skip to Main Content

Guus van Antwerpen heeft bij ons in 3 dagen de keuken een volledige renovatie gegeven. (Bijna) alle apparatuur vervangen, alle frontjes en lades vervangen en het schilderwerk geregeld. Ook meegedacht in de kleurstelling en advies gegeven bij het vervangen van de apparatuur. Zelfs advies gegeven voor het gebruik van de apparatuur. Guus werkt rustig, gaat zijn eigen gang en werkt erg precies. Zeker een aanrader! Guus bedankt!

Reageren snel; onze uitvraag kwam een week voor de feestdagen van 2019 (kerst/oud en nieuw). Waar veel bedrijven gewoon ‘dicht’ zijn, kwam er vanuit de Keukenvernieuwers wel antwoord en kon er op een redelijke termijn een afspraak gemaakt worden. G. van Antwerpen is een man van de afspraak. 10:00 u is 10:00 u bij hem en niet 10:01 u. Tussen 10:00 en 11:00 is gewoon precies 10:30 u. Hij heeft topwerk afgeleverd, eerlijk en no-nonsense geadviseerd. Geen man van de chitchat en de blabla. Gewoon een zeer vakkundig vakman. We gingen voor het plaatsen van een afzuigkap met afzuiging naar buiten toe. We kwamen met het plaatsen van afzuigkap, kookplaat en oven. G. van Antwerpen is een man van weinig woorden, laat zijn know-how en vakkennis voor zich spreken. We zouden hem iedereen aanraden en ik zou hem zo de sleutel van mijn huis geven. Prachtig werk afgeleverd! Een 10 voor Guus van Antwerpen.

Een 8 voor Guus van Antwerpen. Het is al een hele dikke voldoende. Wellicht de aanpassingen in één keer afwikkelen.

Een 9 voor Guus van Antwerpen. Hij komt zijn afspraken goed na.

Een 8 voor Guus van Antwerpen. Hij levert goed werk!

Guus is een correcte, hardwerkende vakman die ook voor een extra klusje niet schuwt.

Een 9 voor Guus van Antwerpen. Zeer deskundig en een schitterende afwerking.

Zeer netjes werk afgeleverd. Alles wordt meegenomen, zelf niets hoeven op te ruimen. Een 10 voor Guus van Antwerpen.

Een 9 voor Guus van Antwerpen. Hij heeft heel deskundig alles geregeld en heel netjes onze keuken vernieuwd.

Een 9 voor Guus van Antwerpen. Snel en goed.

Perfect werk geleverd door Guus van Antwerpen. Hij is zeer deskundig, denkt mee en alles wordt netjes opgeruimd/schoongemaakt.

Een acht voor Guus van Antwerpen. We hebben niets aan te merken op maakwerk en plaatsing. De communicatie kon echter wel wat beter.

Back To Top