skip to Main Content

Gertjan Hennuïn krijgt een 9 omdat ze goed werk leveren.

Gertjan Hennuïn heeft keurig werk geleverd. Een 9 voor Gertjan.

Door de vakmanschap van Gertjan Hennuïn en de keuzes die je kan maken van al het materiaal. Hij verdient een 10.

Na veel gezoek op internet uiteindelijk bij De Keukenvernieuwers terecht gekomen. Vrolijke man die Gertjan Hennuïn, alles was mogelijk. Wow, das een topper dachten we gelijk. En dat is hij ook. Gertjan, bij deze, ook namens mijn vrouw hartelijk bedankt voor het renoveren/vernieuwen van onze keuken. Het ziet er echt schitterend uit.

en trots is op het resultaat. Alles moet tot in de puntjes goed zitten anders is hij niet tevreden. Daarom een 9 voor Gertjan Hennuïn.

We zijn zeer tevreden met onze keukenrenovatie, Gertjan Hennuïn dacht met ons mee en gaf goede alternatieven tijdens het inmeten, er werd niets opgedrongen. In één dag was onze keuken opgeknapt.
Gertjan werkte netjes en de oude spullen werden door hem meegenomen. Alles liep volgens de afgesproken planning. Bovendien was het gezellig met hem en hebben we veel gelachen.
Het is een betaalbaar en mooi alternatief voor een nieuwe keuken. We bedanken Gertjan voor het meedenken en het prachtige resultaat
We kunnen De Keukenvernieuwers dan ook zeker aanbevelen.

Het verkooppraatje was erg goed. De informatie vooraf en de offerte kwamen erg vlot en waren volledig. Echter verliep de installatie niet zoals gepland. Tijden waarop gestart werd waren onduidelijk. Er ontbrak 1 onderdeel, hier heb ik zelf over gebeld, toch werd hierop geen actie ondernomen. Dus bij de nieuwe afspraak bleek het onmogelijk om de keuken af te maken. Hier moesten we vervolgens 3 weken op wachten. Op deze installatiedag is de keuken afgemaakt. Ik kwam er echter in de avond achter dat de muur beschadigd is. Na een bericht van mijn kant met foto, heb ik twee weken later wederom een bericht gestuurd. Hier werd uiteindelijk wel op gereageerd. Waarschijnlijk wordt komende week mijn muur hersteld en krijg ik de nieuwe bestekbakken, welke al 2 x verkeerd geleverd zijn vanuit het hoofdkantoor. Kortom, een keukenrenovatie in 1 dag is uitgelopen op een project van bijna 3 maanden.

De heer Hennuïn krijgt van ons een 10. Vakkundig, klantvriendelijk en hij denkt mee met de klant.

De heer Hennuïn kwam netjes op tijd voor de beloofde eerste afspraak en heeft bepaalde dingen aan onze keuken verholpen. Maar er moest nog meer gebeuren. En daar heeft de heer het laten afweten. Kijk, beloven is een ding, nakomen een tweede.

Wij zijn erg te spreken over de werkzaamheden van Gertjan Hennuïn en het resultaat. Moderne keuken, keurig werk, zonder al te veel gesloop en gedoe. Het is ook fijn om thuis de keus te bepalen ipv in een showroom. Dhr Hennuin gaf heel goed advies, hij heeft er kijk op. Dhr Hennuin werkte erg netjes en heeft zelfs de hoogte van de Boretti oven bijgesteld zodat alles op dezelfde hoogte is. De produkten kloppen ook: het aanrechtblad staat echt mooi en de kastdeurtjes zijn degelijk en mooi. Onze keuken kan er zo weer 15 jaar tegen.

Wij geven een 9 aan Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. Gertjan is een vakman, werkt netjes en denkt goed mee. Hij doet ook niet moeilijk over last minute “meerwerk”. Hij is zeer deskundig.

Een 10 voor Keukenvernieuwer Gertjan Hennuïn. In ons geval alles kleurig volgens afspraak. Er moet nog 1 nalevering komen, maar daar hebben wij het volste vertrouwen in.

Back To Top