fbpx
skip to Main Content

Fred Olislagers heeft ons bij het eerste bezoek van goed advies voorzien. Hij nam hiervoor alle tijd. Vervolgens kregen we een duidelijke offerte waarin alle wensen waren opgenomen. In de afgesproken week is dhr Olislagers meerdere dagen bij ons aan het werk geweest. Hij komt alle gemaakte afspraken na, werkt secuur en komt alle dagen precies op de afgesproken tijden. Het resultaat mag er zijn. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit, zelfs nog mooier dan in de oorspronkelijke opstelling. We kunnen weer jaren plezier hebben van de gerenoveerde keuken. We hebben het als bijzonder plezierig ervaren hoe alles verlopen is en dat heeft alles te maken met het goede werk van dhr Fred Olislagers.

Fred Olislagers krijgt een 10. Raden het bij iedereen aan, dat doen we al, we zijn zo tevreden! Hij werkt zo netjes en het resultaat is oogverblindend!!

Fred Olislagers geeft goed advies bij keuze. Snel werken (niet lullen maar poetsen) en schoon werk.

Er zijn zoveel mogelijkheden en Fred Olislagers werkt heel precies! Heel fijn! Een 9 voor Fred.

De uitvoering en de afspraken werden keurig nagekomen. Het eindresultaat was heel erg goed en we kijken nog steeds met genoegen naar onze “nieuwe” keuken. Fred Olislagers heeft keurig en heel netjes gewerkt en heeft laten zien dat het een vakman is. Een klein probleem met een lade geleider dat achteraf ontstond werd binnen no time opgelost. Wij zijn heel tevreden. Bedankt Fred.

Fred Olislagers komt mij heel netjes en correct over. Werkt netjes en krijgt daarvoor een 9.

Fred Olislagers krijgt een 9 van ons.

Fred Olislagers is heel deskundig geeft goede adviezen en komt zijn afspraken na. Een 9 voor Fred.

Fred Olislagers krijgt een 9. Er wordt vakmanschap geleverd. Alles wordt heel schoon en zeer correct uitgevoerd. Vragen worden duidelijk en onderbouwd beantwoord.

Doorgaan op de ingeslagen weg van Fred Olislagers

Alles via afspraak geleverd en gemonteerd. Zelfs extra dingen gedaan en alles met een glimlach. Offerte gekregen, alles tot in de puntjes verzorgd. Tips gekregen waar wij zelf van te voren niet bij stil hadden gestaan. Ook de levering van de spullen prima verzorgd. Wij hadden rekening gehouden dat er spullen niet gebracht zouden worden je hoort wel eens verhalen. De prijs …. het was niet goedkoop maar zeker geen mis koop. Fred Olislagers krijgt een 10.

Heldere afspraken; vakwerk geleverd! De afzuigkap was beschadigd en is snel en vakkundig vervangen. Een 10 voor Fred Olislagers.

Vooral zo doorgaan!!!

Een 9 voor Fred Olislagers. Prima service en contact.

Back To Top