fbpx
skip to Main Content

Keurig vakwerk en mee gedacht door Fred Olislagers.

Fred Olislagers geeft goede uitleg, snelle afhandeling en prettig contact. Wij zijn zéér tevreden. Een 9 voor Fred.

Wij waren van plan om alle deurtjes en lade frontjes te laten vervangen omdat onze keuken redelijk gedateerd was. Fred Olislagers is bij ons langs gekomen en gaf diverse goede tips waardoor onze keuken en moderner is en tegelijk veel praktischer. Tevens heeft Fred echt keurig netjes gewerkt, karton etc. meegenomen en alles elke dag weer aangeveegd. Wij zijn echt super tevreden met het resultaat en bevelen Fred van harte aan en daarom krijgt hij een 10.

Fred Olislagers krijgt een 9. Prachtige frontjes, aanrecht er mooi overheen, en als je geen breek werk en verbouwing wilt is dit een super oplossing.

Een keukenrenovatie heeft veel mogelijkheden..het kan allemaal naar wens worden gerealiseerd. Fred Olislagers heeft ook echt met ons meegedacht. Hij heeft vakwerk geleverd waar we heel blij mee zijn. Bovendien scheelt het enorm in de prijs. Een 9 voor Fred.

Fred Olislagers heeft bij ons perfect werk afgeleverd.

De opdracht is volledig naar wens en tevredenheid uitgevoerd door Fred Olislagers.

Fred Olislagers heeft ons bij het eerste bezoek van goed advies voorzien. Hij nam hiervoor alle tijd. Vervolgens kregen we een duidelijke offerte waarin alle wensen waren opgenomen. In de afgesproken week is dhr Olislagers meerdere dagen bij ons aan het werk geweest. Hij komt alle gemaakte afspraken na, werkt secuur en komt alle dagen precies op de afgesproken tijden. Het resultaat mag er zijn. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit, zelfs nog mooier dan in de oorspronkelijke opstelling. We kunnen weer jaren plezier hebben van de gerenoveerde keuken. We hebben het als bijzonder plezierig ervaren hoe alles verlopen is en dat heeft alles te maken met het goede werk van dhr Fred Olislagers.

Fred Olislagers krijgt een 10. Raden het bij iedereen aan, dat doen we al, we zijn zo tevreden! Hij werkt zo netjes en het resultaat is oogverblindend!!

Fred Olislagers geeft goed advies bij keuze. Snel werken (niet lullen maar poetsen) en schoon werk.

Er zijn zoveel mogelijkheden en Fred Olislagers werkt heel precies! Heel fijn! Een 9 voor Fred.

De uitvoering en de afspraken werden keurig nagekomen. Het eindresultaat was heel erg goed en we kijken nog steeds met genoegen naar onze “nieuwe” keuken. Fred Olislagers heeft keurig en heel netjes gewerkt en heeft laten zien dat het een vakman is. Een klein probleem met een lade geleider dat achteraf ontstond werd binnen no time opgelost. Wij zijn heel tevreden. Bedankt Fred.

Back To Top