fbpx
skip to Main Content

Ons eerste contact was meteen al heel fijn en met een duidelijke uitleg over hoe Freek dacht onze keuken vernieuwing aan te pakken. Ook eigen ideeën werden op een fijne manier in het hele ‘plan’ opgenomen. De ‘klik’ als basis van een goede samenwerking, maakt hij denk ik heel makkelijk met iedere nieuwe klant. Ik zou hem zo aanbevelen bij iedereen. Freek Overdevest krijgt een 8.

Goed werk, behulpzaam en vriendelijk. Freek Overdevest krijgt een 9.

Freek Overdevest krijgt een 10. Goede service en kwaliteit. Fijne en directe communicatie.

Vanaf het begin was de communicatie erg vlot en fijn. Freek Overdevest kwam langs en nam ruim de tijd om ons te begeleiden. We waren snel tot een overeenkomst, en ook de renovatie zelf verliep perfect. We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken die volledig aan onze wensen voldoet! Een 10 voor Freek.

Freek Overdevest krijgt een 10. Alle afspraken zijn perfect nagekomen en het werk is prima uitgevoerd.

Freek Overdevest voldoet aan onze wensen, keuken “opfrissen”, apparatuur vervangen, denkt mee, is innovatief, werkt netjes en komt afspraken volledig en correct na. Service is niet te duur. Een 10 voor Freek.

Freek Overdevest krijgt een 10. Goede kwaliteit, perfecte service, nakomen afspraken, duidelijk en goed advies

Freek Overdevest is een goede vakman en zeer klantvriendelijk. Alles perfect afgewerkt.

De keuken is prima vernieuwd. Freek Overdevest krijgt een 10.

Uitstekende ervaring met Freek Overdevest. Hij krijgt een 10.

Freek Overdevest was vriendelijkheid bij de klus opdracht en goede uitleg naar mijn vragen na de montage.

Een hele dikke pluim voor Freek Overdevest. Hij kwam met oplossingen waar wij nooit aan gedacht hadden. Perfect werk geleverd en super netjes afgewerkt. Ook heel correct in de omgang. Kleine probleempjes die we tegenkwamen zijn meteen opgelost. Een dikke 10. Raad hem bij iedereen aan.

Back To Top