skip to Main Content

Freek heeft onze keuken weer helemaal als nieuw gemaakt en dat binnen twee dagen. Goed overleg voor en tijdens de werkzaamheden, alles netjes opgeruimd en oude materialen meegenomen. Onze keuken ziet er weer tiptop uit en kan er weer jaren tegenaan. Freek Overdevest krijgt een 10.

Omdat het gewoon prima is om de oude keuken in een nieuw jasje te zetten zonder meteen weer alles te slopen en een totale renovatie uit te voeren wat vaak onnodig is. Freek Overdevest krijgt een 10.

Freek is zeer accuraat in zijn werk en komt afspraken na. Super. Freek Overdevest krijgt een 9.

Freek Overdevest krijgt een 10. Goede uitleg , meedenken, alles op tijd en fijne mensen. Komen hun afspraken na en werken zeer secuur.

Zeer tevreden over de voorbereidende gesprekken met Freek. Duidelijke afspraken over hoe er gewerkt en welke apparaten er besteld gaan worden. Werkzaamheden heel vakkundig uitgevoerd. Bestelde apparaten werken zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, enige nadeel dat het heel lang heeft geduurd eer Freek kon komen, enkele maanden in ons geval, voor ons niet zo’n groot probleem maar ik kan me voorstellen als iets dringend aan vervanging toe is dat klanten niet zo lang kunnen en/of willen wachten. Wij willen Freek een groot compliment maken voor de verrichte werkzaamheden maar bovenal is hij prettig en aardig in de omgang. met vriendelijke groeten, Har en Margo Spätgens. Freek Overdevest krijgt een 10.

Mooi werk, doet wij hij zegt en extraatje. Freek Overdevest krijgt een 9.

Freek Overdevest krijgt een 10. Goede service en keurig werk afgeleverd. Het zier er allemaal weer als nieuw uit. Oude materialen keurig afgevoerd. Een super vakman die netjes werkt.

Freek werkt goed en snel en komt afspraken na. Freek Overdevest krijgt een 9.

Freek Overdevest krijgt een 10 omdat wij tevreden zijn!

Ons eerste contact was meteen al heel fijn en met een duidelijke uitleg over hoe Freek dacht onze keuken vernieuwing aan te pakken. Ook eigen ideeën werden op een fijne manier in het hele ‘plan’ opgenomen. De ‘klik’ als basis van een goede samenwerking, maakt hij denk ik heel makkelijk met iedere nieuwe klant. Ik zou hem zo aanbevelen bij iedereen. Freek Overdevest krijgt een 8.

Goed werk, behulpzaam en vriendelijk. Freek Overdevest krijgt een 9.

Freek Overdevest krijgt een 10. Goede service en kwaliteit. Fijne en directe communicatie.

Back To Top