skip to Main Content

Guus van Antwerpen krijgt een 10. Goed advies, mooi product en een fantastische uitvoering!

Guus van Antwerpen krijgt een voor zijn goede service en vakmanschap.

Een 9 voor Guus van Antwerpen. Prima kwaliteit voor veel minder geld, dan via keukenwinkels.

Een 9 voor Guus van Antwerpen. Zeer tevreden over het advies en de werkwijze.

Guus van Antwerpen krijgt een 7. Na een duidelijke offerte, wordt er goed werk geleverd!!

Guus van Antwerpen krijgt een 9 voor de kwalitatieve goede service en de heldere informatie. Hij is zeer deskundig.

Prima mogelijkheden om de keuken te vernieuwen en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom; een mooi afgewerkt product. Guus van Antwerpen krijgt een 9.

Een 10 voor Guus van Antwerpen. Wat een top service!! Guus is zeer deskundig en ze hanteren een goede kwaliteit en prijs.

Guus heeft prima werk geleverd, en onze keuken is heel mooi opgeknapt! Een 9 voor Guus van Antwerpen.

Guus van Antwerpen krijgt een 10 voor de goede service en het nette werk!

Guus van Antwerpen heeft bij ons in 3 dagen de keuken een volledige renovatie gegeven. (Bijna) alle apparatuur vervangen, alle frontjes en lades vervangen en het schilderwerk geregeld. Ook meegedacht in de kleurstelling en advies gegeven bij het vervangen van de apparatuur. Zelfs advies gegeven voor het gebruik van de apparatuur. Guus werkt rustig, gaat zijn eigen gang en werkt erg precies. Zeker een aanrader! Guus bedankt!

Reageren snel; onze uitvraag kwam een week voor de feestdagen van 2019 (kerst/oud en nieuw). Waar veel bedrijven gewoon ‘dicht’ zijn, kwam er vanuit de Keukenvernieuwers wel antwoord en kon er op een redelijke termijn een afspraak gemaakt worden. G. van Antwerpen is een man van de afspraak. 10:00 u is 10:00 u bij hem en niet 10:01 u. Tussen 10:00 en 11:00 is gewoon precies 10:30 u. Hij heeft topwerk afgeleverd, eerlijk en no-nonsense geadviseerd. Geen man van de chitchat en de blabla. Gewoon een zeer vakkundig vakman. We gingen voor het plaatsen van een afzuigkap met afzuiging naar buiten toe. We kwamen met het plaatsen van afzuigkap, kookplaat en oven. G. van Antwerpen is een man van weinig woorden, laat zijn know-how en vakkennis voor zich spreken. We zouden hem iedereen aanraden en ik zou hem zo de sleutel van mijn huis geven. Prachtig werk afgeleverd! Een 10 voor Guus van Antwerpen.

Back To Top