skip to Main Content

Helaas gaat het maar tot 10, van ons krijgt hij namelijk een DIKKE 10!! Hij denkt heel goed met je mee bij het uitkiezen en de opstelling van je nieuwe keuken. Hij neemt de tijd voor je en dat is fijn bij zo’n grote uitgave. Hij werkt netjes en precies. Wij zijn blij!! Nogmaals bedankt Gertjan Hennuïn!

Gertjan Hennuïn krijgt een 8. Het werk op korte termijn helemaal afronden. Geen nawerk.

Gertjan Hennuïn heeft ons heel goed geholpen in het adviseren voor onze keuken. Daarbij ziet er nu top uit en zijn we ontzettend blij met het eindresultaat.

Er wordt goed werk geleverd. We zijn zeer tevreden. Gertjan Hennuïn komt nog een keer terug want er was een lade beschadigd en daar zou hij een nieuwe voor bestellen.

Gertjan Hennuïn krijgt een 9. Alles goed en snel geregeld.

Gertjan Hennuïn heeft uitstekend werk geleverd! Vlot, bekwaam en deskundig. We zijn er zeer tevreden over. Een 9 voor Gertjan.

Gertjan Hennuïn krijgt een 9. Vakmensen die ook over smaak kunnen adviseren.

Gertjan Hennuïn krijgt een 9 omdat ze goed werk leveren.

Gertjan Hennuïn heeft keurig werk geleverd. Een 9 voor Gertjan.

Door de vakmanschap van Gertjan Hennuïn en de keuzes die je kan maken van al het materiaal. Hij verdient een 10.

Na veel gezoek op internet uiteindelijk bij De Keukenvernieuwers terecht gekomen. Vrolijke man die Gertjan Hennuïn, alles was mogelijk. Wow, das een topper dachten we gelijk. En dat is hij ook. Gertjan, bij deze, ook namens mijn vrouw hartelijk bedankt voor het renoveren/vernieuwen van onze keuken. Het ziet er echt schitterend uit.

en trots is op het resultaat. Alles moet tot in de puntjes goed zitten anders is hij niet tevreden. Daarom een 9 voor Gertjan Hennuïn.

Back To Top