fbpx
skip to Main Content

Freek Overdevest is een goede vakman en zeer klantvriendelijk. Alles perfect afgewerkt.

De keuken is prima vernieuwd. Freek Overdevest krijgt een 10.

Uitstekende ervaring met Freek Overdevest. Hij krijgt een 10.

Freek Overdevest was vriendelijkheid bij de klus opdracht en goede uitleg naar mijn vragen na de montage.

Een hele dikke pluim voor Freek Overdevest. Hij kwam met oplossingen waar wij nooit aan gedacht hadden. Perfect werk geleverd en super netjes afgewerkt. Ook heel correct in de omgang. Kleine probleempjes die we tegenkwamen zijn meteen opgelost. Een dikke 10. Raad hem bij iedereen aan.

Ik weet even niet wat nog moet vertellen over Freek Overdevest. Ik heb alleen maar goede woorden over hem. Werkt correct Komt zijn afspraken na. Een man die prettig en vertrouwd over komt.

De bezorgers van de keukenmaterialen waren erg vriendelijk en professioneel. Leuke gasten. Freek komt a.s. woensdag en donderdag pas de keuken plaatsen. Maar over het onderhandelen, regelen, helpen uitzoeken zijn we tot nog toe dik tevreden over Freek Overdevest. Een 10 voor Freek!

Goede service en afspraak van Freek Overdevest. Een 10 voor Freek.

Een 9 voor Freek Overdevest. Goede voorlichting omtrent mogelijkheden. Alles goed afgedicht inzake bestellingen en garanties. Afspraken correct nageleefd en net werk geleverd.

Freek Overdevest vernieuwde mijn kapotte vlakschermwasemkap voor de helft van de prijs welke ik zou moeten betalen bij het bedrijf dat destijds de keuken plaatste.

Freek Overdevest krijgt een 9. Prima prijs-kwaliteitverhouding.

Omdat Freek Overdevest super goed werk heeft afgeleverd, we zijn heel erg tevreden. Freek werkt heel hard en precies. Een 10 voor Freek.

Back To Top