skip to Main Content

Fred Olislagers krijgt een 9. Er wordt vakmanschap geleverd. Alles wordt heel schoon en zeer correct uitgevoerd. Vragen worden duidelijk en onderbouwd beantwoord.

Doorgaan op de ingeslagen weg van Fred Olislagers

Alles via afspraak geleverd en gemonteerd. Zelfs extra dingen gedaan en alles met een glimlach. Offerte gekregen, alles tot in de puntjes verzorgd. Tips gekregen waar wij zelf van te voren niet bij stil hadden gestaan. Ook de levering van de spullen prima verzorgd. Wij hadden rekening gehouden dat er spullen niet gebracht zouden worden je hoort wel eens verhalen. De prijs …. het was niet goedkoop maar zeker geen mis koop. Fred Olislagers krijgt een 10.

Heldere afspraken; vakwerk geleverd! De afzuigkap was beschadigd en is snel en vakkundig vervangen. Een 10 voor Fred Olislagers.

Vooral zo doorgaan!!!

Een 9 voor Fred Olislagers. Prima service en contact.

Een 10 voor Fred Olislagers voor de goede communicatie, het vakmanschap en de goede kwaliteit en prijs.

Keurige en nette service geleverd! Daarom een 10 voor Fred Olislagers.

Fred Olislagers krijgt een 10. De heer Fred Olislagers van De Keukenvernieuwers is zeer vakkundig, nauwkeurig, precies, aardig, behulpzaam en komt zijn afspraken na. De Keukenvernieuwers spelen goed in op de samenwerking met de heer Olislagers en leveren op tijd. Top!

Vanaf oriëntatie bezoek tot aflevering werkzaamheden; alles perfect. Hij is zeer deskundig. Fred Olislagers krijgt een 10.

Zo doorgaan!

Over Fred Olislagers: Fantastische ervaring opgedaan met het vernieuwen van onze keuken. Deskundig advies en alles tot in de puntjes verzorgd. In anderhalve dag alles weer als nieuw. Een echte vakman.

Een 10 voor Fred Olislagers. Het is een vakman en geeft heldere uitleg.

Fred Olislagers is zeer vakkundig, werkt erg netjes en precies. Denkt mee over mogelijkheden en oplossingen. Wij hebben nieuwe fronten op de onderkasten, 3 nieuwe bovenkasten en een nieuwe afzuigkap, nieuwe koelkast kast met nieuwe koelkast. Alles zeer netjes weggehaald en nieuw geplaatst en afgewerkt. Wij zijn uitermate tevreden over het eindresultaat.

Fred Olislagers heeft onze oude maar technisch goede keuken met veel zorg gemoderniseerd. Alles past perfect en is precies zo geworden als bedoeld. Gewoon prima dus! Een 9 voor Fred Olislagers.

Back To Top