9 voor Fred.

Wij waren van plan om alle deurtjes en lade frontjes te laten vervangen omdat onze keuken redelijk gedateerd was. Fred Olislagers is bij ons langs gekomen en gaf diverse goede tips waardoor onze keuken en moderner is en tegelijk veel praktischer. Tevens heeft Fred echt keurig netjes gewerkt, karton etc. meegenomen en alles elke dag weer aangeveegd. Wij zijn echt super tevreden met het resultaat en bevelen Fred van harte aan en daarom krijgt hij een 10.

Fred Olislagers krijgt een 9. Prachtige frontjes, aanrecht er mooi overheen, en als je geen breek werk en verbouwing wilt is dit een super oplossing.

Een keukenrenovatie heeft veel mogelijkheden..het kan allemaal naar wens worden gerealiseerd. Fred Olislagers heeft ook echt met ons meegedacht. Hij heeft vakwerk geleverd waar we heel blij mee zijn. Bovendien scheelt het enorm in de prijs. Een 9 voor Fred.

Back To Top