fbpx
skip to Main Content

Goed werk voor een goede prijs. Afspraken goed nagekomen. Guus van Antwerpen krijgt een 9.

Snel en correct afgewerkt door Guus van Antwerpen.

Guus van Antwerpen geeft goed advies en maakt goede duidelijke afspraken. Alles gaat in goed overleg.

Je kunt van Guus van Antwerpen op aan. Komt afspraken na en werkt erg netjes en nauwkeurig. Levert vakwerk af. Een 10 voor Guus.

Mijn gerenoveerde keuken ziet eruit als nieuw. Dit had ik al veel eerder moeten laten doen. Guus van Antwerpen is zeer vakkundig, geeft goed advies, werkt hard en erg secuur. Hij krijgt een 10.

Een 9 voor Guus van Antwerpen. Goed advies aansluitend bij de vraag. Geen opdringerigheid. Goede afspraken te maken. Goed werk geleverd.

 

Door Guus van Antwerpen goed advies gekregen. Hij heeft er alles aan gedaan om onze wensen uit te voeren.

Guus van Antwerpen krijgt een 10. Je krijgt thuis goed advies over de mogelijkheden. Na het plaatsen van de apparaten etc. wordt al het verpakkingsmateriaal en oude apparaten meegenomen. Ik ben zeer tevreden over de verrichtte werkzaamheden.

Guus van Antwerpen krijgt een 9. Ondanks lange wachttijd en late levering (i.v.m.corona?) Zou ik de keukenvernieuwers toch aanbevelen. Werken echt professioneel en geven eerlijk advies.

De apparatuur was door Corona vertraagd, Guus van Antwerpen heeft ons daarover steeds netjes geinformeerd. Verder is de installatie deskundig en vlot gebeurd. Afvoer vam oude apparaten is erg prettig. We zijn zeer tevreden. Hij krijgt een 10 van ons.

Guus van Antwerpen krijgt een 10. Nette uitleg over producten door Guus.

Zijn erg tevreden over alles wat Guus van Antwerpen heeft gedaan. Een 10 voor Guus.

Back To Top